Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ja az ingyen az kimaradt belőle... :lol: :) :) Hát ha 5k-ért veszel felnit és apád megtudja akkor lassan elkezdhetsz nézelődni az www.ingyenszallas.hu-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 www.náhezenolvasztameluszki.ro :lol: :) :) :) Hát ha 5k-ért veszel felnit és apád megtudja akkor lassan elkezdhetsz nézelődni az www.ingyenszallas.hu-n. milyen szép stég! én veszem a sört ti a gilisztát és mehetünk is pecázni! GSIvel :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hát ha 5k-ért veszel felnit és apád megtudja akkor lassan elkezdhetsz nézelődni az www.ingyenszallas.hu-n. Ma intézte a biztit a BMW-re...pénteken hozza el... Most nem figyel ilyen apróságokra... Viszont fejlődőképes az öreg: Alufelnit vett a BMW-re a téligumihoz is...mondjuk még nem az igazi, mert csak 16-ost, és csak 225-ös gumival...szal van azért még mit fejlődnie...de van benne ráció... :lol: Büszke is vagyok rá... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ....milyen szép stég!.... Az nem stég, hanem tökéletesen álcázott tengeralattjáró :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ma intézte a biztit a BMW-re...pénteken hozza el... Most nem figyel ilyen apróságokra... Viszont fejlődőképes az öreg: Alufelnit vett a BMW-re a téligumihoz is...mondjuk még nem az igazi, mert csak 16-ost, és csak 225-ös gumival...szal van azért még mit fejlődnie...de van benne ráció... :lol: Büszke is vagyok rá... :) :) Mikor megyünk csapatni? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Az nem stég, hanem tökéletesen álcázott tengeralattjáró :) :lol: cs-cs-cs sasfészek! jelentkezz! cs-cs,vétel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ....BMW.... Megfelelően be kéne járatni neeeeeeem ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Mikor megyünk csapatni? :) :) este??? :) tudom más project.... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Megfelelően be kéne járatni neeeeeeem ? :) Mikor megyünk csapatni? :) :) Csak idézni tudom önmagam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 este??? :) tudom más project.... :lol: :) Még át sem vette a kocsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Miután gyorsan szétoffoltam a timeslip.hu-s fórumot és a gyerkőc nem értette, hogy miért írom ba neki: www.ezttoldslehanemmegyazoldalmegnyitasesnincsisilyenlink.hu Féltem, hogy kidobnak, úgyhogy itt vok... :lol: :) Ja az ingyen az kimaradt belőle... :) :) :D Elolvastam a timeslip fórumot :D Nem elég hogy egyszer beszívta a srác még másodszor is bepróbálta :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Elolvastam a timeslip fórumot :D Nem elég hogy egyszer beszívta a srác még másodszor is bepróbálta :lol: :) :) az a civic amiből kiáll a kerticsap (igaz Anti!?) azon nagyot röhögtem! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 :lol: cs-cs-cs sasfészek! jelentkezz! cs-cs,vétel! krrrrr - itt sasfészek- krrrrr - itt sasfészek - a célszemély, nagy valószíznűséggel BMW bejáratására való tekintettel lelépett - krrrrr - tartom a pozicióm és várok - krrrrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Elolvastam a timeslip fórumot :) Nem elég hogy egyszer beszívta a srác még másodszor is bepróbálta :lol: :) :) Hát még elég www.rutintalan.hu a srác. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hát hozom a formám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Csuhajj mekkora itt a forgalom :lol: 10 felhasználó olvassa ezt a témát (0 Vendég és 0 anonim felhasználó) 10 felhasználó: Albert, redline, mackosajt, Atommanó, Vktr, FBalazs, Loboka, Lanti, GH, motoraider Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 krrrrr - itt sasfészek- krrrrr - itt sasfészek - a célszemély, nagy valószíznűséggel BMW bejáratására való tekintettel lelépett - krrrrr - tartom a pozicióm és várok - krrrrrr -cs-cs-cs kergebagoly bázistelepítése kész!! cs-cs sasfészek jelentkezz! cccssssss! cs itt sasfészek bmw bemelegítve,de kamuztak,gagyi lemezfelni van rajta,akció lefújva,ismétlem akció lefújva! bontom az adás! vége! cccccccccsssssssssssss........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Piiistát verje már valaki hátba egy szívlapáttal, mert belenyúlt a konektorba... :lol: De hogy mit nem értett a srác...azt már én nem értem... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Csuhajj mekkora itt a forgalom :lol: 10 felhasználó olvassa ezt a témát (0 Vendég és 0 anonim felhasználó) 10 felhasználó: Albert, redline, mackosajt, Atommanó, Vktr, FBalazs, Loboka, Lanti, GH, motoraider Ez már régen volt... :) Azóta picit nőtt a létszám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ez már régen volt... :) Azóta picit nőtt a létszám ráadásul engem is kihagyott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ....De hogy mit nem értett a srác...azt már én nem értem... :lol: :).... Akkor ez 1 zárt hülleségrendszer központban veled :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 kussoljatok már el egy kicsit mert nekem feladatspeckót eredménydoksit kellene irnom, hogy legalább az egyik helyről pénz legyen de nem birok odafigyelni annyi marhaságot összgépeltek :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Akkor ez 1 zárt hülleségrendszer központban veled :) Hol van ebben a link? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 50% up 15 felhasználó olvassa ezt a témát (1 Vendég és 0 anonim felhasználó) 14 felhasználó: Racce, Albert, adorjant, mélykék76, redline, Tom, mackosajt, FBalazs, Atommanó, Vktr, Loboka, Lanti, GH, motoraider Bocs Robi én csak másoltam :) Komolyan fűrészelni akartok holnap Lurdyban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ....Piiistát verje már valaki hátba egy szívlapáttal, mert belenyúlt a konektorba... :lol:.... Hát te sem vagy egy születtet életmentő tipus :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts