Lanti Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 nézzük másik szögből :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Szerintem fasza ! :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 hát ez iszonyat csúnya, Gelkora ne hallgass neki a polírozott turbós felni is tetszik :D viszont a gumi nagyon szép rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 No, no, no! Kettő a felnire, egy meg a kepfeltoltes.hu-ra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 hát ez iszonyat csúnya, Gelkora ne hallgass neki a polírozott turbós felni is tetszik :D viszont a gumi nagyon szép rajta :D szövegértés 1-es :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 sokat lehet félreérteni abból a két szóból Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 nézzük másik szögből :) :) Ne fokozd :wacko: :wacko: Erre nincs jó szög, max. ha szemen szúrod magad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Lanti...próbáld meg felülről fényképezni... az egy jó szög lehet... :omg: :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Szerintem nem ronda, csak erre a vasra nem illik. Amúgy jó a gerilla marketing, mindenki erről beszél! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 azért csak feldobtam egy kicsit a napotokat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 sokat lehet félreérteni abból a két szóból elözö oldal tee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 elözö oldal tee :) hát az előző oldalon írtad a 2 szót :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 vivarot venne haverom ha tud valaki valami jót ne tartsa magába Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 vivarot venne haverom ha tud valaki valami jót ne tartsa magába A pina ! az pl elég jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 hát ez iszonyat csúnya, Gelkora ne hallgass neki a polírozott turbós felni is tetszik :D viszont a gumi nagyon szép rajta :D Úgy sem cseréli le csak így legalább feldobta kicsit a fórumot. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Úgy sem cseréli le csak így legalább feldobta kicsit a fórumot. :icon1: csak a fék miatt nem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 hurrrráááááá (az indok ez esetben lényegtelen, a fő, hogy elmúlt az ats vész) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Akkor minek vetted ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 mert ritka.. :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 mert ritka.. :)) Csak ezt rajtad kivül kevesen tudják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 mint már sokx mondtam én magamnak csinálom nem azért mert más tudja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 mint már sokx mondtam én magamnak csinálom nem azért mert más tudja.... Tehát nem esik jól, ha egy talin megbámulják vagy esetleg legyintve csak annyit mondanak: áááá csak ATS. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 természetesen jól esik az embernek, hogy az elképzelése/megvalósítása másnak is teccik... de attól még mert itt nem teccik senkinek feltenném, mert nekem teccik.... csak a féket ezért nem fogom leszedni... na jó Antinak van beleszólása :) :D mégiscsak a múlt... :D @Anti: 18" OZkat felpróbálnám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts