Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Most hogy nincs hideg és nem csúszik az út máris nagy a szád :D :) Hát... :) Antinak meg át kell dobni a téligumit a GSi-re. :) De mostanában éjszaka is 1-2 fok szokott lenni. Á dehogy, inkább levegőt... Hátha idén ez is drágul :lol: Simán reális sajnos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 István! Erősen úgy néz ki, hogy olyat veszek mint amit tegnap mutattam...csak 5 kiló...de nem fog szembe jönni az tutkó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 akkor ma valami???? sajnos nem vagyok mobilis..... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ...csak 5 kiló... Jesszus :lol: De mutimá meg ha már beirtad hogy veszel Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 István! Erősen úgy néz ki, hogy olyat veszek mint amit tegnap mutattam...csak 5 kiló...de nem fog szembe jönni az tutkó... :lol: Akkor tuti hülye vagy hogy ennyi pénzt adsz ki egy felniért hogy utána 2008ra megund és eladd. Visszaírt az a srác? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ja aztán Rasta inkább 5 hónapig nem eszik majd, csak ilyen legyen neki is... :) szép, nagy perem...csili vili...de még két verzió van életben... :lol: ja és 3 részes.. :) és ez most csak 16-os lesz...de 9.5 széles hátul, elöl vagy 9 vagy 8...még számolgatok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ...csak 5 kiló... Nagyon remélem, hogy ez a súlya. Mert akkor király felni lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Akkor tuti hülye vagy hogy ennyi pénzt adsz ki egy felniért hogy utána 2008ra megund és eladd. Visszaírt az a srác? Hát megint lesz mit megvennetek... :) :lol: Visszaírt, de ha ő nem akkor majd kinntről... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hát megint lesz mit megvennetek... :D :) Visszaírt, de ha ő nem akkor majd kinntről... :D Képet tényleg feltehetnél. Kiváncsi vagyok. :lol: Meg úgy kell valamit fikázni. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 legalább valami pixeleset :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Anti szerintem nyugodtan rakhatsz fel képet a felniről,itt nincs még egy ember aki áldozna ennyi pénzt felnire :) .Ráadásul akkor is lehet olyat venni ha már megvetted.Most is így jártál :) :lol: :) és még az infót is te adtad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 EZ A HSZ JÖTT MOST A KADETT FÓRUMRA...... Sziasztok Gondolom többen használtatok már alu színű gumiszőnyeget.Nekem is be van tervezve,hogy veszek egyet,de kissé félek tőle hogy lekopik a színe.Mi a véleményetek? Sziasztok SORRY AZ OFFÉRT,DE EZT NEM BíRTAM KI!!!! :D :lol: :) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 EZ A HSZ JÖTT MOST A KADETT FÓRUMRA...... Sziasztok Gondolom többen használtatok már alu színű gumiszőnyeget.Nekem is be van tervezve,hogy veszek egyet,de kissé félek tőle hogy lekopik a színe.Mi a véleményetek? Sziasztok SORRY AZ OFFÉRT,DE EZT NEM BíRTAM KI!!!! :D :lol: :) :) :) :) Hú ez engem is érdekelne! Szóval? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 szerintem nagyon jó,nekem már 4garnitúra is van az Ebergeeben,tök csajozós,meg iszonyat tuning feeling! :lol: jah és megy a króm kilincseimhez,meg a díszlécekhez is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 EZ A HSZ JÖTT MOST A KADETT FÓRUMRA...... Sziasztok Gondolom többen használtatok már alu színű gumiszőnyeget.Nekem is be van tervezve,hogy veszek egyet,de kissé félek tőle hogy lekopik a színe.Mi a véleményetek? Sziasztok SORRY AZ OFFÉRT,DE EZT NEM BíRTAM KI!!!! :D :lol: :) :) :) :) Hát ez azért is jó, mert ha lekopik az alu, akkor kicsit meg kell sikálni és utána még jó sima feketének is... De én annyira vigyáztam rá, hogy nem nagyon léptem rá koszos cipővel...ezért vettem egy alugumitalpu cipőt és azóta csak abban vezetek...így lasabban kopik...Nekem bejött, próbáld ki Te is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hát ez azért is jó, mert ha lekopik az alu, akkor kicsit meg kell sikálni és utána még jó sima feketének is... De én annyira vigyáztam rá, hogy nem nagyon léptem rá koszos cipővel...ezért vettem egy alugumitalpu cipőt és azóta csak abban vezetek...így lasabban kopik...Nekem bejött, próbáld ki Te is... :D akkor ezt most belinkelem a srácnak!!!!! :lol: :) :) :) (Anti te kész vagy,alugumitalpu cipő :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hát ez azért is jó, mert ha lekopik az alu, akkor kicsit meg kell sikálni és utána még jó sima feketének is... De én annyira vigyáztam rá, hogy nem nagyon léptem rá koszos cipővel...ezért vettem egy alugumitalpu cipőt és azóta csak abban vezetek...így lasabban kopik...Nekem bejött, próbáld ki Te is... :) Gondolom amióta megvan jobban is megy a verda. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Gondolom amióta megvan jobban is megy a verda. :) A tiédben igazi alu van tehát emiatt megy jol? :lol: Vagy amióta leesett a neon érzel némi teljesítmény-csökkenést? :) Egyébként mint jelent egész pontosan, hogy egy felni 3 részes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Nem kicsit...viszont most használt neonokat keresek, mert azt hallottam az aztán az igazi.. :lol: Egyébként mint jelent egész pontosan, hogy egy felni 3 részes? Hát gondolom - fej - tor - potroh :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Én meg még mindig fekete fényű szelepsapkát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Nem kicsit...viszont most használt neonokat keresek, mert azt hallottam az aztán az igazi.. :lol: Hát gondolom - fej - tor - potroh :) Látom kicsit agyadra ment a sok munka :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 hova? :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Én meg még mindig fekete fényű szelepsapkát :) Belőlem árad a sötétség, ezért nekem ilyen tuningra semmi szükségem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Látom kicsit agyadra ment a sok munka :) :) :) Agy - Munka - Anti? Egy mondatban? :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Miután gyorsan szétoffoltam a timeslip.hu-s fórumot és a gyerkőc nem értette, hogy miért írom ba neki: www.ezttoldslehanemmegyazoldalmegnyitasesnincsisilyenlink.hu Féltem, hogy kidobnak, úgyhogy itt vok... :lol: :) Agy - Munka - Anti? Egy mondatban? :) :) :D Ja az ingyen az kimaradt belőle... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts