warwolf Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 nekem akkor se fog tetszeni ;-) de attól még másnak lehet az szép én pl a hátulját hagynám úgy, ahogy van, gsi segge tökéletes sőt az elejét is hagynám, gyári lökös, alatta a gyári koptató az úgy tökéletes, csak le kell ültetni az autót rendesen és kész Igen, gyakorlatilag ez az alternatív megoldás.Bár Redi gépe így is elég határeset ültetésileg, szal lehet, hogy neki gumiból lenne a legjobb lökös! :(
aztec Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 télleg bazs! nem te mondtad h kell a gyári koptatóm? éééés viccen kivül nem kell vkinek a felnim?
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 Élőben azért szebb ám ez a kocsi... Most így nem is tetszik... :roll:
bazs Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 télleg bazs! nem te mondtad h kell a gyári koptatóm? éééés viccen kivül nem kell vkinek a felnim? dede! talán a felnid is érdekel ;-) írj pü-t vagy valami
aztec Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 jó vanna Anti bá be ne fordulj nekem akkor ki fog itt offolni :?: :( bazs pm goto
bazs Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 akkor tied a felni, enyim a toldás... :wink: úgyis elhagyod, akkor minek veszed meg? :-D
aztec Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 Akkor veszek inkább egy F28-at... :wink: hát Te tényleg nem vagyol normális :(
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 Ha nem adjátok oda nekem a toldatot, esküszöm veszek egyet... Ha odaadjátok, még meggondolom... :roll:
Tom Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 Ha nem adjátok oda nekem a toldatot, esküszöm veszek egyet... Ha odaadjátok, még meggondolom... :roll: Ne adjatok neki toldatot! :( :lol:
Tom Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 éééés viccen kivül nem kell vkinek a felnim? Miért nem szoltál előbb, én pont most vettem. Azért egy képet benyomhatnál róla.
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 Ne adjatok neki toldatot! :lol: :lol: Fox Te még sírni... :(
redline Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 éééés viccen kivül nem kell vkinek a felnim? félre mindenki! képet / árat
bazs Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 félre mindenki! képet / árat én gyorsabb voltam, ha nekem nem kell valamiért, akkor lehet a tiéd ;-)
redline Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 én gyorsabb voltam, ha nekem nem kell valamiért, akkor lehet a tiéd ;-) most kaptál egy autót ne legyél már telhetetlen
bazs Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 most kaptál egy autót ne legyél már telhetetlen kaptam? :shock: megvetted nekem? akkor még lógsz némi kessel :(
redline Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 kaptam? :shock: megvetted nekem? akkor még lógsz némi kessel :( már a multhéten lerendeztem a bankkal 8) :lol:
bazs Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 már a multhéten lerendeztem a bankkal 8) :( hát... a számlámon ez nem látszik ;-)
warwolf Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 Miféle abberált dolog folyik itt?? :( :lol: :lol:
Laci4 Elküldve Július6, 2005 Elküldve Július6, 2005 Na halljátok! Meglátszik hogy rég jártam az infónál! Ma este voltunk vétkezni a barinőmmel(v-tech koncert :( ) és oda akartam beállni. erre egy hapi kiszól egy talán twingóból, h a parkoló elsejétől fizetős parkoló 500/óra. Nah mondom.. szééép.. akkor hátrébbgurulok.. ekkor látom h a régi "szakaszon" meg vagy 4 fekvőrendőr.. LOL!! Vki mintha mondta volna anno..de csak úgy rémlett, hogy tervezet.. hát ezekszerint nem.. le vok maradva. :oops:
Recommended Posts