Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 http://www.alufelni.com/images/type/1/7231565087.jpg Azért ezt nagy duzzogva még én is felraknám... :lol: Ha lenne 15ösben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Mákod van, hogy levetted a képet linkre...már majdnem lett új aláírásod... :) Megint kezdődik :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Mákod van, hogy levetted a képet linkre...már majdnem lett új aláírásod... :lol: Nem akartalak túlterhelni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Azért ezt nagy duzzogva még én is felraknám... :lol: Ha lenne 15ösben. :) 17" a legkisebb.66e/db Tessék itt van króm,de az csúnya szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 A mostani is fekete mégse gáz........annyira :) :) Ha forog akkor szép. :) 17" a legkisebb.66e/db Na jó, max. veszek használtan bitang Hankook gumit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ha forog akkor szép. :D Akkor vegyél olyat 5x110be :D :) Na jó, max. veszek használtan bitang Hankook gumit. :lol: :) :) :) Az se baj ha nem tapad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Az se baj ha nem tapad :) Turbóra minek? Így leglább eltekeri 2ben is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Tessék Tom 5x110 és csak 149euro darabja,és ráadásul szép ha forog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Tessék Tom 5x110 és csak 149euro darabja,és ráadásul szép ha forog Mingyárt sofort kaufolom is, annyira szép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hát de értetlenek vagytok... Csak arra próbálok kilukadni, hogy a csupa fekete az gáz...az a Dotz sem mutat semmit autón... A mostani azért jobb mert van rajta végig a polír él ami kitűnik a feketeségből... István, hogyhogy ennyire odamenekültél a nethez? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ha valami akkor Porsche Turbo.....ennyiért már azt is kapsz,és verhetetlen.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Mingyárt sofort kaufolom is, annyira szép. :lol: Tessék akkor itt a szett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ha valami akkor Porsche Turbo.....ennyiért már azt is kapsz,és verhetetlen.... :) A muhának is volt már=>tucat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hát de értetlenek vagytok... Csak arra próbálok kilukadni, hogy a csupa fekete az gáz...az a Dotz sem mutat semmit autón... A mostani azért jobb mert van rajta végig a polír él ami kitűnik a feketeségből... István, hogyhogy ennyire odamenekültél a nethez? :lol: :D Mivel mindannyian ráérünk így pörög a fórum :D :) Fogsz TE ,ég sírni hogy sokat vagyok nálad :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Tessék akkor itt a szett :) Remélem anyósod jól érzi magát nálatok... :) potom két három hónapig...de legalább lesz aki vigyáz majd a gyerekre... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Tessék akkor itt a szett :) Rendeld meg nyugodtan, biztos kifizetem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 A muhának is volt már=>tucat... :lol: 1x nekem is lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 1x nekem is lesz! :) Hát akkor pláné. Ha már Kadettra is teszik... :lol: Egyediség kell, mégha ronda is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Akkor azt veszek mert azt lesz aki megveszi 2008-ban...már ha nem lopják el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Nekem sem annyira tecc mint a mostani, de ezt már mondtam :lol: Nekem ez jön be mondjuk polírozva, bár forgás közben nemtom milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Anti ilyen felnivel is tele van az ebay.Ez se lesz egyedi egy idő után még akkor sem ha ez utánzat. Vagy rosszul gondolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ez is bejön... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Anti ilyen felnivel is tele van az ebay.Ez se lesz egyedi egy idő után még akkor sem ha ez utánzat. Vagy rosszul gondolom :lol: Hát ha Anti vesz ilyet, tuti rendelek egy garniturát ebből. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Remélem anyósod jól érzi magát nálatok... :) potom két három hónapig...de legalább lesz aki vigyáz majd a gyerekre... :D :lol: Inkább adjál költsön 2millkót hogy ne így legyen.Amúgy is azt hallottam hogy tele vagy pénzel,és neked nem kell visszaadni a tartozást :D :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts