Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Laci! Azóta nincs is kinnt semmi... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Azt meg tudjátok nekem mondani, hogy a 94 utáni GSI-k rozsdásodás elleni védelme ugyanolyan mint az azelőttieké ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 félre mindenki! képet / árat most úgy csináltok mintha nem lett volna 1000 kép linkelve róla :( ár még ohne, egyelőre egyezkedem a sráccal ha sikerül közös nevezőre jutni akkor lesz eladóóó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Azt meg tudjátok nekem mondani, hogy a 94 utáni GSI-k rozsdásodás elleni védelme ugyanolyan mint az azelőttieké ? igen ugyanolyan szhar de mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek kérdezel ilyeneket :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Itt egy állítólagos GSÍ .Bár inkább szimplán C20NE, de hogy idős tulajtól, nos ezt mindenki dönse el maga!Szvsz ez pont olyan mint Hemié, csak ugye más a színe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 most úgy csináltok mintha nem lett volna 1000 kép linkelve róla :( http://wessyde.uw.hu/DSCF1371.JPG ár még ohne, egyelőre egyezkedem a sráccal ha sikerül közös nevezőre jutni akkor lesz eladóóó :wink: Á, ezt már láttam élőben is, igaz kocsi nélkül... :oops: Elég szép! 8) De valami gusztustalan magas áron add el hogy ne fájjon a szívem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 2.0 c20ne, tutkó... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Itt egy állítólagos GSÍ .Bár inkább szimplán C20NE, de hogy idős tulajtól, nos ezt mindenki dönse el maga!Szvsz ez pont olyan mint Hemié, csak ugye más a színe. imho ez nagyon nem géjesi :( "idős tulajtól"....ha jól tudom Laci4 autója is a nagyija nevén van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 A sportkormány és kipuff különösen idős és megkimélős tulajra vall. A ránfelvarás utánira átalakított külső meg különösen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 ár még ohne, egyelőre egyezkedem a sráccal ha sikerül közös nevezőre jutni akkor lesz eladóóó :wink: gumi lesz rajta? bazs megkapod occsóér az én régieimet ...na? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 azt már éjn is néztem minap.... bazst kérdeztem mit ad érte mondott 40-50et :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 azt már éjn is néztem minap.... bazst kérdeztem mit ad érte mondott 40-50et :( Hát ezt 100alatt ne add el!! :lol: :lol: :lol: Gumi nélkül!!!!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 azt már éjn is néztem minap.... bazst kérdeztem mit ad érte mondott 40-50et :( naés, nem megszoktunk hogy mindig hülyeségeket beszél? :lol: Tom! degecc vagy :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 ááá annyi nem kell érte :( csak most az a ######fej nem veszi fel a telefont így nehéz lesz... írtam nekije mailt arra sem reagált... miva mindenkivel így járok mostanában? Az az astra meg szánalom.hu ilyen szöveggel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 naés, nem megszoktunk hogy mindig hülyeségeket beszél? :( hö? képben vagy te az árakkal, Redi? ne hagyd magad átverni! :lol: amúgy lehet, hogy elég nekem a 15 is, mert én ugye egy kényelemes családi kombit vettem, nem egy sportautót :lol: oszt akkor asszony is nyugis, mert lehet közlekedni az autóval, meg hát nekem a fék miatt lényeges igazán, ugyibár oldjuk meg! ;-) Geri! most megyek utalni a pénzed ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 THX kollega :wink: Én meg már várom érkezését.... Thök komoly most beszéztem ecsémmel most vett sznapomra elektromos mocit a napfénytetőhöz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 THX kollega :wink: Én meg már várom érkezését.... Thök komoly most beszéztem ecsémmel most vett sznapomra elektromos mocit a napfénytetőhöz :( kérdezd már meg hol vette pls !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 THX kollega :wink: Én meg már várom érkezését.... Thök komoly most beszéztem ecsémmel most vett sznapomra elektromos mocit a napfénytetőhöz :( de mondtad, hogy nem kell, mert a könnyítés oltárán úgyis feláldozzátok a tetőt :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Redi: Kerub bácsival lebeszéztem,h vigye ki 11be öcsémnek, mert ő úgyis ott tanyázik... Gondolom már ismered őt from index... ne tudd meg millyen drága volt :( 4 ropika ps Anti én megmondtam nem adok érte nyócat :lol: bazs: a sunroofot? könyítés oltárán? L vagyol tévedve, most úgy tünik hamarosan viszik L a csodás mocitetőm csodásan berácsozott kopoltyúkkal 1ütt, akkor viszont helyette light hood phase2 install és az kapásból kompenzálja a súlytöbbletet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 bazs: a sunroofot? könyítés oltárán? L vagyol tévedve, most úgy tünik hamarosan viszik L a csodás mocitetőm csodásan berácsozott kopoltyúkkal 1ütt, akkor viszont helyette light hood phase2 install és az kapásból kompenzálja a súlytöbbletet :( ja! mindig elfelejtem, hogy neked nincs légkondid, így csak a tető marad :lol: azé azt bánom, hogy a kombiban nincs :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 igen ugyanolyan szhar de mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek kérdezel ilyeneket :?: Azért mert úgy néz ki szép haszonnal el tudom adni a Celit, és van egy olyan 95.12.ik havi fekete gsi ami nagyon tetszik, asszem ide is be volt linkelve a fórumra. Ráadásul a srác nem tudja fizetni rá a hitelt, úgyhogy elég jó áron el lehetne hozni valószinüleg. Ja és légyszi ne kommentáld, hogy gondolkodok gsi-ben is :( köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 hát én meg még mindig azon az állásponton vagyok hogy inkább 1 sibeda mint 1 kondi. ad1 70-80kgval könnyeb vaok ad2 nem kell tölteni a napftetőt :( ezáltal nem is ereszthet ad3 nem romlik el a pumpa,stb.... ad4 nagggyon nagy feeling Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 én viszont nagy hőségben sem sülök meg, nem izzadok, a vasalt ingem nem látszik át stb... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Azért mert úgy néz ki szép haszonnal el tudom adni a Celit, és van egy olyan 95.12.ik havi fekete gsi ami nagyon tetszik, asszem ide is be volt linkelve a fórumra. Ráadásul a srác nem tudja fizetni rá a hitelt, úgyhogy elég jó áron el lehetne hozni valószinüleg. Ja és légyszi ne kommentáld, hogy gondolkodok gsi-ben is :lol: köszi jah bocs ha kérhetem akkor meg Te lécci vedd be a rudim a thököm az idióta mentalitásodba eddig 1 szavam nem volt rá de már kezdesz really nagyon fárasztó lenni ps: Anti! írtam hogy lécci :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 :smt036 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts