kiskecso Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 éjjel nappal budapest... a Joe telephelye majdnem ott van ahol az Atié volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Lantitól nem is vártam mást, de hogy már Pehi se .. egy világ omlott össze bennem :sowwy: :devlish: gyerek mellett tudod ... :D :D tök jó csomó mindent rá tudok fogni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 gyerek mellett tudod ... :D :D tök jó csomó mindent rá tudok fogni :D :D Az mondjuk igaz.. múltkor ittvolt húgom kisfia .. kicsit vigyázni kellett rá.. háát.. nem is tudom, akarok-e gyereket :D (nah jó.. akarok.. .. de akkor is :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Az mondjuk igaz.. múltkor ittvolt húgom kisfia .. kicsit vigyázni kellett rá.. háát.. nem is tudom, akarok-e gyereket :D (nah jó.. akarok.. .. de akkor is :D) Nálunk 3 is van :D De nekem jut idő pár dologra , a pénz az máskérdés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Nálunk 3 is van :D De nekem jut idő pár dologra , a pénz az máskérdés :D jó jó de rá lehet fogni sok mindent :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 éjjel nappal budapest... a Joe telephelye majdnem ott van ahol az Atié volt :D Az hagyjááááán... de Joe tiszta Atti... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 azt már nem akartam írni :D és még az opelhez is van közül... kezd gyanús lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Ti miket néztek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Ti miket néztek ? Lali a legnagyobb arc... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Ti miket néztek ? éjjel nappal bp a barátok közt előtt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Pehi ma másik társulathoz csatlakozott.. elvesztettük :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Meleg lett ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 éjjel nappal bp a barátok közt előtt van omg...ennél lejjebb már tényleg csak az ezotv meg a délelőtti betelefonálós műsorok lehetnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Hondát vagy vw-t vett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 zöccséges mergát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 zöccséges mergát :D Ahhoz képest, hogy megnézett egy Merivát elég érdekes fordulat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 zöccséges mergát :D :D :D :D :D Nem hiába... az elit osztály... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Ahhoz képest, hogy megnézett egy Merivát elég érdekes fordulat :) zafirát... nyomi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 :D :D :D :D Nem hiába... az elit osztály... beírom helyette, hogy keres... bármilyen fáradt-hajtómű-ét olajat.. :DDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 beírom helyette, hogy keres... bármilyen fáradt-hajtómű-ét olajat.. :DDDDDDD ha lehet lángosostól :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Köcs.gök :D rájöttem hogy tetszik a g astra caravan, lehet veszek egyet :D de nem akármijet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Köcs.gök :D rájöttem hogy tetszik a g astra caravan, lehet veszek egyet :D de nem akármijet :D csak nem egy ilyet akarsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 csak nem egy ilyet akarsz nem ez sajnos már elkelt :D :D mázlista aki ennyiért megkapta :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 ha elkelt, akkor faxa a rendszerük, hogy még fent van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 Csabi Te most mit vettél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts