rtomi Elküldve Március15, 2013 Elküldve Március15, 2013 a suzukiba váltót kell cserélni yuuupíííííí Mi a baja? :blink:
kiskecso Elküldve Március15, 2013 Elküldve Március15, 2013 Szériahiba... ha nem cserélik benne az olajat megmakkan sajnos... :icon11: a mienket vissza is hívták anno csak le volt járva a gari...
kiskecso Elküldve Március15, 2013 Elküldve Március15, 2013 Mi a baja? :blink: eleinte csak 2-be motorféknél zúgott aztán elkapta az összes fokozat :D a nyelestengely szétküldött mindent
kiskecso Elküldve Március15, 2013 Elküldve Március15, 2013 Szériahiba... ha nem cserélik benne az olajat megmakkan sajnos... :icon11: a füredi móka után volt benne mindig
mackosajt Elküldve Március15, 2013 Elküldve Március15, 2013 Ja, ha nem cserélik benne, akkor értem, de pl. az Alto-ban tavaly már 49xxx km-től gyanús volt a hang, majd 50e felett diagnosztizálva is lett, hogy nyelestengely csapágy, amire mondott a márkaszervíz 50-120-ig árat, de az 50-es melóra nem vállaltak volna garit, csak a 120-ra. (50-ért csak két csapágyat cseréltek volna, 120-ért mindet, ami a váltóban van.) Végül bontóból 51 volt, beszereléssel és friss olajjal egy váltó. (35 volt a váltó, és akkor csak ezt az egyet sikerült találni) Típushiba... mint a gyenge féltengely, ami most, 70e km környékén ropogni is kezdett.... Örülök neki nagyon, bár ahogy jelenleg állnak a dolgok, "végre" megint tisztán opeles leszek. Az sem kizárt, hogy turbós, bár akkor nem benzinnel! :D Na meg nem GSi-vel. Bár ha egy nagyon óccó karaván befigyelne :D
Lanti Elküldve Március15, 2013 Elküldve Március15, 2013 Ja, ha nem cserélik benne, akkor értem, de pl. az Alto-ban tavaly már 49xxx km-től gyanús volt a hang, majd 50e felett diagnosztizálva is lett, hogy nyelestengely csapágy, amire mondott a márkaszervíz 50-120-ig árat, de az 50-es melóra nem vállaltak volna garit, csak a 120-ra. (50-ért csak két csapágyat cseréltek volna, 120-ért mindet, ami a váltóban van.) Végül bontóból 51 volt, beszereléssel és friss olajjal egy váltó. (35 volt a váltó, és akkor csak ezt az egyet sikerült találni) Típushiba... mint a gyenge féltengely, ami most, 70e km környékén ropogni is kezdett.... Örülök neki nagyon, bár ahogy jelenleg állnak a dolgok, "végre" megint tisztán opeles leszek. Az sem kizárt, hogy turbós, bár akkor nem benzinnel! :D Na meg nem GSi-vel. Bár ha egy nagyon óccó karaván befigyelne :D tudok rá ######a ats felniket :D :D
mackosajt Elküldve Március15, 2013 Elküldve Március15, 2013 Hát, ha nagyon ócsóé adja drága 'desdvírem
Lanti Elküldve Március15, 2013 Elküldve Március15, 2013 Maci, akkor azt az összeget költsd egy jó ats garnitúrára! :D
Gelko Elküldve Március16, 2013 Elküldve Március16, 2013 Használt gumit akartam venni (195 45 16-a méret) nézegettem mindenhol, magánszemélyeknél,cégeknél többek közt facebookon is. Az eredmény tragédia.6- 8-10 éves gumikat simán adnak-vesznek az emberek. Gumisok is magánszemélyek is. A gumis hogy mert 30-at elkérni egy garnitúráért majd fel is szerelni azt miközben 8 éves a szett ? Értem én hogy külföldön megkapja ingyen itthon meg eladja vagy akárhogy nyerészkedik rajta, vagy a magánszemély örül ha kap érte valamit de a sok idióta meg örül hogy kapott 5mmes gumit mindengy is hogy hány éves...inkább berendeltem az új garnitúrát magamnak....
Lanti Elküldve Március17, 2013 Elküldve Március17, 2013 sajnos nagyon sok embernek az a fontos.. h van rajta minta akkor az még szuper... és tényleg nem ritka a 8-9-10 éves gumik amiket árulnak.. poénból én is szoktam FB-n irkálni azoknak akik félslickre kopott gumikat árulnak pénzért.. "hogy ha lekoptatja slickre akkor érdekel"... szomorú hogy komolyan veszik....
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2013 Elküldve Március17, 2013 hát nekem 195/45r16 volt 4db kopásszinten kb és félve raktam fel 12 pénzért játszós guminak, mások meg simán a dupláját is elkérik érte
spzoli Elküldve Március17, 2013 Elküldve Március17, 2013 ...es amikor a csavo nem ertette mi az a mokazos gumi es kiakadt h mokazni masok eletevel stb? :D
redline Elküldve Március17, 2013 Elküldve Március17, 2013 Használt gumit akartam venni (195 45 16-a méret) nézegettem mindenhol, magánszemélyeknél,cégeknél többek közt facebookon is. Az eredmény tragédia.6- 8-10 éves gumikat simán adnak-vesznek az emberek. Gumisok is magánszemélyek is. A gumis hogy mert 30-at elkérni egy garnitúráért majd fel is szerelni azt miközben 8 éves a szett ? Értem én hogy külföldön megkapja ingyen itthon meg eladja vagy akárhogy nyerészkedik rajta, vagy a magánszemély örül ha kap érte valamit de a sok idióta meg örül hogy kapott 5mmes gumit mindengy is hogy hány éves...inkább berendeltem az új garnitúrát magamnak.... Peremesebb téli gumival ugyan ez a helyzet
spzoli Elküldve Március17, 2013 Elküldve Március17, 2013 Peremesebb téli gumival ugyan ez a helyzet Sztem pereme a felninek van, a gumi max peresebb. :P
Lanti Elküldve Március21, 2013 Elküldve Március21, 2013 na, szombatra már csak 4 fokot ír... az a reptéren -1 :D
Atommanó Elküldve Március21, 2013 Elküldve Március21, 2013 na, szombatra már csak 4 fokot ír... az a reptéren -1 :D Szöges gumival gyere... :D :D Itt az idő megmérkőzni.. :D :D :D
Lanti Elküldve Március21, 2013 Elküldve Március21, 2013 Szöges gumival gyere... :D :D Itt az idő megmérkőzni.. :D :D :D már arról, hogy nevezek gyorsulni le is mondtam... meghagyom neked a sikert :D :D
Atommanó Elküldve Március21, 2013 Elküldve Március21, 2013 már arról, hogy nevezek gyorsulni le is mondtam... meghagyom neked a sikert :D :D Akkor nem is megyek... :icon11: :unsure: :unsure: <_<
Recommended Posts