Gelko Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 Végre jó idő...a caravan-on meg nincs tetöablak :( holnap fronterázom inkább :D
Lanti Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 első próbaútja meg is volt... 80km-t húztam kötélen... az a baj a kadettesokkal, hogy rászokik és innentől csak így akar már menni bárhova is.. mert olcsóbb :D :D :D
Lanti Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 Végre jó idő...a caravan-on meg nincs tetöablak :( holnap fronterázom inkább :D majd a ha ledöglik hívj tetőablakos taxit :D
Lanti Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 Végre jó idő...a caravan-on meg nincs tetöablak :( holnap fronterázom inkább :D majd a ha ledöglik hívj tetőablakos taxit :D
Lanti Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 egyébként egy cabrio asconába tudnád élvezni igazan a tavasz előjeleit :D
Lanti Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 Az legalább alul-fölül nyitott :D azért erre még kevesen jöttek rá a nagy gyártól... ha van a padlón egy két lyuk akkor a kipuff annyi meleget nyom be, hogy esetlegesen hidegebb időjárás mellett is élvezhető a cabrio-s feeling :D
Pehi Csabi Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 hát csak lesz valami g astra caravan, talán 1.6 16V talán kék és talán van rajta hoddogs felirat :D és talán már megvan a forgalmi is :D majd ha fénykép képes állapotban lesz megmutizom
redline Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 hát csak lesz valami g astra caravan, talán 1.6 16V talán kék és talán van rajta hoddogs felirat :D és talán már megvan a forgalmi is :D majd ha fénykép képes állapotban lesz megmutizom Tehát megvetted a caravant :) bazzz....van három autód, nagy a nyomor :P
Pehi Csabi Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 Tehát megvetted a caravant :) bazzz....van három autód, nagy a nyomor :P igaz a mondás ugy is dininél végzi mind :D az f is oda megy
sárgaGSI Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 hát csak lesz valami g astra caravan, talán 1.6 16V talán kék és talán van rajta hoddogs felirat :D és talán már megvan a forgalmi is :D majd ha fénykép képes állapotban lesz megmutizom mindig van lejebb :D ;)
Zsoltee Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 A képeken elég nagy sz.rkupacnak tűnt az a kocsi. Tényleg megérte megvenni??? :blink:
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 A képeken elég nagy sz.rkupacnak tűnt az a kocsi. Tényleg megérte megvenni??? :blink: hát ennyiért nem kapsz g astrát, ráadásul én tudom az előéletét is meg hogy miket kell javítani rajta, már működik kulcsról az autó, mert az a rész is szét volt barmolva. hétvégén sokat fog már változni főleg külalakra, és remélhetőleg március végéra műszakilag is hibátlan lesz.
Xray Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 hát ennyiért nem kapsz g astrát, ráadásul én tudom az előéletét is meg hogy miket kell javítani rajta, már működik kulcsról az autó, mert az a rész is szét volt barmolva. hétvégén sokat fog már változni főleg külalakra, és remélhetőleg március végéra műszakilag is hibátlan lesz. Alkatrész van, csak idő meg mani kérdése! :)
Gelko Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 A mai fronterázásról annyit hogy lemerült az akksi :D
Lanti Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 és milyen taxiba utaztál? volt napfénytető?? esetleg panoráma tető? :D
redline Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 hát ennyiért nem kapsz g astrát, ráadásul én tudom az előéletét is meg hogy miket kell javítani rajta, már működik kulcsról az autó, mert az a rész is szét volt barmolva. hétvégén sokat fog már változni főleg külalakra, és remélhetőleg március végéra műszakilag is hibátlan lesz. Ha a gsi-t elbontod stipistopi az első lökhárítóra :D
Gelko Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 és milyen taxiba utaztál? volt napfénytető?? esetleg panoráma tető? :D az astrán még mindig nincs...:D
spzoli Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 az astrán még mindig nincs... :D van tetőm! :D
Gelko Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 Már csak az kéne...bár egy chop-olt caravan...:D
J0hnny Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 Már csak az kéne...bár egy chop-olt caravan... :D Cabrio caravan
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 Ha a gsi-t elbontod stipistopi az első lökhárítóra :D na a hiéna, Dinivel beszéld majd le
Recommended Posts