Gelko Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Jó de Lanti nem 256-ról váltott 288ra hanem 3valamennyi van neki nem ? tényleg az milyen fék ? Mondjuk anno az 1.2es A corsán is nagy fék volt/van igaz hogy ott a 256 a nagy fék :D tegnap corsástam egy kicsit baromi jó volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Jó de Lanti nem 256-ról váltott 288ra hanem 3valamennyi van neki nem ? tényleg az milyen fék ? Mondjuk anno az 1.2es A corsán is nagy fék volt/van igaz hogy ott a 256 a nagy fék :D tegnap corsástam egy kicsit baromi jó volt :D írd már le azt a baromi jó élményt, hogy át tudjam érezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 gokartozni nem szeretsz ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Hétköznapokra szerintem tök fölösleges. Én is csak azért vennék ha vennék, hogy fel tudjam rakni a calibra turbó felnit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Szerintem vedd meg a felnit elöször hm pont tudok egy garnitúrát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Ugyan úgy melegszik a sport fékbetét is mint a sima utcai, azzal a különbséggel hogy pl a sima utcai már 300-400foknál nyúlik mint a takony, az EBC sportbetétje, pl a YellowStuff még 900foknál is fog. :) Szerk.: 900fokon meg már erősen parázslik a tárcsa szerintem és a rosszabb minőségű tárcsák be is hullámosodnak. Szóval ezért ajánlott a jó fékbetéthez, jó tárcsa is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Boltban ezt mondták hogy jó, Persze,hogy azt mondja,hogy jó. Elakarja adni. Utoljára hinnék egy autós boltosnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Persze,hogy azt mondja,hogy jó. Elakarja adni. Utoljára hinnék egy autós boltosnak. +1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 egy kis érdekesség:) http://www.skandiasauna.de/opel/astra/F/Plan/0400.jpg hátha valakinek még jól jön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Amint már kész lesz a cabrio futóműve és ki lesz használva a fék ismét, meg tudom mondani mi a különbség a kettő között (256 vs. 288), de szimplán a mérete miatt is később melegedik el egy "nagy" féktárcsa mint egy "kicsi" szerintem, és persze minél nagyobb annál később. Először én is a jobb tárcsa/betét combón agyaltam aztán beszéltem asconás Balázzsal is aki a hungaroringre is kijár nyílt napokra, meg még 1-2 emberrel és ez így jobb lesz azt a következtetést vontam le. Ráadásul amennyiért nekem ez megvolt kompletten, abból kb az első 2 tárcsa lett volna meg. és igen tény simán normál használatra bőven elég a gsi gyári fék Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Csabi te cserélsz rásegítőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Csabi te cserélsz rásegítőt? hát az nem volt a tervbe véve, mér neked mi lett benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 írd már le azt a baromi jó élményt, hogy át tudjam érezni :) Ülj be mellé... Nem minden az erőból való gyorsulgatás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 és igen tény simán normál használatra bőven elég a gsi gyári fék Itt a lényeg! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 hát az nem volt a tervbe véve, mér neked mi lett benne? Nekem már elég rég omega van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Nekem már elég rég omega van benne. és az érezhetően jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Jah...Ilyen van a mindenki vektrájában is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Jah...Ilyen van a mindenki vektrájában is... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Jah...Ilyen van a mindenki vektrájában is... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Jó kis adok kapokot indítottam :D Igazándiból tény, hogy hétköznapokra jó a gyári, csak úgy voltam vele, ha lehetne jobb is... Racsing is már csak néha van, olyankor tényleg az elmelegedés miatt nem lenne rossz, vagy 1-1 neccesebb helyzetben ha csak 1 méterrel is áll meg az ember hamarabb, már lehet pont megérte. (egyszer jártam is így, akkor kevés volt a gyári :D bár igazándiból ott nem azon múlt, hanem hogy merre csúszik meg.. (abs pont ki volt lőve, mert szarakodott..) jobb első lámpa, mociház tető éle konyúlt le picit, nem volt vészes...) Vagy olyankor amikor nagy ritkán pl. elmegy az ember pilisbe, vagy jó múltkor Kékesre.. lefelé kicsit kocsikáztam..nem durván, csak ésszel, így nem melegedett el... (meg már régóta terveztem hogy jó lenne egy ring menet is.. még ebben az életben :D...) De van egy olyan érzésem marad a gyári. Max. valami normálisabb tárcsa. Ahogy látom, Brembóra prüszkölnek az emberek, akkor megfizethető kategória azthiszem már csak az ATE powerdisc vagy mi... Mostanában érzem a pedálon hogy lüktet ahogy fékezek.. elsősorban amikor már lassan gurulok.. nem tudom, azért mert hullámos lett a "jó kis" brembo, vagy mert mart tárcsa volt, és már épphogy van a bemarásokból és azt érezni... mindenesetre cserés a dolog így is, úgy is.. megszolgálta.. (60e km) Hátul meg az a fura, hogy olyan márványosan vagy hogy kopik a tárcsa.. nem szép egyenletes fényes felülete van.. fura.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 ha kell már bekopott tuti garnitúra, Csabinak van egy szett már sokat megélt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 És elöbb van fent a neten kép mint Diny tudott volna mutatni egyet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Már megint mi ez? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Már megint mi ez? :huh: Látod Redi.. olyan régi az autód h már bontani se éri meg.. erről is lecsúsztál... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts