Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Olajpumpa lehet a ludas... :unsure: lehet megszorult, ha valami mikropiszok került bele...

remélem megoldódik , de ha az sem akkor mi lehet még a baj, az olajpumpán kívül ?

Elküldve

hat az megint necces. . 5x112-4x100 nal is egy csavar egybe esik.. szerintem ennél us... rakj ala 5x110es futóművet. .. egyszerűbb. .

és megduplázom az autó értékét :D

Elküldve

Faxkivan....

tegnap vittem volna a kocsit műszakiztatni.. erre nem indult be.. ma kapott aksit meg benzint, de csak teker... mi lehet a probléma? gyertyákat megyek megnézni most... valaki segítsen mert szétbasz az ideg :angry2: :mean: :brooding:

Elküldve

AC relét nem rég cseréltem. megnézem a főtengely jeladót meg a gyertyákat.. azt hogyan tudom megnézni jók-e vagy hogy van-e szikra?

Elküldve

Nah az van hogy: levegő van... benzin van mert a gyertya benzin szagú... :S ezek szerint a szikrám ment el.. elosztófedeles a kocsim.. lehetőségek???

jut eszembe: nincs visszajelzésem a műszerfalon.. se index se check engine lámpácska... kibasszam az óraegységet?

Elküldve

Én is pont erre gondoltam, hogy most már megérdemled :)

Jövőhét szerdán találkozzunk

jól átléptünk ezen :) ma mondjuk lurdyba vagyok :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.