redline Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 ÁJJJJJJJJj Brada... Mondomhogy nem tom megvenni...nincs kessssss... :evil: :evil: de ha én megveszem a tieidet akkor lesz lové nem?
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 mijjen bakon újdonsült padawan aki 30al elkexel 1 lájtos kanyarban :?: :roll: :( alatta a futó de nem Gabi hanem mű csak megest szét kell majd szednem. De esse gáz, mert közebn majd tanulok vagy filózok,mert szerintem kezd menni csukott szemmel is :lol: Antibá ee eee nem veszem meg, nem qrváskodom hanem leszarom :lol: jobb is így, mert majd a távoli jövőben nagyon csicskán ütne ha a két verda 99ig stimmelne így llegalább lóerőben és etben vezetni fogsz :wink: de ez 1 ilyen jó nap bazs mikor nyertük a licitet? kedden este asszem 110 juró helyett 82 örülünk, mint geri a gsinek és ma látom 69.99ért tolják zofort und nójba :x :lol: geccy nagy formámban vaok :roll:
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Mit vettektek okosok? Norbi mennyit adsz érte???? :roll:
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 lámpicskú méghozzá hátre de Anti koma mostmár vedd meg azt a felnit :wink:
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Ha válaszol a fickó hogy érdekli e a csere, akkor igen, de pénzem sajna nem vagyon rá... :roll:
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 lámpicskú méghozzá hátre Képet!!!!!!! :wink: Remélem nem olyan mint amit én vettem... :roll:
redline Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Ha válaszol a fickó hogy érdekli e a csere, akkor igen, de pénzem sajna nem vagyon rá... :roll: mer fel kéne venni a telefont! :evil:
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Tudod mi volt ma itt a szállodában a kibaxott robbangatások miatt???? Rágyógyúlt a fülemre a telefon... Most kicsit nincs kedvem telefonálni... Neked meg ki kéne nyögni, hogy mennyit adnál érte, de kalkuláld bele, hogy jövő héten jössz nekem 30 pénzzel... :wink:
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Képet!!!!!!! :wink: Remélem nem olyan mint amit én vettem... :roll: én is me akkor tényleg kiborulockkkkk datz me csak felül nem lámer mód króm index lesz... a legfájóbb,h eredetileg angel eyez lett volna de ohne money me >;<]$Łß] asszonykám nyaralgatni akar nem is 1x. MTS lett volna nagy álmom vagy a vw szerű alul piri felül feher vagy a full fehér - emlékezz vissza anno áradoztam neked és mutattam az etalon gsit és akkor Teh mutattad meg nekem hogy heeej mán ilyet lehet kapni :wink:
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Jóvanna csak szivatlak Geri Pajti...Nem vettem...úgyhogy nem kell ájuldozni, és köpd ki az andaxint... :wink: Amúgy egész pofás...lehet, hogy veszek egyet... :( :lol: :lol: :lol:
warwolf Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Cartársak!Nincs v.kinek v. v.melyik hawernek elfekvőben a vasam alá való spotdob?Mert a gyári hackelése kb. eddig bírta!Aztán cserézni kellene.Bontott Astra GSÍ dob is jó lenne ám!16e.-ért már csinálnának alá másikat, de hogyismondjam, gyanusan olcsó!! 8) :(
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Norbiiiidzsínek vagyon egy ha jol lészen informálódva... :roll:
warwolf Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Norbiiiidzsínek vagyon egy ha jol lészen informálódva... :roll: Már lőttem is neki egy p.ü.-t!Thx!
redline Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 hát az enyém mint tennap kiderült nem gyári...és még nem is szabadult fel mert még nemtom hogy csak egy sportdombot rakassak e fel vagy a középdobot is dobjam ki?
Mezo Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 milyen felni? gumi? mennyi? dobj egy pü-t! Már láttátok úgy emlékszem,de ha nem gond berakom megint: Üdv.: Mező
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Hamarosan -hamarosan? aham...- na mind1, nemsokára az enyém is felszabadul, mert csináltatok alá szuperhalk és még annál is halkabb rendszert. Ami most van fenn a tipikus rohadthangú 16v filingű dob - dob? inkább távcső belenézel végén 2 likon látsz ki oszt csumi. na szóval ha vmelyikötök úgy dönt hogy terrorizálni akarja a környezetét, akkor szívesen odaadom majd :wink:
redline Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Hamarosan -hamarosan? aham...- na mind1, nemsokára az enyém is felszabadul, mert csináltatok alá szuperhalk és még annál is halkabb rendszert. Ami most van fenn a tipikus rohadthangú 16v filingű dob - dob? inkább távcső belenézel végén 2 likon látsz ki oszt csumi. na szóval ha vmelyikötök úgy dönt hogy terrorizálni akarja a környezetét, akkor szívesen odaadom majd :wink: nagyon hangos? :? mert az enyémmel pont az az egyik bajom, hogy lehetne egy paraszthajszálnyival hangosabb....meg kell rá vmi baziszéles ovál vég mert a mostani az vmi isszonyat :x
warwolf Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 isszonyat:x Ilyesmit mint ha láttam volna olyan 12e. körül, de nem 100! :!:
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 ez olyan mint a cuprákon az agresszív szívószál :( :lol: :lol: norbi addig nekem nem volt hangos mig fenn volt a középdobom. Na ezt figyuzd akitől vettem mondta h spanja mekkora ügyes és tuner. Na mikor kipuffot csináltattam elsők között tipikus péntek du before:racing rohanás majd emelés. Nézzük nézzük hát nem egy 1.4mpi fabia középdobja volt fenn FORDÍTVA ráadásul :?: :lol: So ha kell majd passzolom killerkedni, másra nem is jó...
bazs Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Már láttátok úgy emlékszem,de ha nem gond berakom megint: http://img.tar.hu/mezogsi/size2/11871794.jpg http://img.tar.hu/mezogsi/size2/11876452.jpg Üdv.: Mező ár? gumi méret, állapot? :(
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 ez még rendesen jól is nézne ki bazs a tragacsodon :(
bazs Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 ez még rendesen jól is nézne ki bazs a tragacsodon :( jaja 8)
aztec Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 csak ehhez ugye már illik csücsenteni különben igen idiótán fog kinézni az a kilókenyeres lik a doboknál...
bazs Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 csak ehhez ugye már illik csücsenteni különben igen idiótán fog kinézni az a kilókenyeres lik a doboknál... valamennyit ül, tegnap este álltam egy széria kombi mellett (c14nz) és ahhoz képest szemre kb 5 centi majd megnézem a redi hófehérkéje mellett, hogy mi a pálya
Recommended Posts