Lanti Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Tényleg Zsolti! Hogy muzsikált a verda? A nagy hideben nem is beszéltünk róla... :unsure: .Írtam Kohári Zolinak, hogy küldje el pls a mért eredményeket az Opel katra.Anti,kupád nálam van!
Lanti Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Köcsög... :D :Dremélem most nem rakod le jövő nyárig a vasat :D :D
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 remélem most nem rakod le jövő nyárig a vasat :D :D Ne aggódj... lesz még lehetőséged javítani... :evilgrin: :evilgrin: :D :D :D :D
Pehi Csabi Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 remélem most nem rakod le jövő nyárig a vasat :D :D legalább ha megveszed újra nem lesz benne sok km :D
Lanti Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Ne aggódj... lesz még lehetőséged javítani... :evilgrin: :evilgrin: :D :D :D :Dde ugye ez minden használati nappal csökken :D :D :D
Atommanó Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 de ugye ez minden használati nappal csökken :D :D :D :D :D :D Majd adok kölcsön egy 10-es kulcsot... :D :D
MaSt-R Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Ma reggel valaki linkelte facen a dragracinges opeles idoket...gondolom fennvan dragracingen is pdfben.
MaSt-R Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Fenn van az idoeredmenyeknel dragracingen opel categories neven.
Zsoltee Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Tényleg Zsolti! Hogy muzsikált a verda? A nagy hideben nem is beszéltünk róla... :unsure: . Írtam Kohári Zolinak, hogy küldje el pls a mért eredményeket az Opel katra. Hát rosszul. Még nincs gyakorlatilag értelmes program rá. Ez most a közlekedős és a csőgázas megoldás, mivel csak így lehetett felprogizni. Erősnek erős, de középtartományban meg fullad. Szóval emberi fordulatról nem tudtam elindulni, csak esztergával. Ezt csak fokozta a marha hideg. Majd ha alpha-n rendszerű lesz a kocsi, akkor lehet felprogramozni és megpróbálom majd még egyszer. :)
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 én erre az autóra úgy fogalmazok, hogy nem az én ízlésem se a belseje (az ajtókárpitok fényezve vannak), se a felni, szerintem a fényezés se lett annyira szép, az illesztések is javításra szorulnak, és akkor remélem nem bántok meg senkit ezzel persze lehet egyáltalán nem érdekel senkit a véleményem :D 1
Gelko Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Ez egy zöld corsa és annyi ? ez aztán tuning :D
spzoli Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Ez egy zöld corsa és annyi ? ez aztán tuning :D Ez egy 5ajtos corsa 3ajtos hatso ivekkel.
Vktr Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Ez egy zöld corsa és annyi ? ez aztán tuning :D De mekkora hiszti lesz, ha esetleg nem kap kupát :D 1
Lanti Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 jövőre ad valaki kölcsönfelnit hogy engem is kihívjanak a tunnigshowra? 1
spzoli Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Bocs Zoli, nem láttam meg az értéket :D Am nekem sem tetszik.
Gelko Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 Nem szar,a tetszik nem tetszik meg szubjektiv,de sztem nem kiállitási darab...
Xray Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 én erre az autóra úgy fogalmazok, hogy nem az én ízlésem se a belseje (az ajtókárpitok fényezve vannak), se a felni, szerintem a fényezés se lett annyira szép, az illesztések is javításra szorulnak, és akkor remélem nem bántok meg senkit ezzel persze lehet egyáltalán nem érdekel senkit a véleményem :D Tényg hogy Lanti Gsi-ének jobban áll ez a szín! :D
MaSt-R Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 Szerintem sincs ott a helye.az illesztesekrol meg annyit hogy valamelyik asztrarol is lattam kozeli kepet hagyjuk is...
Recommended Posts