mackosajt Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 akkor a 2.0-16V dízelek kiestek, mint jó motrok... szvsz 1.8-16V benya a legjobb, azzal elementem a G Astra, C Corsa, C Vectra triumvirátusommal összesen majdnem 500 ezer km-t, és soha semmi bajom nem volt velük, leszámítva a hülye vezérlő komputer makkanást, az 260 ropi volt (2007-ben - lehet, most felébe megállnak). Nekem B vectrában tetszett az 1.8-16V. Még Caravan kivitelhez is. Üresen kellően fürge, csomagokkal teli meg úgysem Schumacherkedni kell. Ami a vectra mellett szól, a tágas belső, a kényelmes futómű és a felszereltség (bár láttam már no airbag, full fapad verziót is... lőném le aki megrendelte anno). Ellene szól a kényes futómű, ami igényli a törődést a hazai utakon. Illetve ha "szerencsés" a delikvens, váltót is cserélhet. A G astra mellett az "igénytelenebb" futómű, a kisebb tömeg állhat. Ellene a kényelmetlenebb élmény a futómű miatt, és a kisebb beltér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 A G astra nem egy jó autó az F után. Sztem az F sokkal kényelmesebb és jobban el lehet benne férni. A G-nek a belseje szebb,de nem jobb...szerintem. Sztem B vectra ( ezt úgy mondom,hogy G astrám van :) )...vagy inkább B omega :) Láttam ma egy Subaru Baja-t...élőben mégjobban tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 szerintem a g-nek százszor jobb a futóműve mint az f-nek és nekem kényelmesebbnek is tűnik, bár az ülések ugyan azok kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 G astra sztm,ezt annak fényében hogy imádtam a gsi-m. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 Van egy jó gastram eladó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 Linket ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 Ez egy titkos projekt, nincs link. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 ne linkeskedj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Van egy jó gastram eladó! :D Az előzővel mi lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Az előzővel mi lett?Előzőleg nem volt g-m. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Előzőleg nem volt g-m. :D <_< <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 <_< <_<1.6, gsi fék, lemezfelni. A többi változatlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 A gsi caravan nem eredeti volt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 A gsi caravan nem eredeti volt ?Nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 1.6, gsi fék, lemezfelni. A többi változatlan. Tehát még megvan? Jól megy ezeknek a neppereknek, mind átül 20 éves autóból 10 évesbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Tehát még megvan? Jól megy ezeknek a neppereknek, mind átül 20 éves autóból 10 évesbe...Meg. Nana, én csak 6évet fiatalítottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 jól látod Redi.. a bontós biznic virágzik!!! Zoli 20 évesen már a 4 autóját tapossa... mind jobbnál-jobb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 jól látod Redi.. a bontós biznic virágzik!!! Zoli 20 évesen már a 4 autóját tapossa... mind jobbnál-jobb :) Én meg azon agyalok, hogy megéri e elvinni egyáltalán a kipufogóshoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Én meg azon agyalok, hogy megéri e elvinni egyáltalán a kipufogóshoz :D Minek? Vidd egyből valamelyik bontóshoz. :) Úgyis oda kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Effes mar nem kell bontasra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Effes mar nem kell bontasra... :) Azt hiszed, csak te foglalkozol vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Sziasztok ! Gyári kadett gsi kormányt keresek ! Ha esetleg valakinek van és el szeretné adni az írjon rám . Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Nem. :) Most egy világ dőlt össze bennem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 akkor a 2.0-16V dízelek kiestek, mint jó motrok... szvsz 1.8-16V benya a legjobb, azzal elementem a G Astra, C Corsa, C Vectra triumvirátusommal összesen majdnem 500 ezer km-t, és soha semmi bajom nem volt velük, leszámítva a hülye vezérlő komputer makkanást, az 260 ropi volt (2007-ben - lehet, most felébe megállnak). A Siemens hibrid ECU-i elég gyenguszok...elég neki egy bebikázás és már lehet is cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Effes mar nem kell bontasra... :) Hálátlan dolgozó lány vagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts