Lanti Elküldve Március1, 2013 Megoszt Elküldve Március1, 2013 na a hiéna, Dinivel beszéld majd le szerintem az megy tarcsinak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2013 Megoszt Elküldve Március1, 2013 szerintem az megy tarcsinak! tarcsi tarcsinak inkább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március2, 2013 Megoszt Elküldve Március2, 2013 http://antik.vatera....1718951369.html Jelenlegi nyertes :))))))))) Akinek egyszer kadettja volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március2, 2013 Megoszt Elküldve Március2, 2013 http://antik.vatera....1718951369.html Jelenlegi nyertes :))))))))) Akinek egyszer kadettja volt...... bizony bizony.. hogy legyen kettő... :) egyébként ennek jobb a kasztnija mit az enyémnek azért kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 bizony bizony.. hogy legyen kettő... :) egyébként ennek jobb a kasztnija mit az enyémnek azért kell na baz, én ezekről mindig lemaradok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Tegnap kihúztam egy relét (AC) és azóta nem indul az autó csak teker... Próbáltam kimérni a relét, de mindenre 0-át adott. Igaz volt-al mértem. Elbasztam valamit vagy csak a relé szar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne: lehetséges, hogy 3.-4.-5. fokozatban forgatva 4-5km-en keresztül megégettem az első gumikat? Erős gumiszagot éreztem a garázsba beállás után (felhúzott szívó XE). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne: lehetséges, hogy 3.-4.-5. fokozatban forgatva 4-5km-en keresztül megégettem az első gumikat? Erős gumiszagot éreztem a garázsba beállás után (felhúzott szívó XE). nem fék- kuplung szag esetleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Kuplungszagra gondolsz? Mert elég sokat kellene húzni egy xe-n, hogy 4-5 km-es burnout-ot tudjon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Kuplungszagra gondolsz? Mert elég sokat kellene húzni egy xe-n, hogy 4-5 km-es burnout-ot tudjon :D igen.. Azért az kérdés mennyire van felhuzva!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 én meg tudom csinálni a bocival :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 én meg tudom csinálni a bocival :D :D a kipufból jövő füst nem számít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Ha az XE bele van fogatva a kocsiba és a garázsajtókeretre láncos motorkiemelővel fel van húzva annyira, hogy a kerekek alig érik a talajt, akkor még lehetséges is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Tegnap kihúztam egy relét (AC) és azóta nem indul az autó csak teker... Próbáltam kimérni a relét, de mindenre 0-át adott. Igaz volt-al mértem. Elbasztam valamit vagy csak a relé szar? Dugd vissza. :) kihúzott relé estén nem is fog menni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 igen.. Azért az kérdés mennyire van felhuzva!! 200le körül (egyenlőre). 3.-4.-5.-ben toltam neki 3-szor a lámpák miatti visszalassítás miatt. Nem csúsztattam a kuplungot, csak gyorsan ráengedtem a fokozatokra. Amikor még phase 3-as tuning volt (kb. 180-85le körül), is huzattam meg már párszor hasonló körülmények között, de sosem volt utána ilyen szag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 sajnos egy idő után nem bírod a power-t levinni az útra és valami engedni fog... 200LE nem játék már.. anyám:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 sajnos egy idő után nem bírod a power-t levinni az útra és valami engedni fog... 200LE nem játék már.. anyám :D Kénytelen voltam nyomni neki, mert egy Audi A6 (A8?) le akart tolni az egyik kivezető úton (2x2), pedig látta, hogy vannak elöttem. Előznie nem sikerült. :icon1: A kuplungtárcsa kevlároztatása segítene(szintereztetni nem akarom)? Mert még vannak ötleteim +powerre, és akkor a helyzet csak rosszabb lesz ezek szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 reddish, jössz Március 23.án Lacházára? Kíváncsi lennék a vasra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Dugd vissza. :) kihúzott relé estén nem is fog menni :) Úgy néztem hogy lehúztam, majd azonnal visszadugtam de csak tekerte. ezért kérdeztem meg :icon10: jah és nem vagyok hülyedebilmóricka :goofy: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 reddish, jössz Március 23.án Lacházára? Kíváncsi lennék a vasra :) Nem megyek, mert nincs még teljesen összerakva a gép. Elcsúszott a motorépítés. A tervezett 3 hét helyett 2 hónap lett, így a nagyobb leömlő, egyéb motortér belső csinosítás, gyújtás és a szívósor újabb módosítása (amit a tél folyamán gondoltam ki) még csak most következik. Utána ecu programozás. Leghamarabb április vége körül lesz kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 és mi a cél? 240LE körül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 A számításaim szerint max. 220Le tudok kihozni ebből a konfigurációból. Az ismeretlen faktor a sporttengely. Mivel nem írják hozzá, milyen fordulatnál adják le a max. nyomatékot ill. a teljesítményt, csak saccol az ember. Júniusban lesz a devil tuning találkozó Debrecenben, ahol a jegy ellenében 10e-ért lemérik a teljesítményt. Ha ott kapok egy nyomaték-teljesítménygörbét már tudni fogom hol tartok. Elvileg nem lehetetlen a 240Le sem, de ahhoz kevés a Lexmaul szívósorom, ott már hengerenkénti szívósorra kellene cserélnem (arra is találtam egyet, ami jó lenne az XE-re). Azzal a konfigurációval, kb.7200-300-as teljesítménycsúcsú tengellyel (7500-as tiltással-azaz még gyári belsővel) a 250Le is elérhető. Kérdés mit szólna hozzá a hajtás, a hűtés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Gelko: esetleg ha akarsz két tengelyt a kocsidba akkor amik benne voltak Pistánál azok megvannak nálam!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 És az jó nekem ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 És az jó nekem ? :) kimondottan!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts