FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 legalább "hülleségért" nem kell a szomszéd topicba mennünk... van belőle itt is bőven Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Te Albert! Nem jó a asorrend...nálam Atommanóval kezdődik...talán nem véletlenül... :) :) :D Hát te sem vagy egy születtet életmentő tipus :D hát nem szívesen smárolok bajuszos úszninemtudó figurákkal... :) :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hol van ebben a link? :lol: Mondtam, középen > Anti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 50% up 15 felhasználó olvassa ezt a témát (1 Vendég és 0 anonim felhasználó) 14 felhasználó: Racce, Albert, adorjant, mélykék76, redline, Tom, mackosajt, FBalazs, Atommanó, Vktr, Loboka, Lanti, GH, motoraider Bocs Robi én csak másoltam :D Komolyan fűrészelni akartok holnap Lurdyban? :lol: Idén még nem is vágtunk szét semmit. Te Albert! Nem jó a asorrend...nálam Atommanóval kezdődik...talán nem véletlenül... :) :) :) Nálam Tommal. És szerintem is oka van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Idén még nem is vágtunk szét semmit. btw van már kipufogód? (nem is tudom miért erről jutott eszembe :lol: :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ....hát nem szívesen smárolok bajuszos úszninemtudó figurákkal... :) :lol: :) :D.... Te mit nézel a tv-ben ? Béjvacs Boys ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 btw van már kipufogód? (nem is tudom miért erről jutott eszembe :lol: :) ) Az még mindig plussz súly :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Akkor holnap megmentjük a Sárgafeketét a rozsda elöl? És felxelünk? Hát jó kis Lurdy lesz az 100... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 btw van már kipufogód? (nem is tudom miért erről jutott eszembe :lol: :) ) Eddig is volt, most is van. De az ülés mögül a csomagtartóba költözött. Az még mindig plussz súly :) Tényleg kár teleaggatni sok felesleges szarral a verdát. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Eddig is volt, most is van. De az ülés mögül a csomagtartóba költözött. Tényleg kár teleaggatni sok felesleges szarral a verdát. :) :) Nagyon hangos volt mi? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Eddig is volt, most is van. De az ülés mögül a csomagtartóba költözött. Tényleg kár teleaggatni sok felesleges szarral a verdát. :) :) Közelít a normál poziciójához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Na nesztek egy kép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Eddig is volt, most is van. De az ülés mögül a csomagtartóba költözött. Minek örizgeted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Na nesztek egy kép... http://autopixx.de/bilder/autopixx-de-1139955170-58.jpg Ezt a hatodikai rendezvényre szántad ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 kussoljatok már el egy kicsit mert nekem feladatspeckót eredménydoksit kellene irnom, hogy legalább az egyik helyről pénz legyen de nem birok odafigyelni annyi marhaságot összgépeltek :lol: :) :) @question: "nincs akaraterőd?" if true then "(Close iExplorer or Pull out LAN cable) and go on with Your job" else (read again the question) print "Don't lead a rollicking life else u can't buy any danish furniture more... wazeee" end Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Na nesztek egy kép... http://autopixx.de/bilder/autopixx-de-1139955170-58.jpg Levettem linkre...pedig olyan szép volt... Anti Kerek és szép fényes. Mást pozitívumot nem nagyon tudok elmondnai. :lol: :) Jaj, képpel idéztem, majd vegye már le egy modi. Mondjuk az Anti. :D :) :) Köszönöm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ezt a hatodikai rendezvényre szántad ? :) A drága felnit nézd :D :) Kerek és szép fényes. Mást pozitívumot nem nagyon tudok elmondnai. :lol: :D Képpel nem idézünk :D :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Minek örizgeted? :lol: A szívemhez nőtt. :) (Kell róla a vég) Képpel nem idézünk :D :) :) :) Javítottam. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 A szívemhez nőtt. :lol: (Kell róla a vég) Javítottam. :) :) :) minek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ....A drága felnit nézd :) :lol:.... Nekem nemtetszik :) Mondjuk ennek a jelentősége > 0 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Mondhatni, hogy szép nagy pereme van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Nekem nemtetszik :lol: Mondjuk ennek a jelentősége > 0 :) Nekem se tetszik,úgyhogy nem vagy egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Mondhatni, hogy szép nagy pereme van... :lol: Nekem ez már túl sok. Az Azev a pont jó volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jaj, képpel idéztem, majd vegye már le egy modi. Mondjuk az Anti. :D :) :) Ne dolgoztasd szegényt :lol: már 2 napja dolgozik és teljesen el van fáradva :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Úgy tűnik, ez a felni elég nagy hátrányt jelentene a MOTE autószépségversenyeken :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts