redline Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 ahogy látom szivtok mindannyian ezzel a c20ne berakással....te is, Raccerobi is, wolfinak sem ment minden egyszerűen....hajajjj szomorú ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-GTC-1-9-CDTI...1QQcmdZViewItem Találtam donort az Astrának... le kellene húzni az árát a felére :) Pedig hibátlan állapotban van, elég nehéz lesz alkudni. :) :) ahogy látom szivtok mindannyian ezzel a c20ne berakással....te is, Raccerobi is, wolfinak sem ment minden egyszerűen....hajajjj szomorú ez :) Én mondtam, hogy C20XE. :lol: (kibicnek semmmi sem drága :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Én mondtam, hogy C20XE. :lol: (kibicnek semmmi sem drága :) ) te inkább tunnyingolj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 te inkább tunnyingolj :) Rajta vagyok, csak a sok pundig nem akar vontatni. :) Tisztelet a kivételnek... :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 igazából van szopi jah....így alkult. az önindító teljesen új,csak kint nem kenték meg a rézperselyt zsírral és kotyogni kezdett,ráadásul a rézpor belehullot az önindítóba a tekercshez....megcsináltuk a perselyezést nagyon ######án forog,de arra a dologra amit csinál azt az infót kaptam,hogy zárlatos... :lol: valamint a generátorom is xar....a felújítás meg egy 20as darabonként....sacc / kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 valamint a generátorom is xar....a felújítás meg egy 20as darabonként....sacc / kb nekem is 20 volt a generátor felújítás :) Rajta vagyok, csak a sok pundig nem akar vontatni. :) Tisztelet a kivételnek... :) :lol: :) ha coupenak fent lesz az új lökös akkor ő sem tud majd nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 nekem is 20 volt a generátor felújítás :lol: remek..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 nekem is 20 volt a generátor felújítás :lol: ha coupenak fent lesz az új lökös akkor ő sem tud majd nem ? Milyen generátor van azon? Delco?Bosch? Én most raktam rendbe az önindítóm,nagyon ráfért már!Aki pedig nem kentem meg a perselyt igen hozzáértő lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 nekem is 20 volt a generátor felújítás :lol: ha coupenak fent lesz az új lökös akkor ő sem tud majd nem ? Attól még tudok vontattni :) Ebben már segített a Coupe és törött autót, csak áron alul veszünk. :D :D :D :D Egy jó barát ott segít ahol tud :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Egy jó barát ott segít ahol tud :lol: :) :) ---->aláírás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Szerintem meg már most utsók vagyunk Voltam pár éve bulgáriába kocsival,és elég érdekes dolgokat láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Jhonny! Delco motor amikor szétszedtük csak néztünk...zsír új. a persely száraz volt....a zárlatos móka szerintem nem javítható házilag...bár majd a kobak szerelőhaverral,dumcsizom,ha ő nemtudja megcsinálni akkor senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Gelkó! Ha olyan hülyeségeket fox beszélni a bíróságon mint tetted azt Szilveszterkor...hát nem tudom...az öngyilkosség megy egyedül is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Jhonny! Delco motor amikor szétszedtük csak néztünk...zsír új. a persely száraz volt....a zárlatos móka szerintem nem javítható házilag...bár majd a kobak szerelőhaverral,dumcsizom,ha ő nemtudja megcsinálni akkor senki. Nekem Bosch van rajta,dízel miatt nagyobb kell,az enyémben 4 kefés forgórész van!A benyásban a könyv szerint 400A körül van az indítóáram maximuma aszem,nekem meg szinte ott kezdődik! :lol: A forgórész zárlatát kilehet mérni müszerrel,a végén lévő komutátoroknál,de takarításkor nem árt egy rossz fürészlappal a közüket kitakarítani.Aztán a házat és a csapágyakat brigiben vagy féktisztítóban kitakarítani.Sajnos a sima zsír nem jó hozzá,jobb valami hőálló zsírral összerakni. Aztán ha kész satuban befogva bikakábellel kikell próbálni egy akksiról,nehogy megcumizd mint én,beraktam és nem volt jó!Nem kapott testet! A persely ára kb 500Ft az önindítóhoz,kefék ára változó,ha bosch akkor drága(kb 10EFt),ha delco akkor olcsóbb! A generátornál szintén ez a helyzet.Delco felújítása kb 5EFt(csapágyak,kefék),Bosch-hoz nagyon drága minden,ott tényleg 20E körül van egy felújítás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Nekem Bosch van rajta,dízel miatt nagyobb kell,az enyémben 4 kefés forgórész van!A benyásban a könyv szerint 400A körül van az indítóáram maximuma aszem,nekem meg szinte ott kezdődik! :lol: A forgórész zárlatát kilehet mérni müszerrel,a végén lévő komutátoroknál,de takarításkor nem árt egy rossz fürészlappal a közüket kitakarítani.Aztán a házat és a csapágyakat brigiben vagy féktisztítóban kitakarítani.Sajnos a sima zsír nem jó hozzá,jobb valami hőálló zsírral összerakni. Aztán ha kész satuban befogva bikakábellel kikell próbálni egy akksiról,nehogy megcumizd mint én,beraktam és nem volt jó!Nem kapott testet! A persely ára kb 500Ft az önindítóhoz,kefék ára változó,ha bosch akkor drága(kb 10EFt),ha delco akkor olcsóbb! A generátornál szintén ez a helyzet.Delco felújítása kb 5EFt(csapágyak,kefék),Bosch-hoz nagyon drága minden,ott tényleg 20E körül van egy felújítás! nekem 246ft volt a persely,######a zsírral raktuk össze és ellenőriztük is,h jó irányba forog-e pl. atomra kitakarítottam.....szal nemtudom...lehet jobban megéri felújítani,mint még 1 kakit berakni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ha felujítás kell szólj! Vagy csütörtökön megbeszéljük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Köszi Tomi,már említetted múltkor is,ha úgy alakul élni fogok vele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 nekem 246ft volt a persely,######a zsírral raktuk össze és ellenőriztük is,h jó irányba forog-e pl. atomra kitakarítottam.....szal nemtudom...lehet jobban megéri felújítani,mint még 1 kakit berakni... Nekem nem kellett perselyt cserélni,csak baromira száraz volt mindene,kitakarítottuk és zsírt adtunk neki,most olyan a hangja mintha új autóm lenne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 na igen....nekem annyi volt,hogy lassan tekert.erős akksival simán indult szinte. amikor még jártam a Kadettel akkor sem ment úgy,ahogy kellett volna,valószínüleg a töltés hiánya miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 na igen....nekem annyi volt,hogy lassan tekert.erős akksival simán indult szinte. amikor még jártam a Kadettel akkor sem ment úgy,ahogy kellett volna,valószínüleg a töltés hiánya miatt... Nálam is ez volt,nehezen indult és elég nyihogó hangja volt!Most szinte öröm indítani! Egy kis olaj és zsír csodákra képes! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 ....Viszont ez lesz az újévifogadalmam :).... Szerintem inkább az legyen, hogy többet nem tintázol annyit, mint 20061231én :) ugyan dehogy, hát olyan vagyok én? :) Nikinek magyarázz. Már ha mersz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Szerintem inkább az legyen, hogy többet nem tintázol annyit, mint 20061231én :) Hát volt baja Balázskának az biztos...de szerintem most mi is jobban belehúztunk mint szoktunk... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Mi sem szerénykedtünk! tapasztalat,hogy hol csináltasson az ember 0,4el vastagabb HF tömítést??? Anti te már égettél el speckót azt tudom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 ...az öngyilkosség megy egyedül is... :) majdnem sikerült de helyette egy fát végeztél ki a tűzijátékkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ja de rajtam kívűl senki nem tudott egyszerre 4 tüzijátékot kilőni... :lol: :) Racce! Mogyoródon van egy pacák, ő csinál speckó méretes tömítéseket...az enyim meg még sokunké nem bírta...Nem lehet jó a Tiedre a C20xe tömítés? Most lehet, hogy jó nagy ökösréget kérdeztem...de még nem láttam leszedni nyóccszelepes hengfejet...mert azt tudom, hogy a blokkja az megegyezik... Mert ha jó, akkor veszel szépen két gyári Z20let tömítést, és összeraksz belőle olyan vastagot amilyet akarsz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts