mackosajt Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Megértük hogy Voszi klubtag legyen...wow :) Vannak még csodák, csak néha várni kell rá! :D
voszi Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Gelko! Törpöld ki a MOTE örökéletes tagsàg àràt. Addig is javaslatom az alàbbi: A magyar férficskék àtlag 69 évig élnek. Én vagyok 42. Akkor maximum làjklihúd van még hàtra 27 évem. Akkor ugye úgy korrekt, ha közös a kockàzatviselés, a vàrható élettartamot mgdeleznénk. De belàtom, hogy én csak egy nyamvadt kis magànszemély vagyok, kevés eséllyel egy MOTE féle multival szemben, így tudomàsul veszem, hogy el vagyok nyomva, és a vàrható élettartam 2/3-àt nekem kell jelenértéken fedeznem. Ez mindösszesen 18 év. De alku nélkül nincs üzlet, ezért egyezzünk meg 20 évben, és Kukikakit is élete végéig (ez legfeljebb még 14-15 év, tehàt igazàn méltànyos vagyok) is beléptetitek klubba. Természetesen Kukikakinak külön fényképes örökös tagsàgi kàrtyàt kérek. Vàrom t. MOTE mrgtisztelő vàlaszàt!
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 . Minap hívtalak is, de aztán megoldódott a probléma, ami/aki miatt kerestelek volna. Hupsz... tényleg... elfelejtettem... sorry... kicsit nyűgössek a napjaim mostanában... Voszi verda Insignia...
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Egyrészt Sajtinak köszi + Tóninak a protekciót (utálom a protekciósokat) :) Ha utálod, kérd meg Nikit, hogy üssön vágjon agyon... :sneaky: :hiya:
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Gelko! Törpöld ki a MOTE örökéletes tagsàg àràt. Addig is javaslatom az alàbbi: A magyar férficskék àtlag 69 évig élnek. Én vagyok 42. Akkor maximum làjklihúd van még hàtra 27 évem. Akkor ugye úgy korrekt, ha közös a kockàzatviselés, a vàrható élettartamot mgdeleznénk. De belàtom, hogy én csak egy nyamvadt kis magànszemély vagyok, kevés eséllyel egy MOTE féle multival szemben, így tudomàsul veszem, hogy el vagyok nyomva, és a vàrható élettartam 2/3-àt nekem kell jelenértéken fedeznem. Ez mindösszesen 18 év. De alku nélkül nincs üzlet, ezért egyezzünk meg 20 évben, és Kukikakit is élete végéig (ez legfeljebb még 14-15 év, tehàt igazàn méltànyos vagyok) is beléptetitek klubba. Természetesen Kukikakinak külön fényképes örökös tagsàgi kàrtyàt kérek. Vàrom t. MOTE mrgtisztelő vàlaszàt! Vosziiiiiiiiiiiii!!!! Leestem a székről :D :D :D ... látom jól beásványvízeztél... :D :D :D
mackosajt Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Hupsz... tényleg... elfelejtettem... sorry... kicsit nyűgössek a napjaim mostanában... Voszi verda Insignia... El tudom képzelni. felgyorsult a világ, semmire sincs lassan idő ;)
mackosajt Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Jah, Voszi, majd bitte írd be rendesen a címed a profilodba, azt úgyis csak mi, bennfentesek (protekciósok) látjuk, mert ha küldenék tagsági kártyát, akkor nem fogok találgatni, max. a végén elküldöm Tóninak, ahogy te nevezted. Minden postázásnál legalább 2 ember ilyen "hanyag". Nem szeretek naponta a postára járni. :)
voszi Elküldve Július28, 2013 Elküldve Július28, 2013 :) GSi klub tag lettem. :) köszi! megjegyzem, a protekciós ÉN voltam, és én a PROTEKCIÓSOKAT utálom. a GSi-nk: (tulaj: Kukikaki + Sziszi) http://www.carstyling.hu/cs_image.php?pic=00/02/93/02/29302_1374987221.jpg&t=2
Atommanó Elküldve Július28, 2013 Elküldve Július28, 2013 Én már azon szerencsések közt tudhatom magam, akik kitaposhatták a belét a kis szürkének... :D :D :D Örök élmény marad.. :D :D
mackosajt Elküldve Július28, 2013 Elküldve Július28, 2013 Te már sok autónak kitapostad a belét. Szó legszorosabb értelmében.
Atommanó Elküldve Július28, 2013 Elküldve Július28, 2013 Te már sok autónak kitapostad a belét. Szó legszorosabb értelmében. Jobbakkal is megesik, nem, hogy velem... :D
Lanti Elküldve Július28, 2013 Elküldve Július28, 2013 anti..szerinten elcsereli s bubura... http://m.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra/opel_astra_coupe_2.0_16v_turbo_opc_line-7096469
Gelko Elküldve Július28, 2013 Elküldve Július28, 2013 anti..szerinten elcsereli s bubura...http://m.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra/opel_astra_coupe_2.0_16v_turbo_opc_line-7096469 Helyenként tök jó megoldások, helyenként meg gagyi (pl órák)
Pehi Csabi Elküldve Július28, 2013 Elküldve Július28, 2013 anti..szerinten elcsereli s bubura...http://m.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra/opel_astra_coupe_2.0_16v_turbo_opc_line-7096469 egyébként ez egy tök szép autó, tavaly ott volt blitzen
Lanti Elküldve Július28, 2013 Elküldve Július28, 2013 semmi baj nincs vele .. igényes sok dolgot megcsinált rajta.. de ennyiert keves szerintem :(
Gabibácsi Elküldve Július29, 2013 Elküldve Július29, 2013 jo gsi eladó ;) Ismerős most keres kocsit, mennyi? :)
Lanti Elküldve Július31, 2013 Elküldve Július31, 2013 A focilabdával nem nehéz tollasozni ? nyilván nehéz ;) de szeretem a kihívást ;)
redline Elküldve Augusztus1, 2013 Elküldve Augusztus1, 2013 megyünk a gépműhelybe :) :) Mégis inkább megcsináltatod a motort?
Lapaty Elküldve Augusztus5, 2013 Elküldve Augusztus5, 2013 Sziasztok:)...Nem találtam hol tudnék kérdést feltenni,úgyhogy megkérdezem itt:)...Na szóval:van egy Astra f-em 2001-es és pont jöttem hazafele a boltból mikor meghalt az index...A visszajelző folyamatosan világít ha bekapcsolom az indexet...kint semmi...még csak nem is világít...volt hogy már csinálta ezt de hamar elmúlt...2-3 percig rossz volt aztán megjavult...most már reggel óta rossz...mi lehet a probléma???
Recommended Posts