redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 valamennyit ül, tegnap este álltam egy széria kombi mellett (c14nz) és ahhoz képest szemre kb 5 centi majd megnézem a redi hófehérkéje mellett, hogy mi a pálya mert tele volt krumplival meg káposztával a tiéd :( amugy a gsi egy picit lejjebb van, én is nézegettem a régi 1,4 hatchback mellett Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 mert tele volt krumplival meg káposztával a tiéd :( amugy a gsi egy picit lejjebb van, én is nézegettem a régi 1,4 hatchback mellett mikor érsz rá ma este f1 és 1 között? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 valamennyit ül.... jó találd már ki h gewinde van alatta :( ezt sztem ha alávágod a 17es papucsokat mind a hajadra - :lol: fejedre- kenheted :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 jó találd már ki h gewinde van alatta :( ezt sztem ha alávágod a 17es papucsokat mind a hajadra - :lol: fejedre- kenheted :wink: piros a gyári rugó, pöcs? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 ne pöcsözzzé itten Teh me miattatok vagyok westeles :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 mikor érsz rá ma este f1 és 1 között? :( mára alvást terveztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Meg Lip gátló?????? :shock: :? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 mára alvást terveztem :lol: Norbi azt mondd meg h az mekkora komoly, hogy én is csinálok ilyeneket és akkor mennek a nagy kiborulások h falsulok :( Most 7végén szombaton kox fáradt voltam 22kor haza kedvesemmel, pihi vacsi és szlipoltam volna ha nem állítanak be kb 20an h parééééé és nem tudtam Lmagyarázni a jónépnek h alvás one baszod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Az asszony meg csurgatta a nyálát... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 jah és megathx géjesitominak mer megcsinálta az ülésemet, igy már a popsim is öszinte örömmel utazik az autóban :( mondjuk a konzol amit vettem az is törött volt de Tomiék megszagszerelték nekem jól, igy már nem lejt az ülés 30 fokkal balra és hátra :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Az asszony meg csurgatta a nyálát... :( volna...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 volna...... Én is így gondoltam... De sajnállak... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 ne pöcsözzzé itten Teh me miattatok vagyok westeles :( :lol: :lol: hagggyá mán ezzel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 mára alvást terveztem :( az csak terv volt ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Meg Lip gátló?????? :shock: :? :( :lol: az :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Látom Bazs vett kocsit. Gratula. (Én meg elvesztettem a tanksapkát. Gratula...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 köszi ügyi vagy :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 (Én meg elvesztettem a tanksapkát. Gratula...) kő :?: Anti ne ezért sajnálj :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 kő :?: mindent eladsz a szarodból? akkor mi marad? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 pont annyi ami kell k5sög... most néztem Uhu invitálását, háááát asszem ebbe bele kell törödnünk h magunkra maradtunk :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 pont annyi ami kell k5sög... most néztem Uhu invitálását, háááát asszem ebbe bele kell törödnünk h magunkra maradtunk :roll: :( hova invitáltalak??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 nem engem, hanem az ördögöket :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 nem engem, hanem az ördögöket :idea:na ezt má vékkép nem érteni.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ákos ha nem ismernélek és nem beszéltünk volna párx most komolyan megijednék :( gsi devilzzzz fórumon :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 aggyá mán egy linket, mer én asse tom, mijaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts