Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Ceglédhez Kecskemét már nincs olyan nagyon messze. Én a helyedben beszélnék a kecskeméti klubtagokkal, akik valószínüleg tudnának neked segíteni, és olyan emberhez küldenének, aki pik-pak megoldaná a gondodat.

szerk.: 35 km. Nem hiszem, hogy ez nagy távolság, ha cserébe jó kezekbe kerülne a gép.

Elküldve

Ceglédhez Kecskemét már nincs olyan nagyon messze. Én a helyedben beszélnék a kecskeméti klubtagokkal, akik valószínüleg tudnának neked segíteni, és olyan emberhez küldenének, aki pik-pak megoldaná a gondodat.

szerk.: 35 km. Nem hiszem, hogy ez nagy távolság, ha cserébe jó kezekbe kerülne a gép.

Azsetudommiazazopel! :D

Elküldve

Hát ha akad olyan tag és van kedve szarakodni akkor ez is egy megoldás... egyenlőre messzebbre nem akarok menni kocsival max cegléden belül húzatva...

Elküldve

ha holnap nem írnám akkor előre is minden GSI fannak boldog új évet, akik meg már nem azok .... :D most nem írom le az első hozzászólásomat :D :D

hopphopp

én is hasonlóakat kívánok mindenkinek..

Ha holnap írok még esetleg fórumra akkor az valamelyik "barátom" volt :D :D

Elküldve

Boldog új évet kívánok nektek!

Jó volt egész évben olvasni titeket, remélem jövőre is megy az egymás ugratása is, és a hasznos, illetve nem hasznos linkek beillesztése! :icon1:

Elküldve

Boldog új évet kívánok nektek!

Jó volt egész évben olvasni titeket, remélem jövőre is megy az egymás ugratása is, és a hasznos, illetve nem hasznos linkek beillesztése! :icon1:

próbálunk minden haszontalant és offtopicba valót mindig belinkelni :D :D

Neked is boldog újévet!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.