Pehi Csabi Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 a fehéreket nekem vette ha esetleg az első rajtnál elkopna az én játszósom :D .... ja nem is lesz műszaki a bocin :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 eladó mind2-ő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 árak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 féltengelyt hozzatok Lacházára, és Dini nélkül ne indulj útnak... :D :D :D Dini is ott lesz,trélert meg majd viszünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 árak ? 60 as egységár van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Dini is ott lesz,trélert meg majd viszünk. :D szeirntem rossz idő lesz :(... ha meg nem akkor meg az a 2-3x 402m nem fogja leírni a technikát.. remélem... ott csak anti tudja kinyírni a váltót pl :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 60 as egységár van ;) :blink: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 :blink: :omg: a minöségnek ára van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 a minöségnek ára van :) Az ATS-t többre saccoltam...pont nincs nyárikerekem :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 80 ert arulom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 miért nem ment fel a tiédre ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 mert a 321es fekhez csak 17" megy.. abbol se mind :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 ennek fényében még hülyébben néz ki hogy megvetted őket :D Csabinak a cabrión jól állna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 ennek fényében még hülyébben néz ki hogy megvetted őket :D Csabinak a cabrión jól állna ugye-ugye.. de azert teged meg se kozelitelek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február12, 2013 Megoszt Elküldve Február12, 2013 Valakinél csak lesz egy szett vékony féltengely ha esetleg történik valami. De szerintem is rossz idő lesz, legalábbis nem úgy néz ki most az idő, mintha már javulni szeretne. Sajnos... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2013 Megoszt Elküldve Február12, 2013 ugye-ugye.. de azert teged meg se kozelitelek :) most miért.astrát nem adtam el mert nem tudtam igy nem is vettem semmit...frontera megint javulgat egy kicsit meg gumit is kap...bár a gumi árából az astrát kéne rendbe raknom,hisz mégicsak az a napi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február12, 2013 Megoszt Elküldve Február12, 2013 Valakinél csak lesz egy szett vékony féltengely ha esetleg történik valami. De szerintem is rossz idő lesz, legalábbis nem úgy néz ki most az idő, mintha már javulni szeretne. Sajnos... :unsure: Már megint a negatív energiák,jó idő lesz. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 hóhó, van neonzöld plastidip :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 (edited) érdekes dolgot találtam a TOYO oldalán... R888: (max5) 4.0 Dry Handling 4.5 Wet Handling 4.5 Tread Life 4.5 Braking 4,5 wet handling :) talán régen még rá is volt írva h ne használd esőbe... :) Módosítva Február13, 2013 : Lanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Már megint a negatív energiák,jó idő lesz. :icon1: A próféta szóljon belőled Dini. :) érdekes dolgot találtam a TOYO oldalán... R888: (max5) 4.0 Dry Handling 4.5 Wet Handling 4.5 Tread Life 4.5 Braking 4,5 wet handling :) talán régen még rá is volt írva h ne használd esőbe... :) Minden relatív. Egyébként a képeden is látszott, hogy pár gumin kivágják a mintát a széléig, ezzel elvileg egy V mintás esőelvezetős gumit kapnak. Kérdés hogy mennyit segít ez egy utcai slicken. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 vajon lesz eső este?? csakhogy kihozzam e zöldikét!? mégis csak valentin nap van :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 vajon lesz eső este?? csakhogy kihozzam e zöldikét!? mégis csak valentin nap van :) :D Szeretnéd összeb@szni? Szerintem kaka idő lesz. Nyálkás és csalókásan lefagyós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 Szeretnéd összeb@szni? Szerintem kaka idő lesz. Nyálkás és csalókásan lefagyós. ugyan.. szinte itt a nyár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 Szeretnéd összeb@szni? Szerintem kaka idő lesz. Nyálkás és csalókásan lefagyós. amúgy meg valentin nap van.. nem foghatom a rossz időre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 hát igen én is kihoznám a kadit szivessen, csak a 3 felnire fel kéne rakni a gumit még, de lusta vagyok elvinni a gumishoz, esetleg ha ráérsz Lanti elmehetnénk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts