Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Dini is ott lesz,trélert meg majd viszünk. :D

szeirntem rossz idő lesz :(...

ha meg nem akkor meg az a 2-3x 402m nem fogja leírni a technikát.. remélem... ott csak anti tudja kinyírni a váltót pl :)

Elküldve

ennek fényében még hülyébben néz ki hogy megvetted őket :D Csabinak a cabrión jól állna

ugye-ugye.. de azert teged meg se kozelitelek :)

Elküldve

Valakinél csak lesz egy szett vékony féltengely ha esetleg történik valami. De szerintem is rossz idő lesz, legalábbis nem úgy néz ki most az idő, mintha már javulni szeretne. Sajnos... :unsure:

Elküldve

ugye-ugye.. de azert teged meg se kozelitelek :)

most miért.astrát nem adtam el mert nem tudtam igy nem is vettem semmit...frontera megint javulgat egy kicsit meg gumit is kap...bár a gumi árából az astrát kéne rendbe raknom,hisz mégicsak az a napi...

Elküldve

Valakinél csak lesz egy szett vékony féltengely ha esetleg történik valami. De szerintem is rossz idő lesz, legalábbis nem úgy néz ki most az idő, mintha már javulni szeretne. Sajnos... :unsure:

Már megint a negatív energiák,jó idő lesz. :icon1:

Elküldve (edited)

érdekes dolgot találtam a TOYO oldalán...

R888: (max5)

4.0 Dry Handling

4.5 Wet Handling

4.5 Tread Life

4.5 Braking

4,5 wet handling :)

talán régen még rá is volt írva h ne használd esőbe... :)

Módosítva : Lanti
Elküldve

Már megint a negatív energiák,jó idő lesz. :icon1:

A próféta szóljon belőled Dini. :)

érdekes dolgot találtam a TOYO oldalán...

R888: (max5)

4.0 Dry Handling

4.5 Wet Handling

4.5 Tread Life

4.5 Braking

4,5 wet handling :)

talán régen még rá is volt írva h ne használd esőbe... :)

Minden relatív. Egyébként a képeden is látszott, hogy pár gumin kivágják a mintát a széléig, ezzel elvileg egy V mintás esőelvezetős gumit kapnak. Kérdés hogy mennyit segít ez egy utcai slicken. :)

Elküldve

vajon lesz eső este?? csakhogy kihozzam e zöldikét!? mégis csak valentin nap van :) :D

Szeretnéd összeb@szni?

Szerintem kaka idő lesz. Nyálkás és csalókásan lefagyós.

Elküldve

Szeretnéd összeb@szni?

Szerintem kaka idő lesz. Nyálkás és csalókásan lefagyós.

amúgy meg valentin nap van.. nem foghatom a rossz időre :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.