PetiGSI Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Sonique : szép kis jószág ez a K16. :thumbleft: Mondani akartam,hogy olyan mint ha új lenne :wink: Mennyé vesztegették ha nem titok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Nem semmi a turbóD :shock: :? 8) Honnan szerezted?Ja, és mennyi? Egy barátom(szerelőm, karbantartóm) a turbó magában nem elég ahoz , hogy teljesítményt csikarj elő a vasból. Na meg nem is beszélve a gyári dugóról, mert ügye a calibra turbóban lévő dugók kovácsoltvas gyári dugók. Na meg az elkktronika., ...meg stb. A C20Xe mociba beteszel egy KOMOLY turbót amit még jól is felhúzod a nyomást, pár száz km. és a moci mehet generálba..... :x :) Én ha (JÓ lenne 8) ) turbot építenék akkor az alap lenne egy C20LET komplett moci,(plusz ektronika) amit még ráadásúl teljesen szétszednék , szépen összeraknám (amit kell persze cserélnék) és még szereznék egy iveco intercoolert 8), hogy nyáron a nagy melegben visszahűtse a turbót nekem. Ez szerény számításom szerint ha az ember magának csinálja némi segitséggel olyan 6-700000 ft körüli project. Amit leirtam az én véleményem persze.......... 8) :roll: :?: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 sonique is vett egy komplett c20let mocit... nem a c20xe-ből építi :) kérdezd csak meg Antit milyen nehéz volt 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 sonique is vett egy komplett c20let mocit... nem a c20xe-ből építi :) kérdezd csak meg Antit milyen nehéz volt 8) Mostanában nem követtem a fórumot. Egy miskolci gsi pajtásunk is vett egy calibrát méghozzá egy turbóst olaszból hozta. azthiszem 3 vagy 400 eft -jába került. És csak a moci kell neki, mert teszi a gsi-be de már igyenbe 8) :) van neki a moci mert a vasat (ami maradt belőle) azt már kiárulta. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 FehérGSi nem a Petire gondolsz? 4 kilóba hozta be a calit? Ejj -ejj így tényleg jó ár, nekem csak annyit mondott,h motor árából megvolt a komplett vas... Amúsgy meg ahogy SXP kollega ismerteit és alaposságát ismerem, nem hiszem, hogy különösebb gondot okozna nekije összetenni ######án a ccéhúszletet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 FehérGSi nem a Petire gondolsz? 4 kilóba hozta be a calit? Ejj -ejj így tényleg jó ár, nekem csak annyit mondott,h motor árából megvolt a komplett vas... Amúsgy meg ahogy SXP kollega ismerteit és alaposságát ismerem, nem hiszem, hogy különösebb gondot okozna nekije összetenni férfi nemiszerván a ccéhúszletet :wink: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Vasárnap délelőtt próbáltam utnak inditani egy C20Xe calit. A srác Bp. jött rokonlátogatásra , csakhogy az autópályán elment a vize mert eldurrant egy gumicső(pont a 3 águ az SFi doboz alatt) valahogy megkerstek sűrgősbe , hogy csináljam meg annyira , hogy hazamenjen vele. Mondanom sem kell a kiegyenlítőtartályban nem víz volt hanem OLAJ!A blokkban meg nó olaj. Lebontottam az szivóoldalt , hogy azt a francos 3 águ csövet kiszedjem. Megpótoltam, kivágtam összeraktam . de ahogy gondoltam, mire a víz felmelegedett nem tudod megfordulni a rendszerben a víz és eldurrant újra. Ja a szelepfedelen a festés hólyagos volt , mig az autópályáról ideért szarrá fözte a motort. Komplett motor cserét ajánlottam. a cali sötétkék a hátulján kibaszott nagy szárny, porig ültetve, beömlők a tetőn, egyedi desinges első lökös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ejjjjj.......nem egy vidám tőrténet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ejjjjj.......nem egy vidám tőrténet. az még hagyján de most kezdtem le gondolkodni hogy nekem mitől is volt hólyagos anno a 92es mocim :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ejjjjj.......nem egy vidám tőrténet. elnézést, de ezt rövid ö betűvel írják!! :smt018 grécsi lászló 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Version 2.0 : Ejjjjj.......nem egy vidám történet. Kőszőnőm tanárur a hejreígazitást :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Egyébként ma megyek ki és megsasolom hol tart a gép az összeszereléssel de a csergőben rendelt 4db csavar Bécsből csak hétfőn érkezik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Itt a jó idő mehet a felni..... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Láttuk szombaton - szerintem - azt az ezüstöt, ami fent volt a használtautón és meséltél róla :) Vagy láttál másik ezüstöt is már magyar rendszámmal ? Szerintem az országban egyetlen egy Turbó OPC van az az ezüst metál. Na azzal nem kekeckednék. De nem sajnálom, hogy eladták mert törött lehetett látszott a hézagokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Egyébként ma megyek ki és megsasolom hol tart a gép az összeszereléssel de a csergőben rendelt 4db csavar Bécsből csak hétfőn érkezik. :) PetiGSI, ha nem tartod tolakodásnak, én szívesen kimennék veled (ki is vinnélek) ránézni a kocsidra, puszta érdeklődésből. Ma egész délután ráérek, ha gondolod, telefonálj. 30/3843626 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 ok. Megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Szerintem az országban egyetlen egy Turbó OPC van az az ezüst metál. Na azzal nem kekeckednék. De nem sajnálom, hogy eladták mert törött lehetett látszott a hézagokon. Nahhh tessék ! Mondtam én a többieknek, hogy ez volt fent a használtautón, de nem hitték el :) Akkor most várakozol a következőre ? Keresgélsz a neten, szemléled a külföldön eladó gépsárkányokat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 nem is drága.... potom 4.5misi+regadó :shock: http://www.mobile.de/SIDgG6QB3zX61igO8xhn5...11111159020028& Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Mennyi is a regadó? 800e Ft ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ez kinek a gépe?Már csak a matrinya, és rendszámkeret, meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 renzso-é volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Goofy az új tulaja a gsidnek elég szép adta neki szombaton :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 kinek a GSI-je? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 kinek a GSI-je? Goofyjééé aki az imént írt :wink: Tuod 5 ajtós kék gsi :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Nahhh tessék ! Mondtam én a többieknek, hogy ez volt fent a használtautón, de nem hitték el :) Akkor most várakozol a következőre ? Keresgélsz a neten, szemléled a külföldön eladó gépsárkányokat ? Miért kipótolod a hiányzó pízt? :roll: Még azt hiszem nem tartok ott anyagilag, hogy nézegesem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts