opel16v Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Asztolvastam, februártól ócsóbb lesz a regadó... Nem hiszem hogy nagyságrendekkel. :lol: Mondjuk kétmillió helyett lesz 1.6 kb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Nem hiszem hogy nagyságrendekkel. :lol: Mondjuk kétmillió helyett lesz 1.6 kb. :) Inkább csak mutatva kevesebb,valójában nem fogja megérni behozni így sem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Ha hozzáteszed a regadót, meg a javítási költségeket, akkor ugyanott vagy, mint ha itt alkudsz egy ilyen példányra újan. :) Viszont a garanciával szerintem lennének bajok, lehet hogy a német garis autó itt nem az. Új OPCre - hasonló (belső!) felszereltséggel, mint az enyém most - olyan 7M körüli árat sikerült kihozni. Mindezt úgy, hogy 8,2M az "alap" listaára, és nekem úgy számoltak, hogy [(alapmodell+extrák)bekerár]*1,02+regadó+forgalomba helyezés költségei... Sajnos, ha nem kérek itthon forgalomba helyezést, akkor is fizetni kell a regadót :lol: Asztolvastam, februártól ócsóbb lesz a regadó... Te hol élsz, wazeee? Ez magyarország... már megint vmi hazugságot olvastál :) Jövőre 1,2M az OPC regadója, idén még 9k... most akkor mennyivel lett olcsóbb? Inkább csak mutatva kevesebb,valójában nem fogja megérni behozni így sem! :) Ha haszbált autóknál számolnak avulást, illetve ezt "jóváírják" a regadónál is, akkor lehet, hogy 3-6 év körüli nagyobb értékű autókat megéri behozni. Sajnos ez nem az Opel kategória :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Ha haszbált autóknál számolnak avulást, illetve ezt "jóváírják" a regadónál is, akkor lehet, hogy 3-6 év körüli nagyobb értékű autókat megéri behozni. igen a haszbált autó picit drágább mint a használt :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Tomi Te érezted a földrengést? Igen, de nem volt durva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Tomi Te érezted a földrengést? Nem éreztem semmit. :lol: Ja deeeee:hideg volt a kocsitakarításhoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Igen, de nem volt durva. Spec GSi.Tomira kérdeztem itt, Töled "csak" msn-en :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Spec GSi.Tomira kérdeztem itt, Töled "csak" msn-en :lol: Legalább mindenki válaszolt rá rajta kívül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 12-31 12:07 EUR/HUF 251.70 szorozva 16900Eur = 4.253.730,- pénz :lol: az nemsokaz? mire behozod újjépited forgalomba állítod... Tomi Te érezted a földrengést? 5.240.000 alsó hangon, mire itthon van, február 1. utáni, csökkentett regadó táblával is. Akkor még mehetsz lámpáért és lökhárítóért. A regadó gyakorlatilag a világűri magasságaiból az egekbe csökken. Sz..t se számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 12-31 12:07 EUR/HUF 251.70 szorozva 16900Eur = 4.253.730,- pénz :lol: az nemsokaz? mire behozod újjépited forgalomba állítod... Tomi Te érezted a földrengést? Éreztem mint állat! Pont békáson voltunk Anyunál a 7.-en. Támaszkodtam a falnak ami olyan volt mintha hullámozna. Akkor néztem a csillárt az előszobában és mozgott. Évi közben a nagyszobában tévézett és ő is észlelte, meg mozgogtak a fenyőfán a díszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 5.240.000 alsó hangon, mire itthon van, február 1. utáni, csökkentett regadó táblával is. Akkor még mehetsz lámpáért és lökhárítóért. A regadó gyakorlatilag a világűri magasságaiból az egekbe csökken. Sz..t se számít. Még jó, hogy tele van vele a bontó :lol: Amúgy az első lökh. kb. 110 + fény + rácsok + ködlámpa. Az AFL Xenon darabja 280... még nincs hűtő, ráadásul a dieselnél pont a hűtő mögött van a turbó. Mekkora az esélye, hogy az megúszta? Na, mára ennyi, pááárípííípöl mindenkinek... Lerakom az autót biztonságos helyre, mert itt (VIII. ker.) már zajlik az élet - "sok itt a köcsög, nagy itt a veszedelem"... BUÉK mindenkinek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 5.240.000 alsó hangon, mire itthon van, február 1. utáni, csökkentett regadó táblával is. Akkor még mehetsz lámpáért és lökhárítóért. A regadó gyakorlatilag a világűri magasságaiból az egekbe csökken. Sz..t se számít. Szerintem megéri ha azt vesszük figyelembe, hogy 550km van benne és minimális alkatrész kell hozzá mivel nincs tk-ra csukva. Találtam egy Astra H Árlistát is amiben igen magas az ára 8 milla fölött! Igaz annó Totalcar tesztelte a Vectrával együtt és ott 7,2 millát jósoltak az új árra! még nincs hűtő, ráadásul a dieselnél pont a hűtő mögött van a turbó. Mekkora az esélye, hogy az megúszta? Ha megnézed a képet elég nagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Szerintem megéri ha azt vesszük figyelembe, hogy 550km van benne és minimális alkatrész kell hozzá mivel nincs tk-ra csukva. Találtam egy Astra H Árlistát is amiben igen magas az ára 8 milla fölött! Igaz annó Totalcar tesztelte a Vectrával együtt és ott 7,2 millát jósoltak az új árra! tavaly 7.2M volt az ára, igaz, még nem nagyon lehetett rendelni. 2006 februárban nyomták meg 8.2M-ra... Okokat hagyjuk :lol: Amúgy 550km-el még új autónak számít, így teljes összegű regadót fizetsz rá. Viszont ha tekersz bele még úgy 6e km-t, akkor már talán számíthatsz valami kedvezményre (asszem). Pl. ha szlovákiában szeretnéd üzembe helyezni, erre már nem kellene ÁFÁt (illetve a kinti megfelelőjét) befizetni... Szerinted hányszor jártam már körbe ezt a témát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Gondolom sokszor! Ettől függetlenül szerintem 5,8 - 6-ból meg kéne álnia és van egy új 7 - 8 millás autód! Viszont a lefújószelep témát is de annak sincs vége még! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 héten otthon voltam, és próbáltam erőt venni magamon... csak a garázsban nem fértem el normálisan, kinnt meg picit hideg volt... úgyhogy megint csúsztam a projekttel :lol: Viszont ez lesz az újévifogadalmam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Meddigre kell megcsinálnod a fogadalom szerint? B.U.É.K. mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 meddig kelljen? Adj még időt, "délben" megmondom :) BUÉK :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Nem mész bulizni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Én lépek party, BUÉK mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Én lépek party, BUÉK mindenkinek! :lol: idei első komment Raccenénijéktől party után nah megyek aludni hellóó új év..... Részt vettek:Diny Albert Racce Raccenéni Én Pehi Csabi és asszonya Big(matt d kadett)és asszonya meg zima is beköszönt meg még jó páran...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 E Megyek alszom Bujék Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 A rend őrei is valami hasonlót csináltak... :) Amúgy mi ez a nagy punnyadás? Hétfő van, és mindenki alszik? ps. valaki hozzon egy doboz cigit, messze van a bolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Amúgy mi ez a nagy punnyadás? Hétfő van, és mindenki alszik? kéne aludni mert picit megviselt a tegnap este..bár gondolom ez látszott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Most látom milyen fless kis képet linkeltem a éjjel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Én is még csak szedegetem a csíít :lol: Ismét Pííístával amortizáltuk utolsóként a bandából a placcot az újévi buliban. :) Fél9re haza is értem reggel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts