mackosajt Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 De jó neked! :lol: vigyázz rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Amúgy Macival beszéltem vasárnap, itthon marad, végleg... Jujjj de jó! Akkor lesz tavasszal pécsi ihb hétvége! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Amúgy Macival beszéltem vasárnap, itthon marad, végleg... Mantába viszont kell neki 2db ülés, le akarja cserélni a gyári Recarokat. Sajnos túl széles a válla, és folyamatosan kicsúszik belőle kanyarban... Mit mondhatok neki, kihez forduljon? esetleg hozzám, hátha jó neki az fk Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Papírozni ... itthon is 100-ért bármit átpapíroznak...Van már egy két érdekes autó amiben papíros tujbó van... :lol: Tényleg, szerdán jártam okmányirodában... Mindent meg tudnak oldani... Ráadásul egy otthoni cég a "rendszerüzemeltető", így pár adatom véletlenül megváltozott :) Csak egy jó kontakt kell mindenhol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Balázs...akkor el kéne intézni, hogy a GSI- át legyen papírozva...a legújabb projekt...egy 126-os polski moci került bele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ez a papírozósdi engem is érdekelne, miminden változna ezáltal? Biztosítás, adó? Nekem csak az számít, hogy a forgalmiban benne legyen, a motor, hogy ne baszogathasson senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Beszélj a ... :lol: Inkább pü-ben ment... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ez a papírozósdi engem is érdekelne, miminden változna ezáltal? Biztosítás, adó? Nekem csak az számít, hogy a forgalmiban benne legyen, a motor, hogy ne baszogathasson senki. de akkor már ugy lenne értelme ha benne lenne ülés, kormány, felni, l0f@sz meg minden.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 de akkor már ugy lenne értelme ha benne lenne ülés, kormány, felni, l0f@sz meg minden.... Persze, akkor már a bukócsö is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Na azért azzal vigyázzatok, hogy az okmányirodánál hiába jegyzi be az ismerős a dolgokat, következő műszakin fogják kérni az átalakítási engedélyt! És mivel a műszaki vizsga feltételei is jelen időben eléggé szigorodnak, nem biztos hogy idén vagy jövőre az a "műszakis ismerős" már olyan segítőkész lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 de akkor már ugy lenne értelme ha benne lenne ülés, kormány, felni, l0f@sz meg minden.... Olyat forgalmiba nem lehet beleiratni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Olyat forgalmiba nem lehet beleiratni. Akkor nem kell sehol jelezni, hogy ilyen van az autóban vagy szóba sem jöhet ilyesminek a berakása? Én ugy tudtam, hogy minden átalakítás engedélyköteles bele kell irni a forgalmiba..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ja, most elég nekem idénre 160-170 paci, és jövőre meglátjuk, hogy mi lesz. Rövid váltó, tengely ennyi. Szerintem árban nem vészes. Relatíve. :lol: Én is Anti véleményén vagyok,amíg müködik rendesen és nem kell megbontani addig nem érdemes piszkálni.Ráadásul kellene másik injector csúcs emelni kellene a benzin nyomást is,és ez így mindennel együtt kb 180-200ezer forint.Ráadásul szerintem ez még elég messze van a 170LE-től :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Nem akartam mondani de ha már fölöttem ennyien is ezen a véleményen vannak: hozzá ne nyúlj szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Nem akartam mondani de ha már fölöttem ennyien is ezen a véleményen vannak: hozzá ne nyúlj szerintem :lol: Miért? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Miért? :lol: Ennyire rosszul érintett hogy kikaptál :) :) Elöször inkább rövid váltó és súly csökkentés utána kiderül milyen lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Miért? :lol: Mert most van egy működő 150 lovas autód azért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ja és mindenfélleképpen valami jó gumi ami tapad rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ennyire rosszul érintett hogy kikaptál :) :) Elöször inkább rövid váltó és súly csökkentés utána kiderül milyen lesz. Hát azért kikapásnak nem nevezném. Konkrétan nem tudtam elindulni. Kicsit idős a gumma. A rövid váltó ok, de súlyt mit csökkentsek? Fogyózni fogok, de az még elég kevés. Azért egy vezérmű tengely csere (kettő) nem olyan nagy para. Ez kell a chip-hez és a kupakhoz. Az EDS oldalán ehhez a konfighoz padon mért 182 paci van. Ha ebből lesz 160-170 az azért szerintem már nem rossz. A hengerfelynek meg nagy baja nem lesz attól, hogy rendberakják, sőt esetleg a szelepszár szimeringeknél sem fogja elnyomni az olajat, meg lehet hogy kenés is lesz. Tényleg nem tudom hogy mit árthat. Nem 310-es tengelyet tervezek bele. :lol: Mert most van egy működő 150 lovas autód azért. Bárcsak tényleg annyi lenne... :) Ja és mindenfélleképpen valami jó gumi ami tapad rendesen. Yoko A520. Ezért nem lesz nagy felni. Mert leszarom hogy hogy néz ki, inkább tapadjon rendesen, ne úgy mint idén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Pedig szerintem Hernád tengelyekkel együtt hirdette (anno) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Pedig szerintem Hernád tengelyekkel együtt hirdette (anno) Ezt inkább hagyjuk, hogy még mivel hírdette és mi lett belőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Jóvanna, beszéljünk valami másról... Asszem ez már régen volt: 1.7TD - a másik (ex)Lambonarancs gép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 A hengerfelynek Atyaég ezt hogy lehet ly-nal irni :lol: Bárcsak tényleg annyi lenne... Annyi az csak nem pontosan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Huuh dááászhéép... Tom! Azért mert amíg nincs szétszedve addig jó...amint belenyúlnak, máris ott a lehetőség, hogy valamit nem jól raknak össze... Mondom, a hátsó üléssorodra gerjedek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ja 184LE ír 7800as fordulaton.Kiváncsi lennék azt meddig bírják a hidrotőkék :lol: Inkább szerezz egy lexmaul szívósort.Annak még jó hangja is van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts