Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Idén , ha összejön veszek egy B vekit családi autónak, és utána szétdobom a GSI-t darabokra és megcsinálom normálisan merft megérdemli és megmarad talizós autónak:D :hug: :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Idén , ha összejön veszek egy B vekit családi autónak, és utána szétdobom a GSI-t darabokra és megcsinálom normálisan merft megérdemli és megmarad talizós autónak:D végre ilyet is hallani nem csak az eladom, unom és egyéb negatív dolgok :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 végre ilyet is hallani nem csak az eladom, unom és egyéb negatív dolgok :blush: igen, jó ezt hallani.. ezeket már meg kell őrizni az utókornak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 végre ilyet is hallani nem csak az eladom, unom és egyéb negatív dolgok :blush: Az az igazság , hogy nincs szívem eladni mert nagyon hozzám nőtt és még mindig nagyon szeretem! A másik meg az hogy a használati értéke és a a tax ár még csak köszönő viszonyba sincs egymással! A harmadik meg , hogy a kedvesem megmondta egyébként sem adhatom el :D Szóval Düdüske megmarad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 igen, jó ezt hallani.. ezeket már meg kell őrizni az utókornak :) A zöldet mikor megláttam.... hmm nagyon szép kis tütü.. a szine is nagyon jó.... etalon az az autó valami hasonló letisztult dolgot szeretnék én is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Ződ vs vectra ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Ződ vs vectra ? Lacházán kiderül... bár a Veki FWD szintén, súlya is több, 18-as gumikkal neccesebb mint Lantiéval, de talán picit erősebb... meglátjuk... izgi lesz az biztos... ;) AWD-ként a Veki lenne a nyerő, de így nagyon egálszagú... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 azt hittem oda bmw-vel jössz...de jó hogy vekivel ;) A Bmw-vel majd jössz a ring talira és ledurrantod róla a gumit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 azt hittem oda bmw-vel jössz...de jó hogy vekivel ;) A Bmw-vel majd jössz a ring talira és ledurrantod róla a gumit :D Ha beindul akkor a Vekivel megyek természetesen... Ha még a talikra is BMW-vel járnék akkor már tényleg nem tudom, hogy miért áll a Veki nálam... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Ha beindul akkor a Vekivel megyek természetesen... Ha még a talikra is BMW-vel járnék akkor már tényleg nem tudom, hogy miért áll a Veki nálam... :omg: CSak mert.... :D Mi baja a vekinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Ha beindul akkor a Vekivel megyek természetesen... Ha még a talikra is BMW-vel járnék akkor már tényleg nem tudom, hogy miért áll a Veki nálam... :omg: Mert nem tudod eladni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Akartam kérdezni , van a 4 db momo felnim , most görgőztettem ki. Le kellene festetnem, mi lenne a reális 4 db felnire árban ? Errőla felniről lenne szó : 15" kás mondjuk páran azt mondták hogy nem megy aGSI hez, sztem meg klasszul mutat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Haveromnak 4b lemezfelnit 20ért szintereztek és színskálából lehetett választani hogy milyet akar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 igen, jó ezt hallani.. ezeket már meg kell őrizni az utókornak :) Motorikusan nincs vele bajom , olajat nem eszi erő is van benne még, bár én bevallom töredelmesen jól ellustítottam :D Max a hengerfejet sikoltatnám , meg a szelepek szelepfészkeket igazítattnám meg. A belsőtér siralmas főlega tetőkárpit , valahol kapott egy kis vizet és levált , visszaragaszgattam de nagyon ocsmányul néz ki. Üléseket kell cserélnem mert mind kettő elvan törve oldalt , a kárpit azon is megint kuka.... ezenkívül komplett karosszéria + alváz munka + festés. A futóművet tavaly tettem rendbe új toronycsapágyak, a rugók (bontottak voltak) , új kerékcsapágyak , új steinhof féktárcsákat kapott fékbetéteket , fékolaj fékcsővek cserélve , vezérlés kompletten , szűrők stb stb... Mondjuk egyszer jól megszivatott az AC relé , kilazult egy forrasztás mire rájöttem , már vettem egy AC-t is bontottan hogy szar,, de csak a relé volt :D Most rendeltem bele 2 ködlámpát előre németből bonottan hozzák jövőhónapban, kicseréltema hátsólámpákat , a tükröket (Antitól vannak),,, na ezeket kell megcsinálni és faxa is,,, 373000 km van a vasban és még mindig nagyon üzembiztos ezértsem akarom eladni , ismerem minden porcikáját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Haveromnak 4b lemezfelnit 20ért szintereztek és színskálából lehetett választani hogy milyet akar Igen kb én is ennyire gondoltam, de nekem itt egy srác 40 -et mondott és sokaltam, de akkor nem véletlen úgy látom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Ha beindul akkor a Vekivel megyek természetesen... Ha még a talikra is BMW-vel járnék akkor már tényleg nem tudom, hogy miért áll a Veki nálam... :omg: ezek után meg ne halljam még1x, hogy ha nem dolgozom akkor jövök............. :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 ezek után meg ne halljam még1x, hogy ha nem dolgozom akkor jövök............. :icon11: Igyekszek ott lenni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 CSak mert.... :D Mi baja a vekinek? Szeptember óta áll... ezt leszámítva semmi baja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Sziasztok. Kelemen Zoltán vagyok 23 éves.Még biztos van aki nem ismer, sőt kevesebben akik ismernek. Idáig csak olvasgattam a topikot, lévén, hogy nekem is gsi-m van (Zsoltee jóvoltából), de ezentúl talán többször nézelődök ide. Várom a 23.-ai lacházát mert nem nagyon voltam még ekkora opeles talin, bár sok autót/autóst ismerek innen avagy a netről, de szeretnék veletek találkozni élőben is. Amint lemosom végre az autómat idő függvényében hétfőn vagy kedden, majd rakok fel róla képet. Már egyáltalán nem hasonlit az egykori Zsolti-gsi-re ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Arra gondoltam, hogy mi lenne ha a Gsi Club Hungary a II.Ring Mozi Opel Találkozó keretében szervezne egy országos Gsi találkozót...naaa ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Arra gondoltam, hogy mi lenne ha a Gsi Club Hungary a II.Ring Mozi Opel Találkozó keretében szervezne egy országos Gsi találkozót...naaa ? :) Akkor már 4-en leszünk... :D :D :D Viccet félre téve... csináljuk... Megbízzuk vele Lantit az akutális leggsisebbet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Sziasztok. Kelemen Zoltán vagyok 23 éves.Még biztos van aki nem ismer, sőt kevesebben akik ismernek. Idáig csak olvasgattam a topikot, lévén, hogy nekem is gsi-m van (Zsoltee jóvoltából), de ezentúl talán többször nézelődök ide. Várom a 23.-ai lacházát mert nem nagyon voltam még ekkora opeles talin, bár sok autót/autóst ismerek innen avagy a netről, de szeretnék veletek találkozni élőben is. Amint lemosom végre az autómat idő függvényében hétfőn vagy kedden, majd rakok fel róla képet. Már egyáltalán nem hasonlit az egykori Zsolti-gsi-re ;) Szia! Most írhatnám, hogy akkor szóval Te vagy az a madár aki megvette Zsoltee GSI-jét, de hát ilyet nem írunk így elsőre... :D :D :D (vicc vóóót, majd megszokod :blush: ) Lacházára akkor érdemes jönnöd, ha versenyzel is... a Ring talin sokkal több autó várható idén mint a Lacházi mókára... vagy ha teheted, gyere mind a kettőre... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Én is Lantira gondoltam...kéne külön flyer meg minden. Addig meg nyomni kell clubbos matricát stb...amúgy kéne póló is mert az enyém már nagyon gatya :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Én is Lantira gondoltam...kéne külön flyer meg minden. Addig meg nyomni kell clubbos matricát stb...amúgy kéne póló is mert az enyém már nagyon gatya :D :D :D Akkor idén póló helyett gatyát adunk... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts