Lanti Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 kicsit mintha éledezne a forum ugyan... mondom neki menjünk racscingolni b.sszuk neki mindenhol.... erre az összes papucs... én már nem megyek este sehova, semmi.... papucsok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 ja amugymeg, találtam egy vákumcsövet ami a WG-re ment és a generátor szij kicsit eldarálta... most megcsináltam... de most csak 0.8at tölt :(((( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 huuuu .. hosszu de hajrá... elfosta magat a fütés radiator aki kicserélte szarul rakta fel a csövet igy szétment a csö a valto kulliszattol a csö ami jött cserébe az padig a masik végén volt szar és a lurdy elött nem sokkal szarrá ment és a régi +ebbeöl a csöböl kellett masikat csinalni és a melobol masfél orat késtem :( ami nem kicsit volt gaz ... mindez ugy hogy reggel ment szét a csö du cseréltem estére megint csere zsír :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 ugyan... mondom neki menjünk racscingolni b.sszuk neki mindenhol.... erre az összes papucs... én már nem megyek este sehova, semmi.... papucsok :D de nagy a szád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 oda adtam volna a telomat azon van vaku is :D :evilgrin: :blink: :icon11: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 oda adtam volna a telomat azon van vaku is :D :evilgrin: :blink: :icon11: :blush: a lényeg látszik :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 ha nekem lenne annyiba mint a lantinak de örülnék neki :) a lanti még kis iskolás ... :D az oké de neki fél éve lett kész kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Tessék Lanti itt van a szállás is : http://www.veteranopel.hu/index.php A Kakucs-ring nem a sebességről fog szólni ( aki azért menne inkább ne menjen ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 oda adtam volna a telomat azon van vaku is :D :evilgrin: :blink: :icon11: :blush: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 az oké de neki fél éve lett kész kb micsoda??? soseleszkész!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 ugyan... mondom neki menjünk racscingolni b.sszuk neki mindenhol.... erre az összes papucs... én már nem megyek este sehova, semmi.... papucsok :DNe sértegesd léccives őket, nem papucsok...., Öregek mint állat:))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 azon agyalok idén lehet csak útvonalengedélyt kérek a bocira - egy évben többször is lehet kérni - meg kell adni honnan hova megyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 azon agyalok idén lehet csak útvonalengedélyt kérek a bocira - egy évben többször is lehet kérni - meg kell adni honnan hova megyek? lehet, amig van kötelező biztosításod rajta... viszed szerelőhöz, ide-oda... kis megjegyzést kell írni a kérvényre, hogy miért kéred! mondjuk szegedet szerintem nehezebb megmagyarázni, az már túl messze van, de nem kizáró ok...azt nem kell beleírni, hogy merre fogsz menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 azon agyalok idén lehet csak útvonalengedélyt kérek a bocira - egy évben többször is lehet kérni - meg kell adni honnan hova megyek? az igazi ródok nem kérnek rá még ilyet se!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 azon agyalok idén lehet csak útvonalengedélyt kérek a bocira- egy évben többször is lehet kérni- meg kell adni honnan hova megyek?Ez engem is érdekelne, pont Szegeddel kapcsolatban megfordult már a fejemben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 az igazi ródok nem kérnek rá még ilyet se!!! :D :DRendszámot sem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 Az egyik MVOK klubelnök évek óta csak útvonal engedéllyel jár találkozóra a B Kadett Coupéval. Az 1800-as években volt rajta utoljára műszaki.l Írj neki fészbukon biztos beavat a részletekbe.( Karaszi Gábor) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 Anno a kabrióra kértem párat....Az ország területén bármerre 3 napig hibátlan lesz az autód egy kis pénzért.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 Anno a kabrióra kértem párat....Az ország területén bármerre 3 napig hibátlan lesz az autód egy kis pénzért.... :blink:uhh máris sokkal beljebb leszek, köszi Csabi nevében is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 újraértelmeződik a bevart zsebű opeles elnevezés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 újraértelmeződik a bevart zsebű opeles elnevezés :D vagy az ugyse menne át a vizsgán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 :blink: ezt mér raktad oda? nekem idén kb a hungaroringre meg talán blitzre jut el a kadi, sajna a családi verda az első most, meg persze a biztonság a Vivinek, de ha az megvan talán végre elkezdődhet a kadira kuporgatás, 3500ért meg jó az 3 napra ha már egész évben 4 napot használnám a vadi új futóművet és fékeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 Kicsi pénz Kicsi focsi,Csabi ezeket megszokhattad volna már......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Azért mert ha nem a te esetedet nézzük akkor egy müszakilag nem megfelelö autó is részt vehet a forgalomban kis pénz ellenében.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 hát ja de nem hinném hogy annyira megéri hiszen ha két évre nézzük akkor az 730nap ugye és 34ft/nap akkor ha 25e a műszaki így kicsit drágább azért. Műszakilag fos autók meg amúgy is járnak az utakon sajnos. Ami jó hír idén nekem kimarad a szlalom is blitzen így aztán pláne elég a 3 napos útvonalengedély :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts