Atommanó Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 annyira vidéken is van betony? Hozattuk... :evilgrin: :omg: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 persze mindenki 3 milkáért rakja fel, csak ugye mire eladja.... mi tavaly tavasszal 3M-ért adtuk el, 1 hét alatt, amikor 3,3-akért volt fenn mind (mi 3,29-ért hirdettük). mostanában ha megnézed, ami 2,69, 2,79-ért felmegy, az hamar eltűnik, szvsz 2,5-ért, ez a reális ára. a többi fél éve, éve ott üdül a hirdetőtáblán. de ha megáll 2,5 misiből, akkor 4 ezer ojróért elhoztátok? az tényleg nagy gratu. akkor volt értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Én is ezt kérdeztem tőle... :omg: Már itthon vagytok :icon11: ??? nem nem, ülünk a rótszí partján, csak ugye ismerjük a négybetűs varázssót: "WIFI" anti! te vagy itt a májszter! nem lehetne 5-ről kicsit dagadtabbra nyomni a posztjaim számát? bemutatom a 2005-ös klubkártyám! :) üdv, voszi [akinek nincs több posztja mára] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 nem nem, ülünk a rótszí partján, csak ugye ismerjük a négybetűs varázssót: "WIFI" anti! te vagy itt a májszter! nem lehetne 5-ről kicsit dagadtabbra nyomni a posztjaim számát? bemutatom a 2005-ös klubkártyám! :) üdv, voszi [akinek nincs több posztja mára] Hm...nekem úgy rémlik, hogy már nincs poszt limit... De már én is elvesztettem a fonalat... Sajnos én nem tudlak upgradelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 persze mindenki 3 milkáért rakja fel, csak ugye mire eladja.... mi tavaly tavasszal 3M-ért adtuk el, 1 hét alatt, amikor 3,3-akért volt fenn mind (mi 3,29-ért hirdettük). mostanában ha megnézed, ami 2,69, 2,79-ért felmegy, az hamar eltűnik, szvsz 2,5-ért, ez a reális ára. a többi fél éve, éve ott üdül a hirdetőtáblán. de ha megáll 2,5 misiből, akkor 4 ezer ojróért elhoztátok? az tényleg nagy gratu. akkor volt értelme. 4000euro lett mire hazaert... itthon en is 2,6 körüli árral próbálkoztam volna, mert amit arulnak azt tényleg régen árulják. . de ugy gondoltam ezt megcsinalom jobbra.. tok mind1 most ki mit gondol a motorról, sajna van elég sok rossz tapasztalat... es ha az megvan akkor 2,5-2,6ba leszek... szerencsemre vadi ujak a fekek es a gumik rajta ezzel is nYertem egy picit. meg mint irtam digitklimasat meg nagy kijelzoset kerestünk, az meg most nincs itthon elado.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 nem nem, ülünk a rótszí partján, csak ugye ismerjük a négybetűs varázssót: "WIFI" anti! te vagy itt a májszter! nem lehetne 5-ről kicsit dagadtabbra nyomni a posztjaim számát? bemutatom a 2005-ös klubkártyám! :) üdv, voszi [akinek nincs több posztja mára] akkor már értemi ez sok poszt Voszitol.. szabin van :)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Jaja, de má' nem sokàig... leszek szabin, meg tudok posztolni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Jaja, de má' nem sokàig... leszek szabin, meg tudok posztolni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Így pazarolni a hozzászólásokat... :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 azaz... és ez mára az ucsó. :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Így pazarolni a hozzászólásokat... :D :D :D :D :D hahaha :)))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kukikaki Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Sok meló itt 5 poszthoz jutni, főleg telefonnal... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 hurra nyaralunk :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Sok meló itt 5 poszthoz jutni, főleg telefonnal... :) Kéééééééééééééééész... Viszont azért megkérdezem, hogy miért mentetek hidegebb helyre nyaralni mint ami itt van??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Tudom, hogy Voszi bácsiról van szó, de csak azért, mert kifogytál az 5 hozzászólásból, attól még szúrós tud lenni a tekintetünk, ha valaki csak ezért csinál egy x-edik regisztrációt. Igaz kedves moderátor urak? :D Arról nem is beszélve, hogy jó az adatlapja. :D Szóval ha valaki bevállal egy klubtagságit Voszinak, inkább átrakom, csak több szabályt ne sértsen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kukikaki Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Szia Sajt! Én bevállalnék egy klubtagságit, de az legyen örökéletes. A bliccen kifizetném. :) Anti: itt 39, a víz 29. Ott mi a szitu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kukikaki Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Szia Sajt! Én bevállalnék egy klubtagságit, de az legyen örökéletes. A bliccen kifizetném. :) Anti: itt 39, a víz 29. Ott mi a szitu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Szia Sajt! Én bevállalnék egy klubtagságit, de az legyen örökéletes. A bliccen kifizetném. :) Anti: itt 39, a víz 29. Ott mi a szitu? Itt 40, és víz nincs... csak sör... :blush: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Szóval ha valaki bevállal egy klubtagságit Voszinak,... Maci! A Voszi Usert tedd át pls... ;) Voszi! Te pedig akkor azt használd majd pls... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 akasszuk fel!! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 akasszuk fel!! :) :) :) A moderátorokkal együtt... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kukikaki Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Akkor Kukikaki pályafutása véget ért... Vaudiosz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Maci! A Voszi Usert tedd át pls... ;) Voszi! Te pedig akkor azt használd majd pls... ;) Az igazság is odaát van. Oda tegyem? Vagy jó lesz az, ahová raktam? De vaauuuun ám telefon is a világon. Minap hívtalak is, de aztán megoldódott a probléma, ami/aki miatt kerestelek volna. Annyira jó amúgy, hogy van telefonom, hogy pihinapon is tudnak mostanában már hívni a cégtől. Jut eszembe, V. Oszkár milyen járművel gurigázik manapság ott, a 39 fokban, ahol még víz is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Megértük hogy Voszi klubtag legyen...wow :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Egyrészt Sajtinak köszi + Tóninak a protekciót (utálom a protekciósokat) :) Másrészt visszautasítom a feltételezést is. 3 évig rendes tisztességes klubtag voltam. Utána kurvultam el Jelenleg gyalog közlekedem, mert itt a tevék elég büdösek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts