iqbéla Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 mindent eladsz a szarodból? akkor mi marad? :( Igen kő! Mennyibe fáj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Nah ezt hogy csináltad? MOndjuk egy időben én meg rendszeresen nyitva hagytam az ajtókát.. amolyan forma1 feeling :( IQ! azóta mi van a vassal? IQ! azóta mi van a vassal? csak mert jöv hét elején még ráérek, de aztán hét közepétől hétvégéig nem. Kell a kocsi, úgy h (elvileg) tuti jó.. Ajtó nyitvahagy, tanksapka fennhagy a csomagtérajtón. Majd elindul. Otthon mindezt észrevesz. Ráadásul fater kocsijáról... Kishúg kajánul kiröhög... A géjesí vas azóta jól van, nem ültem benne egy percet se... Köszi hogy szóltál, de minimum jövő szombatig szarni nem lesz időm :lol: Majd szólok, még1x köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 "idős tulajtól"....ha jól tudom Laci4 autója is a nagyija nevén van :lol:Ezt nem tom honnan veszed, újabb legenda :( Bár úgy lenne.. de sajna a saját nevemen van. (Sajna csak a kötelező miatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 hááát az a "géesi" ídős tulajtól nagyszárnnyal, sportkormánnyal,stb... :( aham :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 hááát az a "géesi" ídős tulajtól nagyszárnnyal, sportkormánnyal,stb... :( aham :lol: bazs calibrája is anyukája nevén volt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 óccsó biztosítás rulez :( astra már saját ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Pista ért a kispókokhoz is, úgyhogy nem bántani. :lol: :lol: Atommanó mit keres ennek a poláknak a hátuljában??Valamit beleejtett??Vagy Istivel most mangelják? :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 szedi ki belőle a hengerenkénti pillangót, gondolta a dzsieszájjon jobb lesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Tényleg pillangóztunk is benne, de kb. akkor volt a cucc átmérője mint egy huszforintos. Vicces volt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 mai tuning (klikk a képre, ha nagyot akarsz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 mai tuning (klikk a képre, ha nagyot akarsz) ráklikkoltam de az enyém nem lett nagyobb :? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 GL! Ühm!Majd egy lámpás gyorsnál rájönnek, hogy nem az! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 GL! Ühm!Majd egy lámpás gyorsnál rájönnek, hogy nem az! :( az a baj, hogy a diszlécet a blöki sem nézi.....de maj lesz neki egynégy felirat hátul....merasziszi az vicces :toothy5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Háát azért náha kiszúrják. Nekem volt egy olyan sztorim h gyorsúlgattam egy böszme Bömössel, erre egyik lámpánál mellémgurúl..letekeri az ablakot, kezdi "mi va... -közben látom pont odatéved a tekintete a kis GSi feliratra..- jééé ez egy Gsi? -Jaja. -hogyhogy nincs felöltöztetve?! .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 ráklikkoltam de az enyém nem lett nagyobb :? :? akkor nagyítsd fel a brózeredet is ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 az a baj, hogy a diszlécet a blöki sem nézi.....de maj lesz neki egynégy felirat hátul....merasziszi az vicces :toothy5: mé, nem az? nekem teccik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Az én autóm van nagymamám nevén. Aztec! Záró rész, amit felcsavarok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 bazs! igen lejárt vicc ez de ha erre élvezel, akkor megdícsérem. Naggyon raj tesssvér :!: IQ! holnaptól oda tom adni ha kő de a kulcs dolgot hogy oldod meg hozzá :?: :idea: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 holnaptól oda tom adni ha kő de a kulcs dolgot hogy oldod meg hozzá :?: :idea: :roll: pl. az enyémen sincs kulcslik :? magát azt a kinyilo kis lapot (hogya######bahivják?) ugyan zárja a központi de minden megálás után meg kell nézni, hogy nem e nyilt ki a pattogástól meg attol, hogy a zárorésze már csapágyas egy kicsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 igen lejárt vicc ez de ha erre élvezel, akkor megdícsérem. Naggyon raj tesssvér :!: ami most rajta van, az elég kopott, tehát felejtős kell helyette másik a 2.0 drágább, meg rendelni is kell kintről az 1.4 meg legalább vicces de az üres háton is gondolkodtam, csak az úgy olyan üres :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 pl. az enyémen sincs kulcslik :? tudsz olyat, amin van, bazz? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 tudsz olyat, amin van, bazz? :roll: idejössz megmutatom az egynégyest mer azon van :x és egykörben hoznád a dvd-t is Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 idejössz megmutatom az egynégyest mer azon van :x és egykörben hoznád a dvd-t is ez egy gsi topik? vagy rossz helyen járok? :roll: amúgy meg a gyári központin van a hangsúly ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 bazs! sztem ne szharozz ilyen hüeséggel, Patyi is lelötte már a poént kb 5 éve :( falazd el a gecibe az legalább tud szép is lenni. maji szerzeményem (és 1ben jubilál a gépem is ez az 1500. fotó vele) tudom homályos stb nem akartam vele most szarakodni viszont ha Vki lát a hiányzó részhez kis takarólemezt vegye meg plz és fizetem vagy JELEZEE a 1-900-AZTEC számon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 bazs! sztem ne szharozz ilyen hüeséggel, Patyi is lelötte már a poént kb 5 éve :( falazd el a gecibe az legalább tud szép is lenni. nekem nem teccik a kombi lefalazva túl üres akkor a hátulja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts