Gelko Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Én nem :) Add meg a ciimed és postázom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 neee már. .. csak össze tudunk futni vnikor.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 neee már. .. csak össze tudunk futni vnikor.. Jövőhéten valamelyik délután :) majd hétfőn beszéljünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2013 Megoszt Elküldve Október6, 2013 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 ezt Antinak fotóztam ma: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Nah az van hogy.... szikra van, levegő van, benzin van.. de nem indul az a kiba....tt sz....r :@@@@@ biztik is okésak. holnap megnézem hogy miért nem megy a CE lámpám.. ha nem dob hibát a BC akkor felgyújtom a kocsit... valakinek valami másik tipp hogy mi lehet a bibi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Nah az van hogy.... szikra van, levegő van, benzin van.. de nem indul az a kiba....tt sz....r :@@@@@ biztik is okésak. holnap megnézem hogy miért nem megy a CE lámpám.. ha nem dob hibát a BC akkor felgyújtom a kocsit... valakinek valami másik tipp hogy mi lehet a bibi? Főtengelyjeladót cseréld ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Esetleg ha valakit érdekel :icon1: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_2.0_16v_opc_sport-7294506 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Főtengelyjeladót cseréld ki.Az már volt cserélve... de hát az csak így megtud dögleni magától? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 csak hogy képben legyek én erre gondolok mint főtengelyjeladóhttp://rbcdn.hu/b/201209/19/532876_1024x768.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Check engine.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Esetleg ha valakit érdekel :icon1: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_2.0_16v_opc_sport-7294506 Erre most rákívántam, pedig nem tetszenek a G-k:) De jön a gyerek, nem vehetek ilyen úri dolgokat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Lanti! Csak olaj kell bele, és indítható... mit kapott ez úúúúúúúúúúristen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Esetleg ha valakit érdekel :icon1: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_2.0_16v_opc_sport-7294506 Odaadom a fehéret érte, benne hagyom az elakadásjelzőt és megkapod a téli kereket is....ne gondolkodj sokat, ez az év biznisze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Lanti! Csak olaj kell bele, és indítható... mit kapott ez úúúúúúúúúúristen... :D hahahahaha gondoltam kidobom. .. de most elgondolkodtam.... ez szín tiszta történelem :)))))))))) 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 hahahahaha gondoltam kidobom. .. de most elgondolkodtam.... ez szín tiszta történelem :)))))))))) Dohányzó asztalnak meg kell csinálni, nem szabad lemosni sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 na... kettő főtengelyből kettő xar... keresek XE főtengelyt.. csak alapos érdekel+hibátlan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Dohányzó asztalnak meg kell csinálni, nem szabad lemosni sem. így a garázsba nem rakhatom, nem hogy a lakásba :D :D kidobom.. ezzel szimbolizálom egy korszak végét és egy újabb szerencsés korszak kezdetét :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Szerencsés ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 az újabb nem kellett volna... csak simán és egy szerencsés korszak veszi kezdetét... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 az újabb nem kellett volna... csak simán és egy szerencsés korszak veszi kezdetét... :D vagy inkább egy újabb de szerencsésebb korszak kezdetét :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 vagy inkább egy újabb de szerencsésebb korszak kezdetét :D :D Nemcsak a mondatból nem jössz ki jól :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Erre most rákívántam, pedig nem tetszenek a G-k:) De jön a gyerek, nem vehetek ilyen úri dolgokat :( Nem úri,hétköznapi darabnak is hibátlan. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 na... kettő főtengelyből kettő xar... keresek XE főtengelyt.. csak alapos érdekel+hibátlan! esetleg egy hibátlan x20xer blokk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 esetleg egy hibátlan x20xer blokk :rolleyes: te árulod azt az x20xer motort?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts