Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

persze mindenki 3 milkáért rakja fel, csak ugye mire eladja.... mi tavaly tavasszal 3M-ért adtuk el, 1 hét alatt, amikor 3,3-akért volt fenn mind (mi 3,29-ért hirdettük). mostanában ha megnézed, ami 2,69, 2,79-ért felmegy, az hamar eltűnik, szvsz 2,5-ért, ez a reális ára. a többi fél éve, éve ott üdül a hirdetőtáblán.

de ha megáll 2,5 misiből, akkor 4 ezer ojróért elhoztátok? az tényleg nagy gratu. akkor volt értelme.

Megosztás:

Én is ezt kérdeztem tőle... :omg:

Már itthon vagytok :icon11: ???

nem nem, ülünk a rótszí partján, csak ugye ismerjük a négybetűs varázssót: "WIFI"

anti! te vagy itt a májszter! nem lehetne 5-ről kicsit dagadtabbra nyomni a posztjaim számát? bemutatom a 2005-ös klubkártyám! :)

üdv,

voszi [akinek nincs több posztja mára]

Megosztás:

nem nem, ülünk a rótszí partján, csak ugye ismerjük a négybetűs varázssót: "WIFI"

anti! te vagy itt a májszter! nem lehetne 5-ről kicsit dagadtabbra nyomni a posztjaim számát? bemutatom a 2005-ös klubkártyám! :)

üdv,

Hm...nekem úgy rémlik, hogy már nincs poszt limit... De már én is elvesztettem a fonalat... Sajnos én nem tudlak upgradelni...

Megosztás:

persze mindenki 3 milkáért rakja fel, csak ugye mire eladja.... mi tavaly tavasszal 3M-ért adtuk el, 1 hét alatt, amikor 3,3-akért volt fenn mind (mi 3,29-ért hirdettük). mostanában ha megnézed, ami 2,69, 2,79-ért felmegy, az hamar eltűnik, szvsz 2,5-ért, ez a reális ára. a többi fél éve, éve ott üdül a hirdetőtáblán.

de ha megáll 2,5 misiből, akkor 4 ezer ojróért elhoztátok? az tényleg nagy gratu. akkor volt értelme.

4000euro lett mire hazaert... itthon en is 2,6 körüli árral próbálkoztam volna, mert amit arulnak azt tényleg régen árulják. . de ugy gondoltam ezt megcsinalom jobbra.. tok mind1 most ki mit gondol a motorról, sajna van elég sok rossz tapasztalat... es ha az megvan akkor 2,5-2,6ba leszek...

szerencsemre vadi ujak a fekek es a gumik rajta ezzel is nYertem egy picit.

meg mint irtam digitklimasat meg nagy kijelzoset kerestünk, az meg most nincs itthon elado....

Megosztás:

üdv,

akkor már értemi ez sok poszt Voszitol.. szabin van :))))

Megosztás:

Tudom, hogy Voszi bácsiról van szó, de csak azért, mert kifogytál az 5 hozzászólásból, attól még szúrós tud lenni a tekintetünk, ha valaki csak ezért csinál egy x-edik regisztrációt. Igaz kedves moderátor urak? :D

Arról nem is beszélve, hogy jó az adatlapja. :D

Szóval ha valaki bevállal egy klubtagságit Voszinak, inkább átrakom, csak több szabályt ne sértsen. ;)

Megosztás:

Maci! A Voszi Usert tedd át pls... ;)

Voszi! Te pedig akkor azt használd majd pls... ;)

Az igazság is odaát van. Oda tegyem?

Vagy jó lesz az, ahová raktam?

De vaauuuun ám telefon is a világon. Minap hívtalak is, de aztán megoldódott a probléma, ami/aki miatt kerestelek volna.

Annyira jó amúgy, hogy van telefonom, hogy pihinapon is tudnak mostanában már hívni a cégtől.

Jut eszembe, V. Oszkár milyen járművel gurigázik manapság ott, a 39 fokban, ahol még víz is van?

Megosztás:

Egyrészt Sajtinak köszi + Tóninak a protekciót (utálom a protekciósokat) :)

Másrészt visszautasítom a feltételezést is. 3 évig rendes tisztességes klubtag voltam. Utána kurvultam el

Jelenleg gyalog közlekedem, mert itt a tevék elég büdösek... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.