redline Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 Azért mennyire szemét dolog már szegény Csabit bevágni másfél percenként ahogy ott bénázik a játékautóval :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 Azért mennyire szemét dolog már szegény Csabit bevágni másfél percenként ahogy ott bénázik a játékautóval :D :D már ő is szóvá tette... a következő versióba ki lesz szedve ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 Lanti, a pöcsköszörűről készült videók, mikor kerülnek fel? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 hát igyekszem.. de nem megy olyan gyorsan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 hát igyekszem.. de nem megy olyan gyorsan :( Rendicsek, nem akartalak siettetni, csak egy kérdés volt. ;) Egyébként, nekem szerkesztés nélkül is jó, ha csak becsomagolod és feldobod valahova, majd én eljátszok vele ha úgy van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 már ő is szóvá tette... a következő versióba ki lesz szedve ;) :D Szerintem meg tök mókás :D Mennek a körök.. a kis RC-t meg csak rángatják.. újabb.. kör.. még mindig rángat... nekem tetszett.. jó "vágó videó"... már csak az kellett volna a végére, hogy hopp.. beindul az is, és azzal megy egy kört a pályán... beindult egyáltalán? :D Dini meg..hááát.. asszem figyelni kell a közelében, miért is hajol le az ember ;) Videó végső része: lakott terület 50, záróvonal, lakott területen kívül 90.. milyen csalóka ez a kamera ;) nem is huligánok ;) Zsír lehetett! Jó vidijóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 van olyan is hogy a kamera körül megy a kisautó körbe körbe de azt direkt nem rakta bele mert kancsó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 elnézést kérek.... igazad van, hogy azt nem tettem bele a videoba, hogy mennyit játszottunk a kisautoval.... de itt a pótlás: http://youtu.be/O4MDghBeKGk 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 xDDDDDDD Hatalmas játék volt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 így már sokkal jobb :D :goofy: majd ha lesz kedvem beállítom, ahhoz képest, hogy tavaly annyit ment, hogy be lett járatva a motorja (amihez bő üzemanyag ellátás kell), majdnem pöc röff indult idén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 nah most sírok igazán :)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 hihi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 ez de zsír motyó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 tudom hogy nem ide való de a pályanaposba nem tudok írni, Idén nem lesz kecskeméti pályanap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 tudom hogy nem ide való de a pályanaposba nem tudok írni, Idén nem lesz kecskeméti pályanap? kecskemétes topicba lett pont írva tegnap, hogy nem lesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 Egy kérdés szakik! szerintetek az astrámba belehet faragni egy A veki ülésgarnitúrát kompletten, vagy kell alakítani hozzá a dolgokat? Amúgy már pöcc-röcc a vas:) most van készülődés műszakira:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 leszedtem ma a tetőkárpitot... a bal első tetőablak csöcsre nem volt rádugva a gumicső.... ezért folyt be a viz.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 Egy kérdés szakik! szerintetek az astrámba belehet faragni egy A veki ülésgarnitúrát kompletten, vagy kell alakítani hozzá a dolgokat? Amúgy már pöcc-röcc a vas:) most van készülődés műszakira:S szerintem hülyeség belerakni... a hátsó tuti nem lesz jó az elsők meg nem dönthetőek... értelme nem sok van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 a döntögetés annyira nem lényeg... de a kérdés hogy belehet-e faragni még nyitott maradt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 a döntögetés annyira nem lényeg... de a kérdés hogy belehet-e faragni még nyitott maradt ha jól emlékszem volt egy srác aki ilyen barna bőrt rakott bele, de az B vekié volt és arra azt mondta, hogy jó lehet bele... ki kell próbálni sajna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 kinti okosok szerint ahogy bele olvastam a hátsó nem túl jo oda http://www.mk3oc.com/forum/showthread.php?63187-fitting-vectra-gsi-recaros-in-astra-mk3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 leszedtem ma a tetőkárpitot... a bal első tetőablak csöcsre nem volt rádugva a gumicső.... ezért folyt be a viz.... :( ez a kevésbé szar mert ha máshol ázik be akkor....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 ez a kevésbé szar mert ha máshol ázik be akkor....... 3 helyen a szélvédőnél is.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 3 helyen a szélvédőnél is.... :D több kérdésem nincs...... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 Bele tudod rakni az elsőket nem is kell faragni semmit. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts