Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

első próbaútja meg is volt...

80km-t húztam kötélen... az a baj a kadettesokkal, hogy rászokik és innentől csak így akar már menni bárhova is.. mert olcsóbb :D :D :D

Elküldve

Az legalább alul-fölül nyitott :D

azért erre még kevesen jöttek rá a nagy gyártól... ha van a padlón egy két lyuk akkor a kipuff annyi meleget nyom be, hogy esetlegesen hidegebb időjárás mellett is élvezhető a cabrio-s feeling :D

Elküldve

hát csak lesz valami g astra caravan, talán 1.6 16V talán kék és talán van rajta hoddogs felirat :D és talán már megvan a forgalmi is :D

majd ha fénykép képes állapotban lesz megmutizom

Elküldve

hát csak lesz valami g astra caravan, talán 1.6 16V talán kék és talán van rajta hoddogs felirat :D és talán már megvan a forgalmi is :D

Tehát megvetted a caravant :)

bazzz....van három autód, nagy a nyomor :P

Elküldve

mindig van lejebb :D ;)

Elküldve

A képeken elég nagy sz.rkupacnak tűnt az a kocsi. Tényleg megérte megvenni??? :blink:

hát ennyiért nem kapsz g astrát, ráadásul én tudom az előéletét is meg hogy miket kell javítani rajta, már működik kulcsról az autó, mert az a rész is szét volt barmolva. hétvégén sokat fog már változni főleg külalakra, és remélhetőleg március végéra műszakilag is hibátlan lesz.

Elküldve

hát ennyiért nem kapsz g astrát, ráadásul én tudom az előéletét is meg hogy miket kell javítani rajta, már működik kulcsról az autó, mert az a rész is szét volt barmolva. hétvégén sokat fog már változni főleg külalakra, és remélhetőleg március végéra műszakilag is hibátlan lesz.

Alkatrész van, csak idő meg mani kérdése! :)

Elküldve

Ha a gsi-t elbontod stipistopi az első lökhárítóra :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.