Atommanó Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 annyira vidéken is van betony? Hozattuk... :evilgrin: :omg: :hiya:
voszi Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 persze mindenki 3 milkáért rakja fel, csak ugye mire eladja.... mi tavaly tavasszal 3M-ért adtuk el, 1 hét alatt, amikor 3,3-akért volt fenn mind (mi 3,29-ért hirdettük). mostanában ha megnézed, ami 2,69, 2,79-ért felmegy, az hamar eltűnik, szvsz 2,5-ért, ez a reális ára. a többi fél éve, éve ott üdül a hirdetőtáblán. de ha megáll 2,5 misiből, akkor 4 ezer ojróért elhoztátok? az tényleg nagy gratu. akkor volt értelme.
nyuszmusz Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Én is ezt kérdeztem tőle... :omg: Már itthon vagytok :icon11: ??? nem nem, ülünk a rótszí partján, csak ugye ismerjük a négybetűs varázssót: "WIFI" anti! te vagy itt a májszter! nem lehetne 5-ről kicsit dagadtabbra nyomni a posztjaim számát? bemutatom a 2005-ös klubkártyám! :) üdv, voszi [akinek nincs több posztja mára]
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 nem nem, ülünk a rótszí partján, csak ugye ismerjük a négybetűs varázssót: "WIFI" anti! te vagy itt a májszter! nem lehetne 5-ről kicsit dagadtabbra nyomni a posztjaim számát? bemutatom a 2005-ös klubkártyám! :) üdv, voszi [akinek nincs több posztja mára] Hm...nekem úgy rémlik, hogy már nincs poszt limit... De már én is elvesztettem a fonalat... Sajnos én nem tudlak upgradelni...
Lanti Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 persze mindenki 3 milkáért rakja fel, csak ugye mire eladja.... mi tavaly tavasszal 3M-ért adtuk el, 1 hét alatt, amikor 3,3-akért volt fenn mind (mi 3,29-ért hirdettük). mostanában ha megnézed, ami 2,69, 2,79-ért felmegy, az hamar eltűnik, szvsz 2,5-ért, ez a reális ára. a többi fél éve, éve ott üdül a hirdetőtáblán. de ha megáll 2,5 misiből, akkor 4 ezer ojróért elhoztátok? az tényleg nagy gratu. akkor volt értelme. 4000euro lett mire hazaert... itthon en is 2,6 körüli árral próbálkoztam volna, mert amit arulnak azt tényleg régen árulják. . de ugy gondoltam ezt megcsinalom jobbra.. tok mind1 most ki mit gondol a motorról, sajna van elég sok rossz tapasztalat... es ha az megvan akkor 2,5-2,6ba leszek... szerencsemre vadi ujak a fekek es a gumik rajta ezzel is nYertem egy picit. meg mint irtam digitklimasat meg nagy kijelzoset kerestünk, az meg most nincs itthon elado....
Lanti Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 nem nem, ülünk a rótszí partján, csak ugye ismerjük a négybetűs varázssót: "WIFI" anti! te vagy itt a májszter! nem lehetne 5-ről kicsit dagadtabbra nyomni a posztjaim számát? bemutatom a 2005-ös klubkártyám! :) üdv, voszi [akinek nincs több posztja mára] akkor már értemi ez sok poszt Voszitol.. szabin van :))))
nyuszmusz Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Jaja, de má' nem sokàig... leszek szabin, meg tudok posztolni... :)
nyuszmusz Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Jaja, de má' nem sokàig... leszek szabin, meg tudok posztolni... :)
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Így pazarolni a hozzászólásokat... :D :D :D :D :D
Lanti Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Így pazarolni a hozzászólásokat... :D :D :D :D :D hahaha :))))))))
Kukikaki Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Sok meló itt 5 poszthoz jutni, főleg telefonnal... :)
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Sok meló itt 5 poszthoz jutni, főleg telefonnal... :) Kéééééééééééééééész... Viszont azért megkérdezem, hogy miért mentetek hidegebb helyre nyaralni mint ami itt van??? :D :D :D
mackosajt Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Tudom, hogy Voszi bácsiról van szó, de csak azért, mert kifogytál az 5 hozzászólásból, attól még szúrós tud lenni a tekintetünk, ha valaki csak ezért csinál egy x-edik regisztrációt. Igaz kedves moderátor urak? :D Arról nem is beszélve, hogy jó az adatlapja. :D Szóval ha valaki bevállal egy klubtagságit Voszinak, inkább átrakom, csak több szabályt ne sértsen. ;)
Kukikaki Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Szia Sajt! Én bevállalnék egy klubtagságit, de az legyen örökéletes. A bliccen kifizetném. :) Anti: itt 39, a víz 29. Ott mi a szitu?
Kukikaki Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Szia Sajt! Én bevállalnék egy klubtagságit, de az legyen örökéletes. A bliccen kifizetném. :) Anti: itt 39, a víz 29. Ott mi a szitu?
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Szia Sajt! Én bevállalnék egy klubtagságit, de az legyen örökéletes. A bliccen kifizetném. :) Anti: itt 39, a víz 29. Ott mi a szitu? Itt 40, és víz nincs... csak sör... :blush: :D :D
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Szóval ha valaki bevállal egy klubtagságit Voszinak,... Maci! A Voszi Usert tedd át pls... ;) Voszi! Te pedig akkor azt használd majd pls... ;)
Atommanó Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 akasszuk fel!! :) :) :) A moderátorokkal együtt... :D :D :D
Kukikaki Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Akkor Kukikaki pályafutása véget ért... Vaudiosz
mackosajt Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Maci! A Voszi Usert tedd át pls... ;) Voszi! Te pedig akkor azt használd majd pls... ;) Az igazság is odaát van. Oda tegyem? Vagy jó lesz az, ahová raktam? De vaauuuun ám telefon is a világon. Minap hívtalak is, de aztán megoldódott a probléma, ami/aki miatt kerestelek volna. Annyira jó amúgy, hogy van telefonom, hogy pihinapon is tudnak mostanában már hívni a cégtől. Jut eszembe, V. Oszkár milyen járművel gurigázik manapság ott, a 39 fokban, ahol még víz is van?
voszi Elküldve Július27, 2013 Elküldve Július27, 2013 Egyrészt Sajtinak köszi + Tóninak a protekciót (utálom a protekciósokat) :) Másrészt visszautasítom a feltételezést is. 3 évig rendes tisztességes klubtag voltam. Utána kurvultam el Jelenleg gyalog közlekedem, mert itt a tevék elég büdösek... :D
Recommended Posts