Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 A kasznid mennyire van egyben? Elvileg az oks. Leglábbis a Tarr-ék megcsinálták a tornyokat. Mondjuk a küszböt még nem mertem levenni. :lol: Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 A kasznid mennyire van egyben? Na igen... Nem esetleg arrafelé kéne tendálni a dolgot? De legalább ha jól látom a turbódolgoról letettél...ennek örülök... Vagy még mindig lehet, hogy jobban járnál, ha eladod...és veszel egy gyári kinázetű 95-6-ost...akár kombinót... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Na igen... Nem esetleg arrafelé kéne tendálni a dolgot? De legalább ha jól látom a turbódolgoról letettél...ennek örülök... Vagy még mindig lehet, hogy jobban járnál, ha eladod...és veszel egy gyári kinázetű 95-6-ost...akár kombinót... :) :lol: A turbó felejtős, mert minimum fél misi a kezdés és akkor még ehhez jönnek a szétszedések. A kasztnit nyilván leszarom, eljárkálok sárvédő nélkül is, ha a többi része egyben van. Nagyon nem érdekel hogy hogy néz ki kívülről, ha megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Szal abban bízol, hogy ha 160 LE-s lesz...akkor az elég lesz? mindez mennyiért? Senki nem tanul a másik hibájából? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 és ha jól látom Renzso kavart is azzal a csajjal kiért odavoltam ? :) csak nem bírtam már magam annyira összeszedni h vmit tegyek is :) :) Hehe. :D Szerintem Renzso is csak a sablondumát nyomta, mert nem sokáig láttam a csaj közelében. :D Persze nekem idén is sikerült rárepülnöm egy nem igazán hetero kiscsajra... :lol: :) :D Február végére, vagy márc elejére terveztem a projektet, remélem akkor be tudja vállalni 2 hétre. Neked a hengerfejet mennyire bántotta? Nagyobb szelepek lettek, vagy maradt a gyári? Hidrotókéhez hozzányúlt? Március inkább, addigra már elindul a versenyszezon. De vele kell megbeszélni. Nem lettek nagyobb szelepek, de becsiszolta azokat is, meg a szelepfészkeket is. Hidrotőkéket kipucolta, és átmosta az olajjáratokat is a hengerfejben. Meg a szokásos síkolás (elég sokat levett hogy nőjön a sűrítési arány), szimmeringcserék. A tengely átalakításához hozzá tartozott az is, hogy szelepsapkákat kellett installálni a nagyobb szelepnyitáshoz, és a hidrotőkék olajjáratát is hozzá kellett igazítani a megváltozott geometriához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Szal abban bízol, hogy ha 160 LE-s lesz...akkor az elég lesz? mindez mennyiért? Senki nem tanul a másik hibájából? :lol: Ja, most elég nekem idénre 160-170 paci, és jövőre meglátjuk, hogy mi lesz. Rövid váltó, tengely ennyi. Szerintem árban nem vészes. Relatíve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 A tengely átalakításához hozzá tartozott az is, hogy szelepsapkákat kellett installálni Sosem vágtam miért lopkodják a szelepsapikat...de így már minden világos... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Nem lettek nagyobb szelepek, de becsiszolta azokat is, meg a szelepfészkeket is. Hidrotőkéket kipucolta, és átmosta az olajjáratokat is a hengerfejben. Meg a szokásos síkolás (elég sokat levett hogy nőjön a sűrítési arány), szimmeringcserék. A tengely átalakításához hozzá tartozott az is, hogy szelepsapkákat kellett installálni a nagyobb szelepnyitáshoz, és a hidrotőkék olajjáratát is hozzá kellett igazítani a megváltozott geometriához. Jól hangzik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Ja, most elég nekem idénre 160-170 paci, és jövőre meglátjuk, hogy mi lesz. Rövid váltó, tengely ennyi. Szerintem árban nem vészes. Relatíve. :lol: Hát úgy legyen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Hát úgy legyen... :) Miért, mik a fentartásaid ezzel kapcsolatban? :lol: Még nem késő lebeszélni. Vagy félsz, hogy lenyomom a turbót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Zsolti meg azért tűnt el (Nem a Renzsó) mert talált valami részeg libát a lépcsőfordulóban...és kivitte a kocsiba...majd utána elegánsan visszatámasztotta a lépcsőházba... :lol: :) :) :) úriember nem csibész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Nincs fenntartásom, csak nem látom értelmét szívót ilymódon tuningolni...vagyis attól függ ki mire miért használja...de ezeket Te is tudod... A legnagyobb gond a súly...a rövid váltó okés, de a tengely, plusz hengfej dolgot nem piszkálnám amíg nincs baja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Tomi nem is számítasz arra, hogy lesz Weber idén? :lol: A legnagyobb gond a súly arra ott az Aztek féle megoldás ugyis azt mondta, hogy nem zavarja a kinézet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Nincs fenntartásom, csak nem látom értelmét szívót ilymódon tuningolni...vagyis attól függ ki mire miért használja...de ezeket Te is tudod... A legnagyobb gond a súly...a rövid váltó okés, de a tengely, plusz hengfej dolgot nem piszkálnám amíg nincs baja... :lol: Neked is hasonló megoldás volt egy ideig, szerintem így 200 paciig jó leszek majdnem bárki ellen. + 150e forintért szerintem ez elég idénre. Weber nem olcsó mulatság, meg előbb megvárom, hogy Csokinak milyen lesz. Leginkább ez alapján döntök majd télen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 De akkor legalább pakoljuk már rommá... :lol: Én pl át is veszem a hátsó üléssort... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 2db kagylóülést kell oda is bepattintani :lol: Amúgy Macival beszéltem vasárnap, itthon marad, végleg... Mantába viszont kell neki 2db ülés, le akarja cserélni a gyári Recarokat. Sajnos túl széles a válla, és folyamatosan kicsúszik belőle kanyarban... Mit mondhatok neki, kihez forduljon? ps. CS párbajon valami Ignis lenyomta a Kadettemet... Ez égés... eladom a Kadettet, és veszek helyette Suzukit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Frigate-es srácot keresse meg... :lol: www.frigate.hu Bezzeg amikor volt akkor meg húzta a száját...vagy beszéljen a Redivel... Hát már ideje lenne megszabadulni a Kadettől...vagy kezdj vele valamit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 C20NE + tujbó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Balázs engem lehet érdekelne a manta ülés ..kép ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 szvsz felejtős... Akkor inkább Laciékat kérdezd meg, náluk szokott lenni ilyen. Macié nincs túl "használható" állapotban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 szvsz felejtős... Akkor inkább Laciékat kérdezd meg, náluk szokott lenni ilyen. Macié nincs túl "használható" állapotban... jaaa..okés...ühüm-ühüm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Tom: Csak érdekelt, hogy mennyire van egyben hogy motortuninggal foglalkozol.. REGADÓ Utsó oldalon ez a mondat van: "Az Országgyűlés előtt fekvő törvényjavaslat szerint amennyiben külföldről érvényes műszaki vizsgával hoznak be autót, a műszaki érvényességének dátumát újabb vizsga nélkül átvezetik a magyar iratokba." Akkor egy olyan bepapirozott C20LET Corsát mint amilyet Demo mutatott meg lehet venni és egy az egyben érvényes lesz a papirja. Elvileg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Papírozni ... itthon is 100-ért bármit átpapíroznak...Van már egy két érdekes autó amiben papíros tujbó van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 ... Akkor egy olyan bepapirozott C20LET Corsát mint amilyet Demo mutatott meg lehet venni és egy az egyben érvényes lesz a papirja. Elvileg.... nagyon optimista vagy! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 nagyon optimista vagy! :lol: :) Anélkül nyugodtan öngyi is lehetnék Eszembe jutott hogy már több mint egy éve van GSi-m :) 21ezer km-t beletettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts