Atommanó Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 Ja, kiderült, hogy a Veki talán le tudja nyomni a bubut, de csak benzinnel :D, van még hova fejleszteni :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 nemakar tőlteni ez a g.ci :D :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 nemakar tőlteni ez a g.ci :D :( :( azé tölt az csak nem eleget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 nemakar tőlteni ez a g.ci :D :( :( legalább ő gondolkodik ha már a tulaj nem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 legalább ő gondolkodik ha már a tulaj nem :D :D ez már ilyen inteligent :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július4, 2013 Megoszt Elküldve Július4, 2013 épp már mindenről lemondva hazafelé gurultunk.. 40el kb a hungárián, mikor mellénk ért egy cupra FR, az újfajta... és átnézett kaján vigyorral....az az igazi "Te F astrás majom...." Hát átértékelte.... sok köze nem volt :) :D Video? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július6, 2013 Megoszt Elküldve Július6, 2013 haha... a matrica :D :D ilyen kell nekem is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július6, 2013 Megoszt Elküldve Július6, 2013 gyári slagcső a rugón :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2013 Megoszt Elküldve Július6, 2013 haha... a matrica :D :D ilyen kell nekem is :D :D skodára minek ? ---- nem slagcsö te idiot :D hanem hogy ne rohadjon össze a progressziv része ami mindig összeér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 skodára minek ? ---- nem slagcsö te idiot :D hanem hogy ne rohadjon össze a progressziv része ami mindig összeér Sárga zoli ezt már rég feltalálta :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/versenyauto/egyedi/moszkvics_turbo-7040188 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/versenyauto/egyedi/moszkvics_turbo-7040188 A büdös életben el nem adja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 something has begun Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 something has begun Began, de akkor valaki elbúcsúzott a nagy csigától ezek szerint ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 jó lesz nekem a picike amilyen én vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 jó lesz nekem a picike amilyen én vagyok :)Lelopjátok egy hajóról? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 something has begun Conti szíjjal óvatosan. Nekem így nézett ki 8ekm után: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 Ferryker támogatói matricát nem látom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 Ferryker támogatói matricát nem látom... ferryker egy amatör cég gyaribolt tudnak gyari turbot csinalni ha mashoz kell nyulni mar gondban vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július8, 2013 Megoszt Elküldve Július8, 2013 ferryker egy amatör cég gyaribolt tudnak gyari turbot csinalni ha mashoz kell nyulni mar gondban vannak Azért szeretnél annyira amatőr lenni egy adott témában ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2013 Megoszt Elküldve Július8, 2013 Azért szeretnél annyira amatőr lenni egy adott témában ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július8, 2013 Megoszt Elküldve Július8, 2013 a munkapad... a végén csak beledobjuk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2013 Megoszt Elküldve Július8, 2013 láttam ma egy nagyon ismerős vectra turbot egy nagyon ismerős helyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts