Lanti Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 :D :D :D :D helyedbe ezt nem tűrném!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 új barátot keresek... vagy gumis legyél, vagy a közvetlen közeledbe legyen gumis! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 http://tv2.hu/musoraink/tenyek/125305_tenyek_reggel_teljes_adas_2013.04.05._pentek.html 1:00-nál...ki törte ropira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 szerintem nem Laci4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 új barátot keresek... vagy gumis legyél, vagy a közvetlen közeledbe legyen gumis! ;) újakat? mér vannak régiek? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 újakat? mér vannak régiek? :D :D voltak!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Lanti ma délelött ment a Szerémi úton kifele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Lanti ma délelött ment a Szerémi úton kifele.... ment.. és nem látott az idegtől.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 másodszor mennek neki a Gsinek... először egy hónapja kb egy csávó elnézte a kanyarodó sávot és meghúzta a hátsó ivemet... szerencsére csak műnyag cuccot kent fel az ívre amit le lehetett polírozni....azzal jól jártam anyagilag.. külföldi volt... majdnem megvertem.... ma meg egy csaj, már állunk a lámpánál és kb 5-el nekemgurul... nem láttam a pipától majdnem kitéptem a csajt.. erre még ő állt neki viszaugatni, hogy hogyan beszélek vele..... felkurt rendesen.... szerencsére egyik "sérülés" sem látszik.. de nagyon bosszantó.... valószínű nem elég észrevehető a színe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 nem tudom mit idegeskedsz feleslegesen mikor semmi baja majd ha mint nekem 3x törik össze hatulrol akkor szoljal addig csituvan ..... a hülyéknek van ekkora szerencséje tudod ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 :unsure: :unsure: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 el van átkozva az a kocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Ezért van mattfekete lökösöm elöl hátul, gumi, bója, közlekedési tábla, semmi sem számít :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Ezért van mattfekete lökösöm elöl hátul, gumi, bója, közlekedési tábla, semmi sem számít :D 16os ats dtc-t vettél? mér cseréled le az OZ-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 el van átkozva az a kocsi :D az az enyém sajnos :( majd lanti falrakja a képet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 hát ha annyiba lenne a vasam mint Lantinak és össze vissza vak f@szkalapok csurognának nekem engem is felkk.rna idegileg. Én a gsivel álltam a lurdy dupla lámpánál budáról pest felé a híd után, csávó előttem elkezdett vissza gurulni, kb 15mp nyomtam a dudát mikor láttam ez már közeledik és ő akkor se vette észre magát. Miután nekem gurult éppenhogy mondom jóvan férfinemiszerv vagy meg te is mindent csinálsz a kocsiba csak a vezetésre nem figyelsz de menj anyádba azt annyi. Ő is kb 5el gurult nekem gondoltam ettől ugyan mi baj lehet, hát otthon láttam mikor megnéztem hogy na azért a lakk megrepedt attól az 5km/htól is. Nem csoda ha egy hibátlan autónál az ember bepöccen szerintem, pláne ha a sok köcs.g ártány akik azt mondják az autó arra van hogy elvigyel abol bébe és sz@rnak mindenre és mindenkire még elkezdenek magyarázni. Volt ilyen tescos parkolásom is mikor leraktam a kocsit messzire, persze mire kijöttem kb a fél tesco körülöttem állt. Tényleg birka az ember... beszállni nem tudtam a vezető oldalra olyan közel állt hozzám de ő kiszállt ugyanazon az oldalon, hát látszott is az ajtómon. Kapott is az egész oldala egy kulcsos lenyomatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 16os ats dtc-t vettél? mér cseréled le az OZ-t? Ats Cup-ot akart venni eredetileg, csak az túl drága volt neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Ats Cup-ot akart venni eredetileg, csak az túl drága volt neki :) haha :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 haha :( Azt mondja, azért, mert szélesebb is a felni, meg ET miatt tovább szélesedett. Elvileg jobban tud majd raccsingolni. :) Amúgy kilóban nem lett sokkal rosszabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 az az enyém sajnos :( majd lanti falrakja a képet :( mi lett vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 hát ha annyiba lenne a vasam mint Lantinak és össze vissza vak......................................... ha nekem lenne annyiba mint a lantinak de örülnék neki :) a lanti még kis iskolás ...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 kicsit mintha éledezne a forum Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Ez volt az álmom! :) 15x8as egyébként :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 mi lett vele? huuuu .. hosszu de hajrá... elfosta magat a fütés radiator aki kicserélte szarul rakta fel a csövet igy szétment a csö a valto kulliszattol a csö ami jött cserébe az padig a masik végén volt szar és a lurdy elött nem sokkal szarrá ment és a régi +ebbeöl a csöböl kellett masikat csinalni és a melobol masfél orat késtem :( ami nem kicsit volt gaz ... mindez ugy hogy reggel ment szét a csö du cseréltem estére megint csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts