Vktr Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Hű apám, de nehéz az értelmi színvonalak között lavírozni... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Mesélj már Csabi! jah elolvastam............Érdekes mindenképp..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 kezdem iszonyat unni ezt a facebookot, asszem írtani fogok az ismerősök között, mert a nagy opeles "barátok" kezdenek sokak lenni nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 kezdem iszonyat unni ezt a facebookot, asszem írtani fogok az ismerősök között, mert a nagy opeles "barátok" kezdenek sokak lenni nekem :D Minden hónapban tartok szelektálást és vannak akik nem is értik, miért törlöm őket. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 lehet egyszerűbb lenne mindenkit törölni és csak azokat visszavenni akikkel tényleg beszélek stb. :) bár egyszer már töröltem magamat, de jött egy mail, hogy várunk a facebookon stb blabla, nem olvastam végig csak hogy klikk ide az egyből, köszönjük hogy újra aktiváltad fiókod :) lehet megint ez kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 szemétl.da dieslből kikerült a motor... szét is szedtem szinte darabokra... rohadt 1 találmány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Unatkoztál? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 nem annyira sajnos :( de ezt muszáj volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 és még mennyi alkatrész nem jött le :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 közel a vég(em) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Pedig azt gondoltam jó az az autó. Akkor sok türelmet hozzá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 jólesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 ahogy az enyém is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 dehogy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Lanti, Kerestél ma, bocsika, de akkor nem tudtam felvenni, késöbb meg elfelejtettem.... Holnap visszahívlak :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Lanti, Kerestél ma, bocsika, de akkor nem tudtam felvenni, késöbb meg elfelejtettem.... Holnap visszahívlak :P :D érdekelt volna, hogy van e valami ötleted mi lehet a baja a kocsimnak.. de azóta ropira szedtem a motort is szóval már mind1 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 háháháháháháháhá ez mindent visz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 de lassu vagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 és meglett hogy mi a baja? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 és meglett hogy mi a baja? :D :D meg sajnos... főtengely csapágy... de amúgy hibátlan minden benne... de kiszedették velem a főtengelyt.. vagyis félig jutottam vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Alappal jó lesz? vagy köszörű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Alappal jó lesz? vagy köszörű? szerintem jo lett volna... hibátlan szép a főtengely... de már félig szétszedtem az egészet... bár méh ki nem jött ki a főtengely mert a vezérlést is szét kelll akasztani nem bírjuk kibuktatni... ... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 "Buzik baaaaazmeeeeeg... hogy a g.ecibe rakjuk ezt össze..." Még Detti is röhög... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts