sárgaGSI Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Ha komolyan gondolod lehet tudok rá vevőt... ;) (na persze nem én lennék, de tudok olyat, aki keres ilyesmit) Még szopok vele pár hétvégét, h az egész nyaramat, és minden forintomat elb@sszam........ Van akit annyira utálsz???? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Van akit annyira utálsz???? ;) Mit lehet azzal akkorát szopni? :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Mit lehet azzal akkorát szopni? :icon11: Ha a kasztni nincs szétborulva akkor nem vészes a helyzet az a legnagyobb szopás(kérdezd Lantit), tömítések futómű alkatrészek(gömbfejek) nagyjából kaphatóak, gsi fék omega(meg audi80-as) tárcsával előre felmegy..... egy-két berohadt csavar beállt fék(1 nap szopás után is) el tudja venni pár napra az ember kedvét, ha nincs kéznél egy felszerelt műhely........és némi aprópénz...... a hajtás meg kivisz a világból....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Csak ennyi? :) Azt hittem nagyobb a baj! :) Mondjuk szerszám és műhely nélkül elég nagy copás, nekem is rohadtul hiányzik egy akna vagy csápos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 de itt vagyok. tegnap is ittvoltam, de nemnéztem fórumot. itt vagyok péntekig, meg jövőhéten is. mit tudnék segiteni? valaki nem jár ma miskolc felé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 már lementem érte, köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 akko bocsi a kései reagálásért, megspórolhattam volna neked az utiköltséget már lementem érte, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 hát köszi, nekem se jutott eszembe, majd legközelebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 utiköltség?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 utiköltség?? :D :Daz miaz???egyébként volt sajnos :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 akko bocsi a kései reagálásért, megspórolhattam volna neked az utiköltséget Az mocskos MasterLAG! :D Vagyis csak a szokásos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 érdekes történetet hallottam.. egyedi rendszám volt a kocsin 3betű-3szám... a csávó eladta a kocsit és mondta h ez a kocsihoz tartozik OPC-XXX ezért odaadja a rendszámot is, holott az ugye saját tulajdon... Írtak papírt, hogy lemond a rendszámról a srác nevére.... Majd az okmányiroda nem fogadta el és a vevő srác ha meg akarta tartani a rendszámot akkor neki is meg kellett venni 120e-ért... nc..M.o..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 jol néz ki, mekkora? honnan van? ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 A nagy ami előre fog menni, 45Nm-es, 200mm hosszú és 70mm a belső átmérője. A segédrugó hozzá, 20Nm-es, 100mm hosszú és 70es ugyancsak. A kis rugó pedig 40Nm-es, 100mm és 60mm belső átmérőjű. Kárászy és darabja 18... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 A nagy ami előre fog menni, 45Nm-es, 200mm hosszú és 70mm a belső átmérője. A segédrugó hozzá, 20Nm-es, 100mm hosszú és 70es ugyancsak. A kis rugó pedig 40Nm-es, 100mm és 60mm belső átmérőjű. Kárászy és darabja 18... :) uhh nem számoltam végig :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Zsolti, ezeket az értékeket mi alapján számoltad ki?És mire jó a segédrugó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Lemaradtam valamiről, vagy idő közben bekerült még egy tengely a kocsiba Zsolti, hogy 6 rugó kell? Mi lett belőle? IFA? :) ui: engem is érdekelne ez a segédrugós téma, hogy ugyan mire és hogyan stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 gondolom készül az állítható...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Az ertekeket nem kiszamoltam hanem a rugo sajatja. Azt hogy miert ilyen erteku rugok kerulnek a kocsiba hosszas utanaolvasas es a helyszinen valo diskurzus dontotte el. A segedrugonak egyebkent az a szerepe hogyha megemeled a kocsit es elkezdesz allitani a magassagon, nem engedi fellazulni a fo rugot. Mas egyeb szerepe nincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 és mért pont zöld? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 "Olvasó riporterünk nyereménye" mi legyen? :D Lebuktatta Mastert, hogy egy ponton parkol. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 és mért pont zöld? Megy a kocsidhoz! :D Egyébként azért zöld mert az Emetech minden rugója zöld. Ha Eibachot vettem volna ( dupla ennyiért :O ) akkor az meg bordó lett volna, de nem fog látszani, szóval annyira nem izgat a színe, csak jó legyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Ú az ott nem a Zsolti autója? :O :D :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts