Pehi Csabi Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 csinálhatnánk mi is mint a Topgearbe, autó focit :D :D :D az jó lenne csak kéne pár minőségi autó hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 az jó lenne csak kéne pár minőségi autó hozzáMeg pár "kék-sárga" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 Nem volt börnáút, nah de majd lesz :smartass: , egyébként rengetegen a veterántalira mentek, de attól nagyon jó volt az egész, két dijjal gazdagodtunk..... :D és még Redit is láttuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 http://www.ebay.de/itm/MERCEDES-G-GE-GD-W463-RUCKFAHRSCHEINWERFER-back-up-light-W-463-/251260755714?pt=DE_Autoteile&hash=item3a804edf02 A Merci G osztály tolatólámpája megegyezik a kadett fehér(és a piros az ugye ködlámpája a Mercinek) ködlámpájával........ Mikre nem jut idő egy piros lámpánál a dugóban......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 Pont ezt beszéltük tegnap mikor már 3kor láttuk elmenni az embereket mondván, hogy "unatkoznak", hogy vajon mi lehet jobb, kezdődik a Mónika show vagy mi hogy hazamennek ilyen jó időben? Ráadásul alig akartak részt venni a játékokon a népek, de unatkoznak mert nincs program, hát namenjaf@szomba. Ha nincs rendezvény az a baj, ha van akkor messze van, ha nincs program csak szabad foglalkozás az a baj, ha van program akkor az meg nem tetszik, vagy lusta részt venni benne. Persze a legtöbbször olyanok mondják ezt akik egy házibuliban az összepakolásban nem vettek részt nemhogy megszerveztek volna bármit is. Erre még csak most jöttél rá? Ezér sem járok már találkozókra nem hogy még dolgozzak is valamit,hogy aztán jöjjön valami sz..házi és lefikázza a munkánkat. Becsülöm Anti,Viktor és Gellért kitartását. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 Erre még csak most jöttél rá? Ezér sem járok már találkozókra nem hogy még dolgozzak is valamit,hogy aztán jöjjön valami sz..házi és lefikázza a munkánkat. Becsülöm Anti,Viktor és Gellért kitartását. Ezen én is csodálkozom, mondjuk ez nekünk akik el is mennek, élvezik meg hasonlók csak jó, én megmozdulnék és vki lefikázná bizti elborítanám a kis buksiját..... Csak így tovább...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 valami sz..házi és lefikázza a munkánkat. én meg emiatt nem fogok :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Ez a merga lámpa irscherbe nincs? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 fólia rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Ez a merga lámpa irscherbe nincs? :) Hát nem hiszem de sztem igy is drágább mintha ebay-ról kadett fehér ködlámpaként rendelem de az is bonyolultnak tűnik, meglátjuk majd, amúgyis olcsó autó a g osztály....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 vettem goprot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 várjuk a videókat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Mi élőben látjuk... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 ..i.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 na megyek, kiszedem a G-ből a motort! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 na megyek, kiszedem a G-ből a motort! ;) Végre lesz jó moci a zöldikében? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 na megyek, kiszedem a G-ből a motort! ;) ideális az idő ma pont hozzá :) ahelyett hogy a zöldön csinálnád a féket, inkább hagyd az utolsó pillanatra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 ideális az idő ma pont hozzá :) ahelyett hogy a zöldön csinálnád a féket, inkább hagyd az utolsó pillanatra :D geci 2óránéknt esett 10 percet... fakk... zöldön a fékhez még agyat kell csináltatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Végre lesz jó moci a zöldikében? :D :D hozd a bubut és átrakjuk az enyémbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 annyira tudtam, hogy ez a legerősebb opelek elleni verseny FB-n nagy "rajongó" táborra fog találni :| :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 hahah Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 annyira tudtam, hogy ez a legerősebb opelek elleni verseny FB-n nagy "rajongó" táborra fog találni :| :( nem egészen értem mi az a kuncsorgás ott, nem lesznek egyedi kiállítók? hol láttad ezt a "versenyt"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 annyira tudtam, hogy ez a legerősebb opelek elleni verseny FB-n nagy "rajongó" táborra fog találni :| :(igen ez nekem is szemet szúrt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 miről van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 hát én már ki is lettem tiltva egyeseknél mert fáj a valóság nekik :D :D bírom az olyanokat akik leszarnak úgy általában más csoportokat, alapból amúgy i megy a fikázás, de ha valami esemény van akkor már csodálkoznak, hogy nem hívják meg őket. Ezzel az erővel be kellet volna menni az okmányirodába a moténak, kikérni kinek van opelje, megkeresni mindenkit, hogy bocsi neked hány lóerős a kocsid és úgy kiválasztani a 10 legerősebbet az országban. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts