Albert Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 "de még nem láttam leszedni nyóccszelepes hengfejet..." Persze mert sose kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Köszi Anti,de most nincs 1000000ft-om 2 tömítésre! :) :lol: XE tömítés??? jó kérdés......Még amúgyis csak érdeklődő stádiumban van a dolog....köszi az infót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 14.000 HUF a kettő tömítés... :lol: Nagyon jó aza avatarod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 14.000 HUF a kettő tömítés... :) Nagyon jó aza avatarod... :) hát az nem olcsó,de gondolom jó is.... az avatar nekem is tetszik...megküzdöttem vele.... :lol: nem vagyok bajnok az ilyesmiben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 az avatar nekem is tetszik...megküzdöttem vele.... :lol: nem vagyok bajnok az ilyesmiben :) De megcsináltad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 De megcsináltad :) na ja,mert segítettél! :lol: valaki nem akarja szívni a vérem ezért???olyan sok van,vért adni meg nem szeretek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 ahogy látom szivtok mindannyian ezzel a c20ne berakással....te is, Raccerobi is, wolfinak sem ment minden egyszerűen....hajajjj szomorú ez :) Igen csak Raccenak egy önindítót kéne szereznie ahoz,hogy jól müködjön.Ehelyett inkább sír hogy nem indul rendessen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 na ja,mert segítettél! :lol: valaki nem akarja szívni a vérem ezért???olyan sok van,vért adni meg nem szeretek :) Igen de nem ez a lényeg hanem hogy legközelebb egyedül is megy majd. A mondat vége meg nem értelemes szerintem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Na senki nem vágja, hogy jó e a c20ne-hez a let/xe tömítés? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Na senki nem vágja, hogy jó e a c20ne-hez a let/xe tömítés? :lol: Majd holnap megnézem van mindkettőből szétszedve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Na azt hittem csak én vagyok ilyen kuka...de látom az egész brigád az...ez megnyugtat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 na akkor ezekszerint csak iderül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Hát volt baja Balázskának az biztos...de szerintem most mi is jobban belehúztunk mint szoktunk... :lol: :) Teishatáresetvoltál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Mosméééér???? Mindenre emléxem... :lol: Meg különben is nem én voltam aki beszéltem a Krisztiánnal...vagyis csak próbáltam...hanem...ööö... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Büdös részeg banda! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 ....Meg különben is nem én voltam aki beszéltem a Krisztiánnal...vagyis csak próbáltam...hanem...ööö... :) :).... Na ezt most nem értem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 A mikrofilm szerint a C20XE hf tömítés egyedül a 20XE-be jó! Aztán ha jó másba is az nem a vastagsága miatt lesz jó hanem a lukak ugyan ott vannak rajta mint más motorkodú motoroknál. De a vastagság nem lesz ugyan az mert más kompresszió viszonnyal dolgozik egy C20NE, C20XE és C20LET is. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Antinikotinésantialkoholistaleszek - megfogadom :) Amúgy ma vettem lottót, meg Csergőben leadtam az idei első rendelésemet (persze Anti nevére). Tankolni már nem maradt pénzem :lol: @BMW.Tomi: lefúvószelep projekt halad, nincs elfelejtve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Antinikotinésantialkoholistaleszek - megfogadom :) Amúgy ma vettem lottót, meg Csergőben leadtam az idei első rendelésemet (persze Anti nevére). Tankolni már nem maradt pénzem :lol: @BMW.Tomi: lefúvószelep projekt halad, nincs elfelejtve... Annyira izgulok, hogy zárlatos lett a billentyűzet az izzadt tenyeremtőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 adok egy újat karira, wazeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Gondolom csütörtök esélytelen. Tényleg nagyon várom, hogy milyen lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Piiista! Krisztiánnal beszéltél telefonon...csak nem nagyon értette, mert össze vissza beszéltél... :lol: A mikrofilm szerint a C20XE hf tömítés egyedül a 20XE-be jó! Aztán ha jó másba is az nem a vastagsága miatt lesz jó hanem a lukak ugyan ott vannak rajta mint más motorkodú motoroknál. De a vastagság nem lesz ugyan az mert más kompresszió viszonnyal dolgozik egy C20NE, C20XE és C20LET is. Szerintem. Igen én is ezt mondom...hogy a lukak passzolnak akkor a Z20let tömítésből elég sokfélét össze lehet rakni, mert ugye simán van egy alja meg egy teteje, és a közdarabok szabadon kiszedhetők, illetve még lehet közé is rakni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Mi sem szerénykedtünk! tapasztalat,hogy hol csináltasson az ember 0,4el vastagabb HF tömítést??? Anti te már égettél el speckót azt tudom... :lol: jah főleg h vki fél1-kor bealudt ugye Racce vagy volt az 1 is talán..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Piiista! Krisztiánnal beszéltél telefonon...csak nem nagyon értette, mert össze vissza beszéltél... :lol: Igen én is ezt mondom...hogy a lukak passzolnak akkor a Z20let tömítésből elég sokfélét össze lehet rakni, mert ugye simán van egy alja meg egy teteje, és a közdarabok szabadon kiszedhetők, illetve még lehet közé is rakni... Csak ezzel az a problem, hogy honnan tudod milyen vastag a lehúzás után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 vajon ET15-ös felnihez mennyit kellene kalapálni? :lol: :) Tegnap én is beszéltem a sráccal, mert hirdet még egy garnitúra 8x15-ös RH Cup felnit. Ha minden igaz, jövö héten megveszem öket. :) Aztán nálam is Flex tuning következik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts