spzoli Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Volt ilyen??? :D :D :D :D Amit viszont hallottam, hogy fogalmuk sincs a Vectra-ról mint olyan... volt ez turbos Astra, manta!!!!, de a kedvencem a műsorvezető volt, aki nagy nyökögések után megjegyezte, hogy ez megy egy....őőőőő... ez egy....őőőő Opel... :D :D :D Legalabb a sportkipufogot eltalalta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 áááááááááá ez a kép!!!!!!! 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 Anti! Esetleg a kadettokat ki tudod róla photshoppolni?? :D :D :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 A háttérben van egy vectra, azt is "radírozza" le? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 Ez tényleg jó kép... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Majd ide lesznek feltöltve a képek amik készültek ? :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 gumi hirdetés: "Eladó 4 db. Bridgestone Potenza nyári gumiabroncs női tulajdonostól, nem dohányzó, garázsban tartott, csak egyenes úton, lejtőn használva. Fékezés csak motorfékkel, rövid távon." :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 gumi hirdetés: "Eladó 4 db. Bridgestone Potenza nyári gumiabroncs női tulajdonostól, nem dohányzó, garázsban tartott, csak egyenes úton, lejtőn használva. Fékezés csak motorfékkel, rövid távon." :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Anti, szerintem most hogy sztár lettél és ezt a vekinek köszönheted, szerintem gyorsan ár alatt add el a bubut, mert csak útban van! ;) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Anti, szerintem most hogy sztár lettél és ezt a vekinek köszönheted, szerintem gyorsan ár alatt add el a bubut, mert csak útban van! ;) :) :D :D :D :D Én máshogy közelítem meg... most lett jó árfolyama a Vekinek, most kell kiszállni belőle... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 :D :D :D Én máshogy közelítem meg... most lett jó árfolyama a Vekinek, most kell kiszállni belőle... :D :D megpróbálni meg lehet... de te is tudod a bubu most még ér valamit, de később... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 ja egyébként a hétvégi mókázásról van 2x20p tömegben állásról videom, a gyorsulástról, meg 1x bekapcsolva maradt + a wifi ment végig, szóval amikor kört mentünk a ringen addigra lemerült a gopro :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 :D :D :D Wifin ki kellett volna dobni a nagy kijelzőre... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Van a GoProban Wifi? Ezt nem is tudtam. :O Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 a hero3 újban igen, telefonról lehet a képét nézni és irányítani, wifi-n keresztül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 csak arra nem használta Lanti a kamerát amire megvette, de szerdán direkt vett hozzá szivargyújtó töltőt is, nem is értem miért nem üzemelted be gyorsan azzal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 csak arra nem használta Lanti a kamerát amire megvette, de szerdán direkt vett hozzá szivargyújtó töltőt is, nem is értem miért nem üzemelted be gyorsan azzal? mert a tetőn nem tudom madzaggal tölteni, plusz a szivargyújtó töltő a superb-be van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Napfénytetőd van így tudod te is hogy csak a második része elfogadható a mondatodnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 sajna az elsö is mivel nincs a tokon usb nek liik :( egy potakut kellet volna venni 1 sajna semmire nem elég Napfénytetőd van így tudod te is hogy csak a második része elfogadható a mondatodnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 sajna az elsö is mivel nincs a tokon usb nek liik :( egy potakut kellet volna venni 1 sajna semmire nem elég azt basztam el főként hogy a wifi-t nem kapcsoltam ki egész nap... elég lett volna ha kikapcsolom.. mert azt a 1-1,5 orát azért kibírja és még közben tölteni is lehetett volna... ezvan, tanultam belőle! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Kövire jó lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 sztem ez minden problémát megoldana nem szivargyujtos usb töltö kell http://www.chutingstar.com/gear/hero3-battery-wall-auto-charger-2-batteries ez meg még drágább :D :D http://www.amazon.com/Smatree-Battery-1200mAh-AHDBT-201-AHDBT-301/dp/B00AQUXN6C Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 215/40r17-et keresek, nagyon olcson! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Mire kell? Mert van egy pár 205/45 ami kopott és puklis az egyik, de ha csak SOS-be kell valami, hogy ne felnin mászkálj akkor arra megteszi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Neki 4db kell nem sosban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts