Elfix Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 Bele tudod rakni az elsőket nem is kell faragni semmit.A hátsókra tudsz valami okosságot vagy az télleg felejtős dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 3 helyen a szélvédőnél is.... :D Eladó??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 Eladó??? :D Kawasaki zöld fürdőkádra vágysz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 Eladó??? :D ma meg lesz csinálva.. sajnos ezt a géptető felnyílás után a fényező lakatosa csinálta.... ezért ilyen... egyébként igen eladó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 egy kis túra ma jó volt a gsivel. üvegtigris - ebéd - dobogókő - visegrád - Bp... kicsit autókáztunk, most hogy lehet az XE-vel :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Milyen furcsa két hét után hazajönni. Már kezdtem megszokni a vidéki életet, valahogy sokkal jobb és nyugissabb. A hungárián csak három autó akart leszorítani mer ő balra kanyarodna középről. Közepes forgalom reggel 10kor vasárnap a városban, szőrnyű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 egy kis túra ma jó volt a gsivel.üvegtigris - ebéd - dobogókő - visegrád - Bp... kicsit autókáztunk, most hogy lehet az XE-vel :D :D :D :DXE?Downgrade? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 XE? Downgrade? végre megjött az eszem... :D egyébként mivel a LET megdeglett igy most XE-van amíg nem lesz újra LET... ez egy örök körforgás! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Még szerencse, hogy ennyi kacat hever nálad, és éppen akadt egy felesleges XE. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Még szerencse, hogy ennyi kacat hever nálad, és éppen akadt egy felesleges XE. :D Diny XE-je, szerencsére kölcsön adta és ezért nagyon vigyázok rá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Diny XE-je, szerencsére kölcsön adta és ezért nagyon vigyázok rá! ;) es am elado :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 es igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz24 Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 sziasztok urak!! Kérdésem lenne gsiben a termosztátot hol találom 2 hónapja vettem egyet és gyanítom hogy rossz ugyanis nagyon lassan melegszik a víz. c20xe válaszotok előre is köszike és ilyen javítási könyvet hol találok hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember4, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2013 Előről nézve a motor bal elején van. megy rá egy nagy vízcső meg egy kék vezeték is mellé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember5, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2013 Akad valakinek egy kuka Kormányösszekötő gömbfeje? tök mindegy hogy mennyire szar, nekem csak a porfogó gumi kell róla. jobb oldalas kellene, vagy ha valakinek csak a gumi van az is jó :) cserébe ha valaki küld nekem egyet akkor Lurdyba kap egy sört :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2013 Akad valakinek egy kuka Kormányösszekötő gömbfeje? tök mindegy hogy mennyire szar, nekem csak a porfogó gumi kell róla. jobb oldalas kellene, vagy ha valakinek csak a gumi van az is jó :) cserébe ha valaki küld nekem egyet akkor Lurdyba kap egy sört :) Most küldtem egy linket fészbukon. Olcsóbb mint a sör. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember6, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 Most küldtem egy linket fészbukon.Olcsóbb mint a sör.Köszi de megoldottam, csak a méretet nem tudtam pontosan, de így sem volt sok és van két méretben is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 szélvédőcsere @2013... :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Működik?Nem?Problem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 még mindig azzal a nyomorult kéderrel szenved a törpe? sorakozó van opc osztályban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 az a női szakasz :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember8, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2013 az a női szakasz :) :) és télleg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 az a női szakasz :) :) ezen elgondolkodtam én is,de igazad van Lanti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 eddig eljutottunk :D de egy kisebb probléma utunkat állta :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts