Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Én is Lantira gondoltam...kéne külön flyer meg minden. Addig meg nyomni kell clubbos matricát stb...amúgy kéne póló is mert az enyém már nagyon gatya :D :D :D Okés! Akkor a Lanti, Pehi Csabi duo megbízva ezzel a feladattal... vihetik magukkal Dinit is, most úgy sincs mit bontani... :D :D Köszi srácok! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Szia! Most írhatnám, hogy akkor szóval Te vagy az a madár aki megvette Zsoltee GSI-jét, de hát ilyet nem írunk így elsőre... :D :D :D (vicc vóóót, majd megszokod :blush: ) Lacházára akkor érdemes jönnöd, ha versenyzel is... a Ring talin sokkal több autó várható idén mint a Lacházi mókára... vagy ha teheted, gyere mind a kettőre... :hiya: értem én a viccet bár érdekelne miért is jutott eszedbe a madár kifejezés :blush: megyek remélem mind2 talira meg lacházán terveztem menni is 1-2 gyorsot a gsivel, mert tulajdonképp érdekel a motor állapota :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Szia! Most írhatnám, hogy akkor szóval Te vagy az a madár aki megvette Zsoltee GSI-jét, de hát ilyet nem írunk így elsőre... :D :D :D (vicc vóóót, majd megszokod :blush: ) Lacházára akkor érdemes jönnöd, ha versenyzel is... a Ring talin sokkal több autó várható idén mint a Lacházi mókára... vagy ha teheted, gyere mind a kettőre... :hiya: Most mé' vagy ilyen Antii! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 értem én a viccet bár érdekelne miért is jutott eszedbe a madár kifejezés :blush: megyek remélem mind2 talira meg lacházán terveztem menni is 1-2 gyorsot a gsivel, mert tulajdonképp érdekel a motor állapota :D Tényleg nehogy magadra vedd... :blush: (Csak hát manapság ha valaki el akar adni valamit várja a "madár" vevőt, hogy majd az megveszi...) 402m-en megállapítható, a moci állapota amúgy! Ha végigiérsz (és nem csak lendületből) akkor a motor állapota jó. Ha nem érsz végig, akkor már nem jó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Most mé' vagy ilyen Antii! :D Kicsit túlpörögtem magam a héten... és még maradt bennem hétvégére... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 akkor jo csak nem tudtam hogy mer hogy miért is irtad, mer lett volna 1-2 negativ hangvételü tippem :D nem ugy gondoltam a moci állapotát lecsekkolni :blink: :D csak összehasonlitani a többi gsi-idejével az enyémet. ebbe egyébként is már cserélődött a moci mióta megvettem, bár ugyanugy csont gyári xe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 akkor jo csak nem tudtam hogy mer hogy miért is irtad, mer lett volna 1-2 negativ hangvételü tippem :D nem ugy gondoltam a moci állapotát lecsekkolni :blink: :D csak összehasonlitani a többi gsi-idejével az enyémet. ebbe egyébként is már cserélődött a moci mióta megvettem, bár ugyanugy csont gyári xe. :blink: :blink: :blink: mocicsere? Negatív hangvételű tipp? Na hallgatunk :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 értem én a viccet bár érdekelne miért is jutott eszedbe a madár kifejezés :blush: megyek remélem mind2 talira meg lacházán terveztem menni is 1-2 gyorsot a gsivel, mert tulajdonképp érdekel a motor állapota :D Érdekesebb lenne egy mérés Lacháza elött és után :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 mocicsere: 2011.09.18 autopálya,x5,240km/h,hajtokar ki, piruett, autó majd 1 év pihi, moci csere, lakatolás, fényezés, kész, és 2013. röviden. negativ tippek hallottatok valami rosszat rólam tán.pl az előbbi sztorit :icon1: amugy kb még van 1 kommentem ha jol számolok, ugyh majd holnap irok ujra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 mocicsere: 2011.09.18 autopálya,x5,240km/h,hajtokar ki, piruett, autó majd 1 év pihi, moci csere, lakatolás, fényezés, kész, és 2013. röviden. negativ tippek hallottatok valami rosszat rólam tán.pl az előbbi sztorit :icon1: amugy kb még van 1 kommentem ha jol számolok, ugyh majd holnap irok ujra :D Én nem hallottam az egészről semmit... azért is vagyok meglepve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Ezért kell belépni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Hát gyerekek velem mellé lőttetek... kizárt h a sok gsi-t majd én "pátyolgatom" és meghívom :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Kicsit túlpörögtem magam a héten... és még maradt bennem hétvégére... :D bmw-t kéne inkább, nem magadat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Hát gyerekek velem mellé lőttetek... kizárt h a sok gsi-t majd én "pátyolgatom" és meghívom :D :) Ha nem vállalod be, akkor megmondom hogy mikor lesz a BW... amikor esküvőre kell menned... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Ha nem vállalod be, akkor megmondom hogy mikor lesz a BW... amikor esküvőre kell menned... :D :D legalább nem kell együtt lennem azon a hétvégén is a kadettos "barátaimmal" :DDDDDDDDDDDDDd Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 nocsak a Mustároskecsap szeva!!!! ui: valaki, aki ráér, és ért az opelekhez, nem akarna megnézni nekem egy kicsikocsit? a huszadikba van, egy kereskedésben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 nocsak a Mustároskecsap szeva!!!! ui: valaki, aki ráér, és ért az opelekhez, nem akarna megnézni nekem egy kicsikocsit? a huszadikba van, egy kereskedésben Apropó , neked volt B vekid ha jól emlékszem ugye??? no mesélj csak nekiem egy kicsit :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Apropó , neked volt B vekid ha jól emlékszem ugye??? no mesélj csak nekiem egy kicsit :D:D:D magyar utakra nem ajánlom túl sok a szilent a futomuben amúgy jó nagy, kényelmes, megfelelő motorral gyors. fogyasztás elmegy, alacsonyt nem lehet tőle várni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Hát gyerekek velem mellé lőttetek... kizárt h a sok gsi-t majd én "pátyolgatom" és meghívom :D :) Hát jó akkor többet nem dícsérem az ATS Cup-ot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Hát jó akkor többet nem dícsérem az ATS Cup-ot.... elég ha megveszed :)))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 ha kell kép tudok küldeni.. van róla egy 200db :DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 calibra felnik+ 10.000 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 calibra felnik+ 10.000 :D ohh.. ez most letaglózott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Megértem hogy fel kell dolgozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts