Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 http://www.carlinetuning.com/content/04_Ca.../pics/clw-4.jpg Ez is bejön... :) Ez már inkább. Mondjuk kocsival együtt kérd akkor már szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Szép otó... Csak a felnit kellene cserélni rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Anti ilyen felnivel is tele van az ebay.Ez se lesz egyedi egy idő után még akkor sem ha ez utánzat. Vagy rosszul gondolom :lol: Hát elég gyengusz... kicsi a pereme...amik a képen vannak azok mind nagyon nagy méretek... 16-osban nincs... 17-ben is csak 9 a legszélesebb...ráadául csak ET 35-tel van... Carline-ban meg megmondod, hogy milyet szeretnél, és olyanra csinálják... :) ellenben a felébe kerül... Ezért is néztem pl a full telit...vagy amit most raktam be az elöbb mert az nem hasonlít semmire... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Amúgy is azt hallottam hogy tele vagy pénzel,és neked nem kell visszaadni a tartozást :D :) :lol: :) Tényleg Anti, e-bayről nem tudsz rendelni? Kéne pár cucc. :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 1x nekem is lesz! :) Racce így a képeket nézve nem hiszem hogy az azev elfért volna hátul.Az legalább 2.5-3 centivel kijebb állna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hát ha Anti vesz ilyet, tuti rendelek egy garniturát ebből. :) Inkább nem eszel egy hétig...bár téged végül is eltartanak otthon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ez is bejön... :lol: Szerintem ez a túrósra jó választás, már csak a turbinadesign küllők miatt is... sokkal jobb mint az előző--- Télleg, Anti, a 16-osok elindultak a fiatalodás útján.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Tényleg Anti, e-bayről nem tudsz rendelni? Kéne pár cucc. :lol: :) :) Kérd meg Sonique-ot...téged még nem tiltott le MSN-en... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 oszt eladjuk Redinek, mint asztal... mondjuk baráti áron 80ért... olcsóbb és szebb van :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hát elég gyengusz... kicsi a pereme...amik a képen vannak azok mind nagyon nagy méretek... Lehet hogy gyenge utánzat,de akkor is olyannak tünik messziről.Veszek is egy ilyet :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Inkább nem eszel egy hétig...bár téged végül is eltartanak otthon... :lol: Jaja, ha gáz van majd kölcsönkérek aputól. Ja bocsi, nem lehet, nem az Anti vagyok. :) :) :D Ez azért különben sem akkora pénz egy barátért. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Kérd meg Sonique-ot...téged még nem tiltott le MSN-en... :) Ami késik nem múlik :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Redi! Ezt jelenti, hogy 3 részes: (bocs hogy nem hagyunk dolgozni...) http://www.carlinetuning.com/content/04_Ca...pics/whp370.jpg gondoltam, hogy ezért 3 részes....de ez miért jó? lehet cserélgetni esetleg a középső részt? igy mindig más mintával lehet menni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ami késik nem múlik :lol: :) :) Köszönöm a bizalmat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 gondoltam, hogy ezért 3 részes....de ez miért jó? lehet cserélgetni esetleg a középső részt? igy mindig más mintával lehet menni? pont ezért :lol: Köszönöm a bizalmat. :) Erre vannak a jó barátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ja de ahhoz, be kell varnod alá egy 19-est, hogy ugyanolyan pereme legyen...mint az én 16osomnak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Racce így a képeket nézve nem hiszem hogy az azev elfért volna hátul.Az legalább 2.5-3 centivel kijebb állna :lol: én még mindíg azt mondom,hogy elfért volna....,de mondjuk,hogy nem úgyis lakatolás lesz,és akkor nem lett volna gond... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 gondoltam, hogy ezért 3 részes....de ez miért jó? lehet cserélgetni esetleg a középső részt? igy mindig más mintával lehet menni? Akár minden nap...reggel fölkesz, pecsipeszeled, hogy melyikkel akarsz aznap villogni...aztán go... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ja de ahhoz, be kell varnod alá egy 19-est, hogy ugyanolyan pereme legyen...mint az én 16osomnak... :) Felteszem kifordítva a gyári felnit. VFTS tuning rulez. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Köszönöm a bizalmat. :D Tom, én most még innen is kilépnék a helyedben...gyorsan lesz ám a rendes emberből tajparasztbunkóköcsög... :) :) Felteszem kifordítva a gyári felnit. VFTS tuning rulez. :) :lol: Hát rohadni már épp úgy rohad mint a zsigák... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Akár minden nap...reggel fölkesz, pecsipeszeled, hogy melyikkel akarsz aznap villogni...aztán go... :) aham....kiváncsi vagyok hányszor cserélnél közepet :lol: de vajon egy ilyne közép mibe kerülhet? és mennyire teherviselő elem? mert egy darab lemezel meg némi kreativitással otthon is el lehetne szórakozni vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hát rohadni már épp úgy rohad mint a zsigák... :) :) Hát valahol el kell kezdeni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 aham....kiváncsi vagyok hányszor cserélnél közepet :lol: de vajon egy ilyne közép mibe kerülhet? és mennyire teherviselő elem? mert egy darab lemezel meg némi kreativitással otthon is el lehetne szórakozni vele :) Sok sikert hozzá :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 és mennyire teherviselő elem? Szerinted? Gondolom valami fúziós reaktor által generált erőtér tartja az autót, nem a felniközép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Sok sikert hozzá :) :) Akár kartonból is meg lehet csinálni...mert arra még tudsz rajzolni zsírkrétával is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts