Lanti Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 deszíplesssz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Mi változott? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 feljebb húzta a hátsó üveget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 a suzukiba váltót kell cserélni yuuupíííííí Mi a baja? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Szériahiba... ha nem cserélik benne az olajat megmakkan sajnos... :icon11: a mienket vissza is hívták anno csak le volt járva a gari... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Mi a baja? :blink: eleinte csak 2-be motorféknél zúgott aztán elkapta az összes fokozat :D a nyelestengely szétküldött mindent Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Szériahiba... ha nem cserélik benne az olajat megmakkan sajnos... :icon11: a füredi móka után volt benne mindig Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Ja, ha nem cserélik benne, akkor értem, de pl. az Alto-ban tavaly már 49xxx km-től gyanús volt a hang, majd 50e felett diagnosztizálva is lett, hogy nyelestengely csapágy, amire mondott a márkaszervíz 50-120-ig árat, de az 50-es melóra nem vállaltak volna garit, csak a 120-ra. (50-ért csak két csapágyat cseréltek volna, 120-ért mindet, ami a váltóban van.) Végül bontóból 51 volt, beszereléssel és friss olajjal egy váltó. (35 volt a váltó, és akkor csak ezt az egyet sikerült találni) Típushiba... mint a gyenge féltengely, ami most, 70e km környékén ropogni is kezdett.... Örülök neki nagyon, bár ahogy jelenleg állnak a dolgok, "végre" megint tisztán opeles leszek. Az sem kizárt, hogy turbós, bár akkor nem benzinnel! :D Na meg nem GSi-vel. Bár ha egy nagyon óccó karaván befigyelne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Ja, ha nem cserélik benne, akkor értem, de pl. az Alto-ban tavaly már 49xxx km-től gyanús volt a hang, majd 50e felett diagnosztizálva is lett, hogy nyelestengely csapágy, amire mondott a márkaszervíz 50-120-ig árat, de az 50-es melóra nem vállaltak volna garit, csak a 120-ra. (50-ért csak két csapágyat cseréltek volna, 120-ért mindet, ami a váltóban van.) Végül bontóból 51 volt, beszereléssel és friss olajjal egy váltó. (35 volt a váltó, és akkor csak ezt az egyet sikerült találni) Típushiba... mint a gyenge féltengely, ami most, 70e km környékén ropogni is kezdett.... Örülök neki nagyon, bár ahogy jelenleg állnak a dolgok, "végre" megint tisztán opeles leszek. Az sem kizárt, hogy turbós, bár akkor nem benzinnel! :D Na meg nem GSi-vel. Bár ha egy nagyon óccó karaván befigyelne :D tudok rá ######a ats felniket :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Hát, ha nagyon ócsóé adja drága 'desdvírem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 nagyon olcsó caravant nem tudok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Maci, akkor azt az összeget költsd egy jó ats garnitúrára! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Legalább ki lesz mind a 4 kerekem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Használt gumit akartam venni (195 45 16-a méret) nézegettem mindenhol, magánszemélyeknél,cégeknél többek közt facebookon is. Az eredmény tragédia.6- 8-10 éves gumikat simán adnak-vesznek az emberek. Gumisok is magánszemélyek is. A gumis hogy mert 30-at elkérni egy garnitúráért majd fel is szerelni azt miközben 8 éves a szett ? Értem én hogy külföldön megkapja ingyen itthon meg eladja vagy akárhogy nyerészkedik rajta, vagy a magánszemély örül ha kap érte valamit de a sok idióta meg örül hogy kapott 5mmes gumit mindengy is hogy hány éves...inkább berendeltem az új garnitúrát magamnak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 sajnos nagyon sok embernek az a fontos.. h van rajta minta akkor az még szuper... és tényleg nem ritka a 8-9-10 éves gumik amiket árulnak.. poénból én is szoktam FB-n irkálni azoknak akik félslickre kopott gumikat árulnak pénzért.. "hogy ha lekoptatja slickre akkor érdekel"... szomorú hogy komolyan veszik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 hát nekem 195/45r16 volt 4db kopásszinten kb és félve raktam fel 12 pénzért játszós guminak, mások meg simán a dupláját is elkérik érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 ...es amikor a csavo nem ertette mi az a mokazos gumi es kiakadt h mokazni masok eletevel stb? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 azokon baromi jókat szoktam röhögni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Használt gumit akartam venni (195 45 16-a méret) nézegettem mindenhol, magánszemélyeknél,cégeknél többek közt facebookon is. Az eredmény tragédia.6- 8-10 éves gumikat simán adnak-vesznek az emberek. Gumisok is magánszemélyek is. A gumis hogy mert 30-at elkérni egy garnitúráért majd fel is szerelni azt miközben 8 éves a szett ? Értem én hogy külföldön megkapja ingyen itthon meg eladja vagy akárhogy nyerészkedik rajta, vagy a magánszemély örül ha kap érte valamit de a sok idióta meg örül hogy kapott 5mmes gumit mindengy is hogy hány éves...inkább berendeltem az új garnitúrát magamnak.... Peremesebb téli gumival ugyan ez a helyzet Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Peremesebb téli gumival ugyan ez a helyzet Sztem pereme a felninek van, a gumi max peresebb. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 na, szombatra már csak 4 fokot ír... az a reptéren -1 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 na, szombatra már csak 4 fokot ír... az a reptéren -1 :D Szöges gumival gyere... :D :D Itt az idő megmérkőzni.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Szöges gumival gyere... :D :D Itt az idő megmérkőzni.. :D :D :D már arról, hogy nevezek gyorsulni le is mondtam... meghagyom neked a sikert :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 már arról, hogy nevezek gyorsulni le is mondtam... meghagyom neked a sikert :D :D Akkor nem is megyek... :icon11: :unsure: :unsure: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 awd hogyáll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts