Rattesid Dénes Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Már megint mi ez? :huh: Csak egy G astra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 azok a tárcsák és betétek tök jók amik a kadiról lejöttek ate nagyon király fék én csak ajánlani tudom, a brembo már jó pár embernek elhullámosodott pláne ha a végét járja kötsögök meg addig magyaráztak a g astrákról meg mutogattak képeket, hogy már nekem is megtetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
milup Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Hali! Még új vagyok itt a fórumon, szerintem nem ismertek, talán a kocsimat igen, feka autó, ezüst csíkkal, pesti volt. Olyan kérdésem lenne felétek, hogy az alvázvédelmet Ti mivel szoktátok csinálni? Fényezés előtt állok, gondoltam le tudom ezt egy füst alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Látod Redi.. olyan régi az autód h már bontani se éri meg.. erről is lecsúsztál... :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Hali! Még új vagyok itt a fórumon, szerintem nem ismertek, talán a kocsimat igen, feka autó, ezüst csíkkal, pesti volt. Olyan kérdésem lenne felétek, hogy az alvázvédelmet Ti mivel szoktátok csinálni? Fényezés előtt állok, gondoltam le tudom ezt egy füst alatt. Természetesen alvázvédővel. Egyébként mire gondolsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 én ilyennel kentem le 1-2 helyen de előtte nekem az ívek belül meg a fontosabb helyek ki lettek fújva olyan alvázvédővel amit kompresszorral lehet fújni... na az az igazán frankó, az alját is meg akarom most ilyennel csináltatni. Az elég vastagon fújja rá sokkal jobb mint a kenegetés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 ilyennel kell az lesz igazán király... sajna nem találom a képet, pedig lefotóztam belülről a hátsó sárvédőket hogy milyen lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Ezt az alvázvédőt is lehet fújni Lanti csak "rücsi pisztoly" kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 perszer persze... azé linkeltem elsőre azt a képet hogy olyan a jó alvázvédő... utána meg hogy akkor a legjobb ha pisztollyal fújják fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 perszer persze... azé linkeltem elsőre azt a képet hogy olyan a jó alvázvédő... utána meg hogy akkor a legjobb ha pisztollyal fújják fel... akkójo :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
milup Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 perszer persze... azé linkeltem elsőre azt a képet hogy olyan a jó alvázvédő... utána meg hogy akkor a legjobb ha pisztollyal fújják fel... Pont erre gondoltam :D. Hány kg kell kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Pont erre gondoltam :D. Hány kg kell kb? Dobozra rá szokták írni,hogy mennyire elég. ;) Többféle kiszerelésben is lehet kapni. Én vettem már spray-set is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 De régen voltam itt!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 De régen voltam itt!!!! :) Nem tudtál írni mert ráejtetted a súlyzókat a klaviatúrára vagy annyira bedurrant a karod,hogy nem tudtál kilépni a fészbukól? :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Nem tudtál írni mert ráejtetted a súlyzókat a klaviatúrára vagy annyira bedurrant a karod,hogy nem tudtál kilépni a fészbukól? :hiya: Az az igazság , hogy most időből vana legkevesebb , meg mióta megujjult a fórum nem igazán találok pár dolgot de ismerkedem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 De régen voltam itt!!!! :) Hát Te meg kiiiii vagy??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Hát Te meg kiiiii vagy??? :D Zsóóóótttiiiiii :D Hát eléggé kivagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Kinek van világos(abb)kék gyári kinézetü gsi-je hátul klubbos oldalt BW-s matricával ? Ma reggel láttam a hungárián Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Kinek van világos(abb)kék gyári kinézetü gsi-je hátul klubbos oldalt BW-s matricával ? Ma reggel láttam a hungárián neked? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 szegény gsi-t tegnap elővettem, pedig megígértem neki, hogy most csak simán A-B-be megyünk.. semmi racsing... nem sikerült :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 szegény gsi-t tegnap elővettem, pedig megígértem neki, hogy most csak simán A-B-be megyünk.. semmi racsing... nem sikerült :( :) Ződ v.s Bmw sok:null :D :D :D szét kell vágnom... a kraft meg van, de a súly odab@szarint... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Ződ v.s Bmw sok:null :D :D :D szét kell vágnom... a kraft meg van, de a súly odab@szarint... :D :D :D cseréljünk.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 :D :D :D rádobom még asszony toyotáját is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Idén , ha összejön veszek egy B vekit családi autónak, és utána szétdobom a GSI-t darabokra és megcsinálom normálisan merft megérdemli és megmarad talizós autónak:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts