Gelko Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Annyira nekem sem jön be A mostani senator felni pofásabb...és szimpatikusabb a 15 coll mint a 16 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Tudom, hogy csálé a kocsi eleje de így lett összerakva. Tavasszal majd kap két sárhányót és szétszed-összerak...na meg egy teli polír... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Tudom, hogy csálé a kocsi eleje de így lett összerakva. Meg se szólaltam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Tudom, hogy csálé a kocsi eleje de így lett összerakva. Tavasszal majd kap két sárhányót és szétszed-összerak...na meg egy teli polír... Am azt nem tudom miért csálé ennyire ott jobb elöl. Mielőtt levettük a gsi tetőt, az is így állt. A fehér pedig patikán a donoron. Felszerelve erre meg fos. Az biztos h kapott már ott. Mi sem értettük miért ilyen. Lehet fel kéne próbálni egy másik sárvédőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 A donor nincs már meg ugye ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Természetesen nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Szólj majd ha lesz fehér sárvédőd és hűtőrácsod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 olyan délután 2-3 tájt lesz 6 éve h először beültem a fricibe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 olyan délután 2-3 tájt lesz 6 éve h először beültem a fricibe sokat nem fejlődtetek akkor az elmúlt 6 évben ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 motorikusan nem látom értelmét... ha 10 autótól kikapott lehet sokat mondok (nem kell rákötni h nem járok sehova mert mint azt tudjuk Ő a legrégebbi meg a legtöbbet futott ilyen autó...) bódé.. hát nem tudom, biztos ráférne egy kasznizás de látszólag egyben van (tudom tudom attól még nem biztos h úgy is van) fényezés.. itt már vannak gondok :D van rajta bőven kavics felverődés , akkor a hátsó lökösön van egy nagy pókháló ( ismeretlen tettes parkolóban történt) a tetőnút kiszívta a nap ,motorháztető karcos ( egy polírozással zsír ) és a jobbos ajtón van megint ismeretlen eredetű sérülés nem feltünő de észre lehet venni a többi... nemtudom nem vagyok autó szerelő mindig megtudtam állni mecces helyzetben is bőven 200felet is simán gurul mondjuk egyszer tavasszal majdnem kaka volt de én voltam a hülye mert atom nyomvályús úton minek állok le versenyezni de egy szónak is száz a vége tervbe van valami :) sajnos nem várt problémák merültek fel az elmúlt 2 évben meg én is egy idióta vagyok :D de már kezd benőni a fejem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 találtam egy Bw4es könyvtárat a laptopomon: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 ott a kabrióóó :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 félő ha holnap felpróbálom akkor fék downgrade következik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 végre egy szép felni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Szerintem ronda, főleg arra a kocsira. :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 majdholnap elválik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Szerintem ronda, főleg arra a kocsira. :goofy: tökre egyetértek veled, és azt a féket képes szétszedni hát ez tényleg hülye Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadett_c/opel_kadett_c_kombi-6495859 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Csendes nyugodt helyen lévő garázs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 hello-szia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 hello-szia :D http://kepfeltoltes.hu/130108/2013-01-08_14.14.06_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Olaszos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 hello-szia :D Már a kérdés is vicc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 ronda... nem, hogy nem szép... ronda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 ronda... nem, hogy nem szép... ronda... szerintem is jó :)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts