Pehi Csabi Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Jaaa ne mán látszik hogy elment felettem a technika :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Holnap 14 órától hallgassátok a 89.5 Music Fm-en a délutáni RoadShow-t ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Ez egy effekt csak nem értesz hozzá :P rendszám maszkolás, csak ez egybe effekt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Holnap 14 órától hallgassátok a 89.5 Music Fm-en a délutáni RoadShow-t ! pont akartam kérdezni h mi lesz........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Egész héten az opellal foglalkoznak (valamilyen szinten) és holnap MOTE-s autók lesznek érintettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Egész héten az opellal foglalkoznak (valamilyen szinten) és holnap MOTE-s autók lesznek érintettek. kik mentek végül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 még jó, hogy kombi... van hova férjen a motor :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 kik mentek végül? Toncsi, Vilike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 hát igen egy kombiba sok mindent lehet tenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 hát igen egy kombiba sok mindent lehet tenni :D remélem ezek 1x azért átkerülnek rendes helyükre :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 hát a remény hal meg utoljára :) én is remélem egyszer még használom az enyémet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 hát a remény hal meg utoljára :) én is remélem egyszer még használom az enyémet :) asszem akkor én most jobban állok :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 azt hiszed :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Kéretik egy imát mindenki részéről elmorzsolni az osztóművem érdekében... :D Meg van a hiba... vagyis két lehetőség van... Az egyik a vezérlő, a másik a nyomáskapcsoló szelep... a nyomáskapcsoló úton van, a vezérlőt meg ha még is az a bibis, akkor meghekkeljük... Manuálisan már rá bírjuk venni, hogy hajtson hátul is... Tehát fizikális baja elvileg nem lehet... szorít az idő... de Peti rajta van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Kéretik egy imát mindenki részéről elmorzsolni az osztóművem érdekében... :D Meg van a hiba... vagyis két lehetőség van... Az egyik a vezérlő, a másik a nyomáskapcsoló szelep... a nyomáskapcsoló úton van, a vezérlőt meg ha még is az a bibis, akkor meghekkeljük... Manuálisan már rá bírjuk venni, hogy hajtson hátul is... Tehát fizikális baja elvileg nem lehet... szorít az idő... de Peti rajta van... várjál, jó is az nekem ha megy az 4x4??? nem!!! Nem jó helyen próbálkozol! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 azt hiszed :D :D mondhatnám h fogadjunk, de olyanra nem fogadok ami egyértelmű :d :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 várjál, jó is az nekem ha megy az 4x4??? nem!!! Nem jó helyen próbálkozol! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd Lacházán nagyobb volt a célsebességed... legalább is 400m-en... 200m-en nem látszik sajnos pár adat... Szóval valamit lépnem kell az ügy érdekében... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 átengedem, majd belefékezek! ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Én drukkolok mindkettőtöknek.. alázzátok le az új vasakat! :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Laci ! a képeket a gelko - kukac - freemail.hu -ra küldd légyszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Okés.. már ügyködök rajta.. viszont mennyire gáz ha maradnak a rendszámok? Ahogy nézem, Music fm-en úgyis fent van képpel a Manta.... Ha maradhat a rendszám fél óra, és fent vannak.. ha nem.. .. őő.. akkor lehet csak holnapra :D Ja.. videókon meg nem tudom kiszedni, béna vagyok hozzá :D Meg rá kellett jönnöm, fényképezésre még jó ez a masina.. de videózni ramaty... :S Laci ! a képeket a gelko - kukac - freemail.hu -ra küldd légyszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 maradhat a rendszám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Oksi! Már mennek fel, aztán publik akkor... Neked meg mailba megy majd az eredeti képek elérhetősége... szerk: megtörtént! Aki FB-n él, katt. Aki el van a picasa albummal is, annak katt. Végül aki nem szeret neten lapozgatni, itt van egy rar.ban az összes publik kép. 0:07 Szerk2: fent vannak a videók is.. itten megtaláljátok a linkeket.. Asszem mára ennyi.. hamar lesz 5 óra :D maradhat a rendszám 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/seat/leon/seat_leon_1.8_t_20v_cupra_r_250_le-6821485 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Ilyen tortát kaptam a Drágámtól szülinapra! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts