mackosajt Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Megértük hogy Voszi klubtag legyen...wow :) Vannak még csodák, csak néha várni kell rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Gelko! Törpöld ki a MOTE örökéletes tagsàg àràt. Addig is javaslatom az alàbbi: A magyar férficskék àtlag 69 évig élnek. Én vagyok 42. Akkor maximum làjklihúd van még hàtra 27 évem. Akkor ugye úgy korrekt, ha közös a kockàzatviselés, a vàrható élettartamot mgdeleznénk. De belàtom, hogy én csak egy nyamvadt kis magànszemély vagyok, kevés eséllyel egy MOTE féle multival szemben, így tudomàsul veszem, hogy el vagyok nyomva, és a vàrható élettartam 2/3-àt nekem kell jelenértéken fedeznem. Ez mindösszesen 18 év. De alku nélkül nincs üzlet, ezért egyezzünk meg 20 évben, és Kukikakit is élete végéig (ez legfeljebb még 14-15 év, tehàt igazàn méltànyos vagyok) is beléptetitek klubba. Természetesen Kukikakinak külön fényképes örökös tagsàgi kàrtyàt kérek. Vàrom t. MOTE mrgtisztelő vàlaszàt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 . Minap hívtalak is, de aztán megoldódott a probléma, ami/aki miatt kerestelek volna. Hupsz... tényleg... elfelejtettem... sorry... kicsit nyűgössek a napjaim mostanában... Voszi verda Insignia... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Egyrészt Sajtinak köszi + Tóninak a protekciót (utálom a protekciósokat) :) Ha utálod, kérd meg Nikit, hogy üssön vágjon agyon... :sneaky: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Gelko! Törpöld ki a MOTE örökéletes tagsàg àràt. Addig is javaslatom az alàbbi: A magyar férficskék àtlag 69 évig élnek. Én vagyok 42. Akkor maximum làjklihúd van még hàtra 27 évem. Akkor ugye úgy korrekt, ha közös a kockàzatviselés, a vàrható élettartamot mgdeleznénk. De belàtom, hogy én csak egy nyamvadt kis magànszemély vagyok, kevés eséllyel egy MOTE féle multival szemben, így tudomàsul veszem, hogy el vagyok nyomva, és a vàrható élettartam 2/3-àt nekem kell jelenértéken fedeznem. Ez mindösszesen 18 év. De alku nélkül nincs üzlet, ezért egyezzünk meg 20 évben, és Kukikakit is élete végéig (ez legfeljebb még 14-15 év, tehàt igazàn méltànyos vagyok) is beléptetitek klubba. Természetesen Kukikakinak külön fényképes örökös tagsàgi kàrtyàt kérek. Vàrom t. MOTE mrgtisztelő vàlaszàt! Vosziiiiiiiiiiiii!!!! Leestem a székről :D :D :D ... látom jól beásványvízeztél... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Hupsz... tényleg... elfelejtettem... sorry... kicsit nyűgössek a napjaim mostanában... Voszi verda Insignia... El tudom képzelni. felgyorsult a világ, semmire sincs lassan idő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Jah, Voszi, majd bitte írd be rendesen a címed a profilodba, azt úgyis csak mi, bennfentesek (protekciósok) látjuk, mert ha küldenék tagsági kártyát, akkor nem fogok találgatni, max. a végén elküldöm Tóninak, ahogy te nevezted. Minden postázásnál legalább 2 ember ilyen "hanyag". Nem szeretek naponta a postára járni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2013 Megoszt Elküldve Július28, 2013 :) GSi klub tag lettem. :) köszi! megjegyzem, a protekciós ÉN voltam, és én a PROTEKCIÓSOKAT utálom. a GSi-nk: (tulaj: Kukikaki + Sziszi) http://www.carstyling.hu/cs_image.php?pic=00/02/93/02/29302_1374987221.jpg&t=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2013 Megoszt Elküldve Július28, 2013 Én már azon szerencsések közt tudhatom magam, akik kitaposhatták a belét a kis szürkének... :D :D :D Örök élmény marad.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július28, 2013 Megoszt Elküldve Július28, 2013 Te már sok autónak kitapostad a belét. Szó legszorosabb értelmében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2013 Megoszt Elküldve Július28, 2013 Te már sok autónak kitapostad a belét. Szó legszorosabb értelmében. Jobbakkal is megesik, nem, hogy velem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július28, 2013 Megoszt Elküldve Július28, 2013 nem tudsz semmire vigyázni ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július28, 2013 Megoszt Elküldve Július28, 2013 anti..szerinten elcsereli s bubura... http://m.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra/opel_astra_coupe_2.0_16v_turbo_opc_line-7096469 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2013 Megoszt Elküldve Július28, 2013 Hehe.... nincs több mondani valóm... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július28, 2013 Megoszt Elküldve Július28, 2013 anti..szerinten elcsereli s bubura...http://m.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra/opel_astra_coupe_2.0_16v_turbo_opc_line-7096469 Helyenként tök jó megoldások, helyenként meg gagyi (pl órák) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július28, 2013 Megoszt Elküldve Július28, 2013 anti..szerinten elcsereli s bubura...http://m.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra/opel_astra_coupe_2.0_16v_turbo_opc_line-7096469 egyébként ez egy tök szép autó, tavaly ott volt blitzen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július28, 2013 Megoszt Elküldve Július28, 2013 semmi baj nincs vele .. igényes sok dolgot megcsinált rajta.. de ennyiert keves szerintem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július28, 2013 Megoszt Elküldve Július28, 2013 2 milka, ennyi a reális értéke. Imo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július29, 2013 Megoszt Elküldve Július29, 2013 jo gsi eladó ;) Ismerős most keres kocsit, mennyi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július31, 2013 Megoszt Elküldve Július31, 2013 megyünk a gépműhelybe :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július31, 2013 Megoszt Elküldve Július31, 2013 A focilabdával nem nehéz tollasozni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július31, 2013 Megoszt Elküldve Július31, 2013 A focilabdával nem nehéz tollasozni ? nyilván nehéz ;) de szeretem a kihívást ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2013 megyünk a gépműhelybe :) :) Mégis inkább megcsináltatod a motort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2013 ez a gsi... corsáé kuka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lapaty Elküldve Augusztus5, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2013 Sziasztok:)...Nem találtam hol tudnék kérdést feltenni,úgyhogy megkérdezem itt:)...Na szóval:van egy Astra f-em 2001-es és pont jöttem hazafele a boltból mikor meghalt az index...A visszajelző folyamatosan világít ha bekapcsolom az indexet...kint semmi...még csak nem is világít...volt hogy már csinálta ezt de hamar elmúlt...2-3 percig rossz volt aztán megjavult...most már reggel óta rossz...mi lehet a probléma??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts