Lanti Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 Tényleg Zsolti! Hogy muzsikált a verda? A nagy hideben nem is beszéltünk róla... :unsure: .Írtam Kohári Zolinak, hogy küldje el pls a mért eredményeket az Opel katra.Anti,kupád nálam van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 Anti, kupád nálam van! Köcsög... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 Köcsög... :D :Dremélem most nem rakod le jövő nyárig a vasat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 remélem most nem rakod le jövő nyárig a vasat :D :D Ne aggódj... lesz még lehetőséged javítani... :evilgrin: :evilgrin: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 remélem most nem rakod le jövő nyárig a vasat :D :D legalább ha megveszed újra nem lesz benne sok km :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 Ne aggódj... lesz még lehetőséged javítani... :evilgrin: :evilgrin: :D :D :D :Dde ugye ez minden használati nappal csökken :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 de ugye ez minden használati nappal csökken :D :D :D :D :D :D Majd adok kölcsön egy 10-es kulcsot... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Ma reggel valaki linkelte facen a dragracinges opeles idoket...gondolom fennvan dragracingen is pdfben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Fenn van az idoeredmenyeknel dragracingen opel categories neven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 fent vannak a nagyon jó idők :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 ennél még nekem is jobban megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Tényleg Zsolti! Hogy muzsikált a verda? A nagy hideben nem is beszéltünk róla... :unsure: . Írtam Kohári Zolinak, hogy küldje el pls a mért eredményeket az Opel katra. Hát rosszul. Még nincs gyakorlatilag értelmes program rá. Ez most a közlekedős és a csőgázas megoldás, mivel csak így lehetett felprogizni. Erősnek erős, de középtartományban meg fullad. Szóval emberi fordulatról nem tudtam elindulni, csak esztergával. Ezt csak fokozta a marha hideg. Majd ha alpha-n rendszerű lesz a kocsi, akkor lehet felprogramozni és megpróbálom majd még egyszer. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 nagyon kaka ezzel a felnivel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 én erre az autóra úgy fogalmazok, hogy nem az én ízlésem se a belseje (az ajtókárpitok fényezve vannak), se a felni, szerintem a fényezés se lett annyira szép, az illesztések is javításra szorulnak, és akkor remélem nem bántok meg senkit ezzel persze lehet egyáltalán nem érdekel senkit a véleményem :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 ja és kölcsönfelni... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Ez egy zöld corsa és annyi ? ez aztán tuning :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Ez egy zöld corsa és annyi ? ez aztán tuning :D Ez egy 5ajtos corsa 3ajtos hatso ivekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Ez egy zöld corsa és annyi ? ez aztán tuning :D De mekkora hiszti lesz, ha esetleg nem kap kupát :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 jövőre ad valaki kölcsönfelnit hogy engem is kihívjanak a tunnigshowra? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Bocs Zoli, nem láttam meg az értéket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Bocs Zoli, nem láttam meg az értéket :D Am nekem sem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Nem érzitek a fílinget...hótdógz van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Nem szar,a tetszik nem tetszik meg szubjektiv,de sztem nem kiállitási darab... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 én erre az autóra úgy fogalmazok, hogy nem az én ízlésem se a belseje (az ajtókárpitok fényezve vannak), se a felni, szerintem a fényezés se lett annyira szép, az illesztések is javításra szorulnak, és akkor remélem nem bántok meg senkit ezzel persze lehet egyáltalán nem érdekel senkit a véleményem :D Tényg hogy Lanti Gsi-ének jobban áll ez a szín! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Szerintem sincs ott a helye.az illesztesekrol meg annyit hogy valamelyik asztrarol is lattam kozeli kepet hagyjuk is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts